A technofil horgászoknak is megvan a saját bajuk, nem kell őket kiosztani, megteszi a családjuk mikor közös programok helyett felszerelésre költenek, hogy egy fizetős telepített tó partján égessék az időt.ELEX írta: ↑2024.04.16., kedd 13:43
Mehetnék én is a horgász fórumra és kioszthatnám az ottaniakat, hogy mekkora egy baromság különböző botokra, orsókra, horgokra, csalikra.... költeni, mikor egy egyszerű kapanyélre kötött madzaggal is pont ugyanolyan a horgászás. Jó esetben kiröhögnének, rosszabb esetben lehülyéznének - jogosan. Durvább esetben kivágnának, mint macskát....
Ezzel csak azt szerettem volna illusztrálni, ha te ennyire nem vagy képes azonosulni egy csoport közös érdeklődési körével, a csoport tagjainak érzelmeivel, akkor mit keresel ebben a csoportban?
Miért jöttél ide?
Küldetés tudatod van?
Köszönjük, nem kérünk belőle. Mi jól elvagyunk itt békében egymás között a Kondoinkkal......
Nincs szükségünk arra, hogy "felnyisd a szemünk", megvilágosuljunk általad. Mi itt jól érezzük magunkat - NÉLKÜLED!
Találd meg magadnak azt a helyet, ahol azonosulni tudsz azzal a csoporttal. Láthatóan ez nem az a hely számodra.
Attól még hogy felsorolod az összes beteges analógiát még nem fogja legitimizálni az órás-hifis megalomániát.
A goebbelsi retorikáddal egyedül azt illusztrálod, hogy a saját üzleti érdekeidnek megfelelően próbálod formálni egy közösség ízlését, szokásait, vágyait. Egy nyilvános általános fórumból titeket szolgáló csoportot alkottatok ahol az aktuálisan futtatott termékek és hóbortok mellett senki más véleményét nem tűritek meg.
A kondo semmilyen műszaki tartalmat nem hordoz már 2024-ben. De ezelőtt 25 évvel sem volt kiemelkedő. Gyerek koromban találkoztam vele először valami kiállításon. Be sem volt kötve az erősítő, le volt kordonozva mint a szent korona.
De azért a 7m Ft-os gravírozott ártábla ott figyelt. Hogy akik lejöttek az akkor 5 milliós panelból leróhassák a tiszteletük AZ erősítőnek.
Kerülgették mint a kába követ és látszott a fejükön az euforikus állapot. Úgy, hogy még az életben nem hallották...
Ők azok akik a mai napig csak a kábelekig jutottak el. Mert az ilyen csodálatos csoportoknak és a PR irodalmáraiknak köszönhetően örök életre egy fiktív álomvilágban ragadtak.