A Fórum működési költségeihez járulsz hozzá azzal, ha hirdetéseket jeleníthetünk meg. Kérjük, hogy fontold meg ezen az oldalon az „Adblock” rendszered kikapcsolását.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hiszel az ezoterikus kütyüben ... ? Természetesen a Piramisra gondolok. A supertweetert hallottam, próbáltam. Ami nekem meglepő az hogy jobbak lesznek a melyek.
Üdv csövi.
Ez nem hit kérdése.A Kiseki már 40 éve Lapis Lazuliból készítette a legdrágább hangszedőjét,ha nekik jó volt nekem is jó lesz.
Egyéként tényleg működik.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft
LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28
Hiszel az ezoterikus kütyüben ... ? Természetesen a Piramisra gondolok. A supertweetert hallottam, próbáltam. Ami nekem meglepő az hogy jobbak lesznek a melyek.
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
Megerkezett az i-re a pont. Igy teljes a kabelozas. Bar meg nem egyseges de legalabb mar nincs a rendszerben "gatyamadzag". :)
Aztan, hogy jo-e, hogy igy ossze vannak zsufolva, azt nem tudom.
IMG_1146.jpg
IMG_1149.jpg
Á, vegyél még egy tucat kábelemelőt, meg kábelrendezőt! :-)
Megerkezett az i-re a pont. Igy teljes a kabelozas. Bar meg nem egyseges de legalabb mar nincs a rendszerben "gatyamadzag". :)
Aztan, hogy jo-e, hogy igy ossze vannak zsufolva, azt nem tudom.
IMG_1146.jpg (206.8 KiB) Megtekintve 3302 alkalommal
IMG_1149.jpg (110.41 KiB) Megtekintve 3302 alkalommal
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R