Nekem volt 30.2xd-m, SHL5+xd lett belőle, mert nekem is kevés volt egy kicsit a mélye. Azaz inkább halk hangerőn nem tudta annyira kiadni magából. Az SHL5+ már kisebb hangerőn is jobb mélyeket produkál nálam.gizi írta: ↑2024.02.16., pén. 06:34Subbal inkább házimozizni szoktak, nem zenét hallgatni. Bár tudom, itt a Nelson is a Harbeth-től. :) No, de jó lesz ez magában is, érzem. :)ajkamici írta: ↑2024.02.15., csüt. 15:13A 30.2 sokan hallgatják subládával. A REL t kedvelik, állitólag ezek a legjobban illeszthetőek a Harbethekhez.
Elég nagy szobában hallgatod őket és sztm ha pár hét járódás után is kevésnek találod a mélyeket és hiányérzeted marad, lehet nem lesz más út mint egy jó subot megpróbálni.. Ha jól tudod integrálni őket, egy másik dimenzióban találod magad, és nemcsak a mély szekció lesz jobb hanem az egész
megszólalása a rendszernek.
Ennek ellenére én subot is használok néha (kövezzetek és köpködjetek meg xD), bizonyos típusú zenékhez. Pl rock és blues. Két Rel T7/x-em van. Ha jól kevert zenét hallgat az ember, nem kell a sub. De akár a P3-os akár az M30-hoz jól passzol, kiegészíti szépen, de jól kell beállítani.
Érdemes kipróbálni. Nem döng, nem dübörög, veszes, gyors, pontos, de telt mélyek vannak. Más szubot is próbáltam, de az kásás, zavaros volt mind, egyedül a rel jött be nekem.