Ha meg elfáradtál a nagy szerelésben, csak bebólintasz.asebestyen írta: ↑2024.03.25., hétf. 12:112db ipari csapágy kihúzását és bepréselését egy műtőben is meg egy fürdőkádban is meg az ágy tetején is meg az udvaron bárhol is meg lehet csinálni. Nyilván kónuszos shimano agyat nem szednék szét a szőnyegen. Báááár....![]()
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kerékpározás
- pärt
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 4992
Re: Kerékpározás
van az a pillanat,hogy mindegy hol, de megcsinálomasebestyen írta: ↑2024.03.25., hétf. 12:112db ipari csapágy kihúzását és bepréselését egy műtőben is meg egy fürdőkádban is meg az ágy tetején is meg az udvaron bárhol is meg lehet csinálni. Nyilván kónuszos shimano agyat nem szednék szét a szőnyegen. Báááár....![]()

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7554
2db ipari csapágy kihúzását és bepréselését egy műtőben is meg egy fürdőkádban is meg az ágy tetején is meg az udvaron bárhol is meg lehet csinálni. Nyilván kónuszos shimano agyat nem szednék szét a szőnyegen. Báááár.... 

Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
jóidő volt, kimásztam az erkélyre. hátsó agy szétszed, takarít, rak össze, egy nélkülözhetetlen alátét elkezd gurulni,gurul-gurul és hopp,le az erkélyen. de nemámúgy simán, be a garázs előtt lévő esővízelvezetőbe,aminek a rácsa le van hegesztvetonee73 írta: ↑2024.03.25., hétf. 11:55Persze nyilván meg van indenkinek a saját jól bejáratott módszere.Én pld. csak saját gépeket szerelgetek ha kell.revox írta: ↑2024.03.25., hétf. 11:50
az jó,csak sokszor idegen kerék kerül hozzám és ahogy kiszedem,pakolom sorba,hogy majd tudjam,hogy kell visszapakolnide amit ismerek, általában kis üvegcsébe beteszem és ázik egy kicsit denszeszben. de ha kopott, akkor emgint marad a sorbapakolás, hogy tudjam,melyik csapágy,melyik csészével van már összekopva. kedvencem,amikor leeseik, kicsi, fekete és elpattan valahova
de ha kicsi,az se baj,ha nem fekete
nemrég egy 3as anya esett le. van másik,nem volt gond, de attól agyfaxt kaptam, hogy 1 óra alatt nem lett meg. másnap megint nekiálltam,hogy nem tűnhet csak úgy el, de nem lett meg
![]()
A legjobb mikor kicsi, műanyag egy darab van belőle (tartalék véletlen se) és elpattan valahová és a 'zistennek se találod. Illetve ha igen, akkor már ráléptél keresés közben és Murphy szerint el is nyekkent, hogy másikat kelljen venni.![]()

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6187
Persze nyilván meg van mindenkinek a saját jól bejáratott módszere.Én pld. csak saját gépeket szerelgetek ha kell.revox írta: ↑2024.03.25., hétf. 11:50
az jó,csak sokszor idegen kerék kerül hozzám és ahogy kiszedem,pakolom sorba,hogy majd tudjam,hogy kell visszapakolnide amit ismerek, általában kis üvegcsébe beteszem és ázik egy kicsit denszeszben. de ha kopott, akkor emgint marad a sorbapakolás, hogy tudjam,melyik csapágy,melyik csészével van már összekopva. kedvencem,amikor leeseik, kicsi, fekete és elpattan valahova
de ha kicsi,az se baj,ha nem fekete
nemrég egy 3as anya esett le. van másik,nem volt gond, de attól agyfaxt kaptam, hogy 1 óra alatt nem lett meg. másnap megint nekiálltam,hogy nem tűnhet csak úgy el, de nem lett meg
![]()
A legjobb mikor kicsi, műanyag egy darab van belőle (tartalék véletlen se) és elpattan valahová és a 'zistennek se találod. Illetve ha igen, akkor már ráléptél keresés közben és Murphy szerint el is nyekkent, hogy másikat kelljen venni.

Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
az jó,csak sokszor idegen kerék kerül hozzám és ahogy kiszedem,pakolom sorba,hogy majd tudjam,hogy kell visszapakolni

halfnote.hu
halfnote.hu
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Ezzel én is így vagyok, otthon ott volt apámék 2 autós garázsa rengeteg hellyel (satupad, kompreszzor stb.) itt Angliában meg ott a shed (tároló) vagy ha jobb idő van akkor kinn a hátsó udvaron dolgozom.Szobába nem hozok be soha ilyesmit, persze ha valakinek nincs más lehetősége akkor a kényszer nagy úr.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Én a legapróbb biszbaszokhoz kis műanyag tárolódobozokat szoktam használni, hogy ne kelljen állandóan gúvadni utánuk.
nálam ez a fekete szőnyeggel van. ha véletlenül nem papírra teszem, sokszor nem látom,hova is tettem azt a kis bigyót, vagy imbuszt, ami persze,hogy fekete

az se kis meló,hogy a fehérekhez semmi ne érjen hozzá

halfnote.hu
halfnote.hu
így indult

pincében van satupad,minden lufax, de az nekem túl koszos a precíz mechanikához (meg cípőt kell hozzá hűzni,meg nicns hifi,meg...). itt nem kellett CULT csapágyat bontani, de ahhoz kb 15ször kell kezet mosni, különben tuti bentmarad valami mikronban mérhető porszemcse és hallod,ahogy rág

az elején még mutatott némi rendezettséget

halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
Már volt itt: tavaly márciusi életkép. Most ismét aktuális lesz a tél utáni agyváltó szerviz a varacskoson. Nálam garázsban ez nem menne, rengeteg apró kis bax van benne, az ottani fényben nem látnám rendesen.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8928
Kemény! Én ezt így nem tudnám csinálni. Lent a garázsban van állvány, asztal, szépen rendben. Ilyen dolgokat nem is hozhatnék a szobába, az asszony 0 másodperc alatt dobna ki. 

