Pont ezért volt a garázsban anno egy vintage cucc összelapátolva egy Philips CD00-al. A táv meg nylonba tekerve, hogy olajos vagy zsíros kézzel is újra tudjam indítani a lemezt (már ha elfeledkeztem magamról az elején és nem raktam repeat-re).

Pont ezért volt a garázsban anno egy vintage cucc összelapátolva egy Philips CD00-al. A táv meg nylonba tekerve, hogy olajos vagy zsíros kézzel is újra tudjam indítani a lemezt (már ha elfeledkeztem magamról az elején és nem raktam repeat-re).
ezt is találtam. ez ugyanakkor,de a másik irányból fotózva
áá, azazért nem... de vagyok néha gondban,amikor vége egy CD-nek és könyékig olaj/zsír vagyok
Ha meg elfáradtál a nagy szerelésben, csak bebólintasz.asebestyen írta: ↑2024.03.25., hétf. 12:112db ipari csapágy kihúzását és bepréselését egy műtőben is meg egy fürdőkádban is meg az ágy tetején is meg az udvaron bárhol is meg lehet csinálni. Nyilván kónuszos shimano agyat nem szednék szét a szőnyegen. Báááár....![]()
van az a pillanat,hogy mindegy hol, de megcsinálomasebestyen írta: ↑2024.03.25., hétf. 12:112db ipari csapágy kihúzását és bepréselését egy műtőben is meg egy fürdőkádban is meg az ágy tetején is meg az udvaron bárhol is meg lehet csinálni. Nyilván kónuszos shimano agyat nem szednék szét a szőnyegen. Báááár....![]()
jóidő volt, kimásztam az erkélyre. hátsó agy szétszed, takarít, rak össze, egy nélkülözhetetlen alátét elkezd gurulni,gurul-gurul és hopp,le az erkélyen. de nemámúgy simán, be a garázs előtt lévő esővízelvezetőbe,aminek a rácsa le van hegesztvetonee73 írta: ↑2024.03.25., hétf. 11:55Persze nyilván meg van indenkinek a saját jól bejáratott módszere.Én pld. csak saját gépeket szerelgetek ha kell.revox írta: ↑2024.03.25., hétf. 11:50
az jó,csak sokszor idegen kerék kerül hozzám és ahogy kiszedem,pakolom sorba,hogy majd tudjam,hogy kell visszapakolnide amit ismerek, általában kis üvegcsébe beteszem és ázik egy kicsit denszeszben. de ha kopott, akkor emgint marad a sorbapakolás, hogy tudjam,melyik csapágy,melyik csészével van már összekopva. kedvencem,amikor leeseik, kicsi, fekete és elpattan valahova
de ha kicsi,az se baj,ha nem fekete
nemrég egy 3as anya esett le. van másik,nem volt gond, de attól agyfaxt kaptam, hogy 1 óra alatt nem lett meg. másnap megint nekiálltam,hogy nem tűnhet csak úgy el, de nem lett meg
![]()
A legjobb mikor kicsi, műanyag egy darab van belőle (tartalék véletlen se) és elpattan valahová és a 'zistennek se találod. Illetve ha igen, akkor már ráléptél keresés közben és Murphy szerint el is nyekkent, hogy másikat kelljen venni.![]()
Persze nyilván meg van mindenkinek a saját jól bejáratott módszere.Én pld. csak saját gépeket szerelgetek ha kell.revox írta: ↑2024.03.25., hétf. 11:50
az jó,csak sokszor idegen kerék kerül hozzám és ahogy kiszedem,pakolom sorba,hogy majd tudjam,hogy kell visszapakolnide amit ismerek, általában kis üvegcsébe beteszem és ázik egy kicsit denszeszben. de ha kopott, akkor emgint marad a sorbapakolás, hogy tudjam,melyik csapágy,melyik csészével van már összekopva. kedvencem,amikor leeseik, kicsi, fekete és elpattan valahova
de ha kicsi,az se baj,ha nem fekete
nemrég egy 3as anya esett le. van másik,nem volt gond, de attól agyfaxt kaptam, hogy 1 óra alatt nem lett meg. másnap megint nekiálltam,hogy nem tűnhet csak úgy el, de nem lett meg
![]()
az jó,csak sokszor idegen kerék kerül hozzám és ahogy kiszedem,pakolom sorba,hogy majd tudjam,hogy kell visszapakolni
Ezzel én is így vagyok, otthon ott volt apámék 2 autós garázsa rengeteg hellyel (satupad, kompreszzor stb.) itt Angliában meg ott a shed (tároló) vagy ha jobb idő van akkor kinn a hátsó udvaron dolgozom.Szobába nem hozok be soha ilyesmit, persze ha valakinek nincs más lehetősége akkor a kényszer nagy úr.
