Kihúztam mindent, még a mellékágat is lekapcsoltam a kis ajtó feletti dobozban. de semmi. pontosan ugyanúgy búg a rotel trafója, mint eddig. szerintem földhurok kilőve, vagy ha meg az van, akkor társasház-szinten..mishow írta: ↑2024.04.29., hétf. 08:41Igen, sajnos ezt nem fogod tudni megúszni, és csak ez a megoldás, mert ha minden készüléked minden klasszikus toroid tápja zúg, akkor az erősítő átépítésével (ami butaság) nem fogsz jutni semmire.
Egyébként szép meccs lesz. A led sor amúgy esélyes, ha szerencséd van, egyből megoldja a problémát, bár néha rafkósabb a dolog. Nálam egyszer a földhurkot a TV és a router közé dugott Vention CAT8 lan kábel csinálta úgy, hogy ugyanabból a routerből a másik lan kábel ment a streamerbe, a streamer koaxon a dacba, a dac rca-val az erősítőbe, miközben mindennek ugyanabba az elosztóba volt bedugva a tápja. Ja, és nem a trafóm kezdett búgni, hanem az erősítő beépített phonoja lett brummos - nem azonnal lett meg, mit honnan kell kihúzni ...![]()
marad az, hogy sok a fesz amit kapok és azt kéne lejjebb vinni. igénybe fogom venni asszem Rock60 fórumtárs segítségét.
valami olyan cucc kéne, amit csak a hifirendszer mögé be tudnét tenni, és stabil 220at adna a rendszernek