SoundMania írta: ↑2024.03.27., szer. 02:39
Pont azért, mivel nincs gyári készülékem, melyikőtök olyan tapasztalt, hogy meg tudná mondani hogyan szólnak?
Megértitek ezt?
Neked is EMT VdH hangszedőd van. Mégsem tudod hogy mennyi köze van az eredeti hangjához, hiszen ehhez is már hozzá nyultak mások. Én meg tudom, mert voltak ilyen eseteim is. És azt is pontosan tudom , hogy melyik készülékem hol és hogyan viselkedne. A jelenlévők 0,01%- a tudja ezt a saját készülékeiről és csak 0,000
5% aki tudná ezt meghallgatás nélkül is az enyémekről Az itt, tőlem követelőzők, akiknek sérti a komfortzónáját ezügyben a hozzászólásaim, ők nincsenek is közöttük.
Fordítva ülsz a lovon. Ez egy fórum, ahol kommunikáció folyik (jobb esetben), annak meg része, hogy kérdéseket tesznek fel a tagok egymásnak, ha ezeket követelőzésnek nevezed, az azért jelez valamit. A kérdéseknek pedig az a jelentősége, hogy nagyjából képbe lehessen kerülni, miféle az idealizált hang, amihez képest az ítélet születik a kevésbé ideálisnak tartottról. Azt kezdetektől tudjuk, hogy más ligában játszol, mint itt a többiek - ha máshonnan nem, hát onnan, hogy emlékeztetőül mindig leírod - de azért nézd el, hogy időnként felmerül, hogy mi is az a fórum/Európa/Föld/Univerzum viszonylatú referencia, amihez képest a te dolgaid egy más szinten vannak. Végre leírtad - szerintem először - hogy nincs gyári állapotú készüléked, ennek fényében már érthető, ha nem konkretizálod.
Szóval te tudod, ha gondolod, toljad tovább ezt az orákulumosdit, de ne feledd: mindenkinek volt gyerekkori ismerőse, akinek az apukája világhírű autóversenyző, oroszlánvadász, szuperzsaru volt. Az apukával sosem találkoztunk,de rengeteget tudott róla mesélni az új fiúknak.
Na de hogy ON is legyen: a kábel referencia legalább tisztázott.