Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Proac Response 3.8
Re: Proac Response 3.8
Köszönöm mindenkinek a segítséget, a fórumnak a lehetőséget, az új tulajdonosnak pedig sok jó élményt kívánok!

A magam részéről semmifé kötözködő szándék nem volt, csupán (többek között) arra szerettem volna felhívni az esetleges vevőjelöltek figyelmét, hogy ne a 20Hz reményében utazzanak esetleg többszáz km-t, mert azt nem fogja tudni a hangsugárzó produkálni, hiába van ráírva az adattáblájára.
Nekem van egy pár D48R is, amikor megvettem, gondoltam a 3.8-ast meg is hirdetem napokon belül, hát nem volt egyszerű, le se írom hány hónap kellett mire rászántam magam erre.tibikecsoki írta: ↑2024.04.21., vas. 17:30Nekem ugyan a d38 van,de akik már hallották,azok közül senkinek nem volt mély hiánya.A face-s proac fórumon meg a 3.8-ast sokan még jobban szeretik,mint a d38-ast,úgyhogy nem lehet egy rossz hangfal,pláne ezen az áron.Persze minden saját rendszerben derül ki.
https://www.youtube.com/watch?v=ThexnMB ... F_t2WMZMfw
Sajnos a "kötözködők" közül senki sem akarja megvenni ezt a kíváló sugárzót, csak a szöveg van.
- tibikecsoki
- Törzsvendég
- Értékelés: 125
Ja,az eladót nem ismerem
Marantz SR-7013,Zidoo X20 Pro,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2,Innuos Zenith Mk3,Holo Spring2 KTE, ProAc Respone D38,Behringer Truth B1031A ,JMlab Electra cc900,JMlab electra sr900,JMlab tantal505,2db Monitor Audio mrw-10 sub.
- tibikecsoki
- Törzsvendég
- Értékelés: 125
Nekem ugyan a d38 van,de akik már hallották,azok közül senkinek nem volt mély hiánya.A face-s proac fórumon meg a 3.8-ast sokan még jobban szeretik,mint a d38-ast,úgyhogy nem lehet egy rossz hangfal,pláne ezen az áron.Persze minden saját rendszerben derül ki.
Marantz SR-7013,Zidoo X20 Pro,Naim Nap 300DR,Naim Nac-252pre, Naim Supercap2,Innuos Zenith Mk3,Holo Spring2 KTE, ProAc Respone D38,Behringer Truth B1031A ,JMlab Electra cc900,JMlab electra sr900,JMlab tantal505,2db Monitor Audio mrw-10 sub.
- peterson
- V.I.P.
- Értékelés: 795
Lehet "kötözködni" a dobozok hiányán meg az alsó határfrekvencián, de inkább meg kell hallgatni!
Még midig áron alul van hirdetve, sok drágább (használtan) doboz is elbújhat mellette, főleg a maiak közül!
Még midig áron alul van hirdetve, sok drágább (használtan) doboz is elbújhat mellette, főleg a maiak közül!
Mivel itt - a doboz hátulján - nincs megadva a szintesés mértéke, igaz is lehet, megfelő szintesésnél.

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1213
A Stereophile tesztgörbéjén egyértelmű az átvitel. A 20 Hz azért eléggé utópia ekkora doboztól. Az Utópia is 25 hz től indul 
Utánanézve úgy tűnik, hogy minden Response 3.8 hátulján 20Hz van feltüntetve alsó értéknek.-CB- írta: ↑2024.04.20., szomb. 08:48Én azt nem értem, hogy a gyári spec. Szerint 40 hz az alsó határfrekv. Ennek a cimkéjén neg 20 van írva. Hogy van ez?
Ami viszont valóban furcsa, hogy 40Hz-en van a reflexhangolás és ez alatt nagyon meredeken esik az átvitel (ami amúgy normális), szóval 20Hz nem valószínű, hogy értékelhetően kijön ezekből a dobozokból.
- -CB-
- Beköltözött
- Értékelés: 1213
Én azt nem értem, hogy a gyári spec. Szerint 40 hz az alsó határfrekv. Ennek a cimkéjén neg 20 van írva. Hogy van ez?
Köszi az észrevételt. Amikor átvettem a hangsugárzókat már nem voltak meg a gyári dobozok, csak pár alkatrésze, sarok védő elemek, pár karton doboz alkatrész. Ezzel az eladó is csak akkor szembesült, amikor átadásra került a sor.
A hivatkozott hirdetésben megvoltak még a gyári dobozok...
Sony-STS770ES, Philips CD304, Nakamichi 480, Nakamichi 680 ZX, Tascam 122 MKIII, Auralic Aries femto - DIY AN5 DAC - Luxman 1500, Sugden A21 SE Signature, DPA 300B SE - Celestion 700, Celestion Ditton 25, Videoton Minimax.
Proac Response 3.8
Erről a hangsugárzóról van szó.
Állapota nem változott, pár apró makula van rajta, közelre hajolva kell megkeresni.
Gyönyörű, a hangja pedig zseniális.
Ára: 750eFt. Budapest XI. kerületben személyesen megvásárolható.
Szállításban tudok segíteni, ha küldeni kell, akkor szállítási és csomagolási költség merül fel, le kell gyártanom hozzá OSB ládákat, eredeti doboza nincs meg. Eredeti tüskéje nincs meg. Meghajtók 10/10 állapotúak, belseje eredeti, keresztváltó ezüst kondikkal szerelt, cseresznye furnél, selyem fényű felülettel.
Privát üzenetben vagy telefonon keressetek légyszi! Itt a topikban csak közérdekű kérdéseket várok.
+36 3¤ 5¤¤ 66 52
If you are interested, please send me a private message!
Állapota nem változott, pár apró makula van rajta, közelre hajolva kell megkeresni.
Gyönyörű, a hangja pedig zseniális.
Ára: 750eFt. Budapest XI. kerületben személyesen megvásárolható.
Szállításban tudok segíteni, ha küldeni kell, akkor szállítási és csomagolási költség merül fel, le kell gyártanom hozzá OSB ládákat, eredeti doboza nincs meg. Eredeti tüskéje nincs meg. Meghajtók 10/10 állapotúak, belseje eredeti, keresztváltó ezüst kondikkal szerelt, cseresznye furnél, selyem fényű felülettel.
Privát üzenetben vagy telefonon keressetek légyszi! Itt a topikban csak közérdekű kérdéseket várok.
+36 3¤ 5¤¤ 66 52
If you are interested, please send me a private message!