youtu.be/g8zdGuX16r4
youtu.be/YFiUYvBeP4U
Bernardini felvétele kiadvány formájában is elérhető.
Miért? Mit kellett volna még meghallanom? Hogy mennyire muzikálisak és képesek egymás között mesterien megteremteni a zenei összhangot? Akkor elmondanám neked, hogy az a négy ember négy irányba játszik, mindegyik fölébe akar nőni a másiknak, a dinamikakezelésük primitív és ízléstelen, a kis- és nagyszekundok (!) képzése sem megy nekik, és a vibrátójuk is ocsmány.juliush írta: ↑2024.05.08., szer. 17:38Valójában, ha picit visszapörgeted a topikot, láthatod, hogy már praktikusan kiölted innen az "áradozást"!Sosztakovics írta: ↑2024.05.08., szer. 14:12...felteszi azt a kérdést, amelyet én is rendre felteszek magamban, amikor átpörgetem az ajánlóitokat. "Hogy tudsz erről így áradozni b@zmeg"?
Én sem áradoztam egy ideje, az Amadeus Vonósnégyes Smetana felvételével kapcsolatban is csak megjegyeztem, hogy épp hallgattam, egyébként egy közelmúltbéli koncert élményét felidézve. És betettem egy Youtube videót illusztrációként, amit viszont nem hallgattam meg.
A darabra szerettem volna felhívni elsősorban a figyelmet, mert engem mélyen megérintett, a CD-ről nekem nem tűnt fel, hogy az előadás "bántóan hamis" lenne, nyilván van benne pontatlanság, de Te csak ezt hallottad meg benne. Borzasztóan tudlak sajnálni érte!
Valójában, ha picit visszapörgeted a topikot, láthatod, hogy már praktikusan kiölted innen az "áradozást"!Sosztakovics írta: ↑2024.05.08., szer. 14:12...felteszi azt a kérdést, amelyet én is rendre felteszek magamban, amikor átpörgetem az ajánlóitokat. "Hogy tudsz erről így áradozni b@zmeg"?
Bántóan hamisan játszanak.
Sosztakovics írta: ↑2024.05.01., szer. 10:34Itt akár meg is állhattunk volna, annyira szép és stílusos.
youtu.be/oAZxhTwhFCU
Aztán jött Carmignola, felszívta magát és letette elénk ezt.
youtu.be/VpON0Brkoro
A barokk kottagyűjtemények sokszor nélkülözik a szerző nevét. Ennek az az oka, hogy amikor a gyűjteménybe került az anyag, még mindenki számára evidens volt az alkotó személye, tehát értelme nem volt a fedlapra ráírni a nevét, amikor pedig kikopott a művészete a köztudatból, már senki nem emlékezett rá.
Nem tudom, hogy Xavérban mennyi a vallásos érzület, és tudom, hogy elcsépelt darab, de ezt az előadást számomra még akkor nem tudta még senki felülmúlni. Amikor egy orgonista nemcsak a hangszerrel, de az azt befogadó épülettel is eggyé válik.Sosztakovics írta: ↑2024.04.26., pén. 19:01Az orgonistákat könnyű felismerni. Kereszt van a nyakukban. Vallásos érzület nélkül nincs orgonálás. Nincs.
Szerencsére csak távoli hasonlóság.