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Ez mindig ilyen. A kedvencem mikor 2 perccel előbb használtam mondjuk a 4-es inbust, ott van a halmaz közepén és 5 percig keresem, mert tudom, hogy ott van.De hol?

na jó,ez se kutya... kész a Reacto 

halfnote.hu
halfnote.hu
úú,ezt még ma láttam PC-n, nagy tévénasebestyen írta: ↑2024.03.23., szomb. 19:25Kis Metron csapágycsere éhgyomorra, mert a diétának menni kell, legyen bármi...![]()
![]()
.
Metron szerviz.jpg

azér ez bátor... papír alá :) vagy valami lepedő, bármi. én se gatyázok, de direktbe a csapágyat a szőnyegre nem merném

halfnote.hu
halfnote.hu
Sebi megihlette a pólógyártókat..asebestyen írta: ↑2024.03.23., szomb. 19:25Kis Metron csapágycsere éhgyomorra, mert a diétának menni kell, legyen bármi...![]()
![]()
.
Metron szerviz.jpg
halfnote.hu
halfnote.hu
Már nem akartam ráírni csak megnéztem kommenteket. Egy faszi írja, hogy a 91kilos haverja ugyanígy járt... mondjuk 91 nem annyira kevès főleg hajlított nyeregcsövel...pärt írta: ↑2024.03.23., szomb. 20:51Olyan nincs, hogy csak "ki van húzva", és attól törik. Ha a limiten túl volt, akkor kicsi a váz, rövid a nyeregcső, ott törhet, de az a gazdi baja, ha úgy is bevállalta. Ha meg nem, akkor egy láncszaggató állatot is bírnia kell, akár kockakövön is.
Esve lett ez - szerintem. Ha nem most, korábban, aztán delaminálódott, de még nem látszott kívülről.
halfnote.hu
halfnote.hu
Axxony is egyből kiszúrta, nekem ne tűnt felst81 írta: ↑2024.03.23., szomb. 21:17Inkább a jó feleség, amikor meglátja a szőnyeget:-)pärt írta: ↑2024.03.23., szomb. 21:02Az a jó szíved, az! Az fog sírba tenni.asebestyen írta: ↑2024.03.23., szomb. 19:48
Kénytelen vagyok, kint Vinkler kerékpárja és darabjai vannak mindenhol, bent az egyik szobában, Zoli Canyonja vázra szedve, darabokban mindene, itt még volt 1 m2 hely. :)...![]()

Á
Nálunk a hálóban a bézs szőnyegen szingóragacs is van... nem jön ki... majd újra kell rakni,... egyszer... talán

halfnote.hu
halfnote.hu
Mondom, nem kèrdeztem semmit, csak láttam. Limitig nem volt, kb a támvilláig. Azt vélelmezik a szakik hogy a nyeregcső vège gyengítette el. Úgy versenyzők, hogy ex. Már nem borogatják a bicót, 50-60 között. Simán benne lehet, hogy kimozogja.pärt írta: ↑2024.03.23., szomb. 20:51Olyan nincs, hogy csak "ki van húzva", és attól törik. Ha a limiten túl volt, akkor kicsi a váz, rövid a nyeregcső, ott törhet, de az a gazdi baja, ha úgy is bevállalta. Ha meg nem, akkor egy láncszaggató állatot is bírnia kell, akár kockakövön is.
Esve lett ez - szerintem. Ha nem most, korábban, aztán delaminálódott, de még nem látszott kívülről.
De itt egy kis OFF, amit megkönnyeztem.
halfnote.hu
halfnote.hu
Inkább a jó feleség, amikor meglátja a szőnyeget:-)pärt írta: ↑2024.03.23., szomb. 21:02Az a jó szíved, az! Az fog sírba tenni.asebestyen írta: ↑2024.03.23., szomb. 19:48
Kénytelen vagyok, kint Vinkler kerékpárja és darabjai vannak mindenhol, bent az egyik szobában, Zoli Canyonja vázra szedve, darabokban mindene, itt még volt 1 m2 hely. :)...![]()
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold
- pärt
- Hazajáró lélek
Az a jó szíved, az! Az fog sírba tenni.asebestyen írta: ↑2024.03.23., szomb. 19:48
Kénytelen vagyok, kint Vinkler kerékpárja és darabjai vannak mindenhol, bent az egyik szobában, Zoli Canyonja vázra szedve, darabokban mindene, itt még volt 1 m2 hely. :)...

- pärt
- Hazajáró lélek
Olyan nincs, hogy csak "ki van húzva", és attól törik. Ha a limiten túl volt, akkor kicsi a váz, rövid a nyeregcső, ott törhet, de az a gazdi baja, ha úgy is bevállalta. Ha meg nem, akkor egy láncszaggató állatot is bírnia kell, akár kockakövön is.
Elég nagy az erőkar ha ki van húzva(ki volt, versenyző fiúk, szeretik az agresszív beállítást). Nem kérdeztem csak látam az eredményt. Gondolom, ha megrázza az út, az sokat segít.
halfnote.hu
halfnote.hu
- pärt
- Hazajáró lélek
De gondolom, nem a rajta üléstől lett a hajszálrepedés.