Én a legapróbb biszbaszokhoz kis műanyag tárolódobozokat szoktam használni, hogy ne kelljen állandóan gúvadni utánuk.
nálam ez a fekete szőnyeggel van. ha véletlenül nem papírra teszem, sokszor nem látom,hova is tettem azt a kis bigyót, vagy imbuszt, ami persze,hogy fekete
így indult
Ez mindig ilyen. A kedvencem mikor 2 perccel előbb használtam mondjuk a 4-es inbust, ott van a halmaz közepén és 5 percig keresem, mert tudom, hogy ott van.De hol?
úú,ezt még ma láttam PC-n, nagy tévénasebestyen írta: ↑2024.03.23., szomb. 19:25Kis Metron csapágycsere éhgyomorra, mert a diétának menni kell, legyen bármi...![]()
![]()
.
Metron szerviz.jpg
Sebi megihlette a pólógyártókat..asebestyen írta: ↑2024.03.23., szomb. 19:25Kis Metron csapágycsere éhgyomorra, mert a diétának menni kell, legyen bármi...![]()
![]()
.
Metron szerviz.jpg
Már nem akartam ráírni csak megnéztem kommenteket. Egy faszi írja, hogy a 91kilos haverja ugyanígy járt... mondjuk 91 nem annyira kevès főleg hajlított nyeregcsövel...pärt írta: ↑2024.03.23., szomb. 20:51Olyan nincs, hogy csak "ki van húzva", és attól törik. Ha a limiten túl volt, akkor kicsi a váz, rövid a nyeregcső, ott törhet, de az a gazdi baja, ha úgy is bevállalta. Ha meg nem, akkor egy láncszaggató állatot is bírnia kell, akár kockakövön is.
Esve lett ez - szerintem. Ha nem most, korábban, aztán delaminálódott, de még nem látszott kívülről.
Axxony is egyből kiszúrta, nekem ne tűnt felst81 írta: ↑2024.03.23., szomb. 21:17Inkább a jó feleség, amikor meglátja a szőnyeget:-)pärt írta: ↑2024.03.23., szomb. 21:02Az a jó szíved, az! Az fog sírba tenni.asebestyen írta: ↑2024.03.23., szomb. 19:48
Kénytelen vagyok, kint Vinkler kerékpárja és darabjai vannak mindenhol, bent az egyik szobában, Zoli Canyonja vázra szedve, darabokban mindene, itt még volt 1 m2 hely. :)...![]()
Mondom, nem kèrdeztem semmit, csak láttam. Limitig nem volt, kb a támvilláig. Azt vélelmezik a szakik hogy a nyeregcső vège gyengítette el. Úgy versenyzők, hogy ex. Már nem borogatják a bicót, 50-60 között. Simán benne lehet, hogy kimozogja.pärt írta: ↑2024.03.23., szomb. 20:51Olyan nincs, hogy csak "ki van húzva", és attól törik. Ha a limiten túl volt, akkor kicsi a váz, rövid a nyeregcső, ott törhet, de az a gazdi baja, ha úgy is bevállalta. Ha meg nem, akkor egy láncszaggató állatot is bírnia kell, akár kockakövön is.
Esve lett ez - szerintem. Ha nem most, korábban, aztán delaminálódott, de még nem látszott kívülről.
Inkább a jó feleség, amikor meglátja a szőnyeget:-)pärt írta: ↑2024.03.23., szomb. 21:02Az a jó szíved, az! Az fog sírba tenni.asebestyen írta: ↑2024.03.23., szomb. 19:48
Kénytelen vagyok, kint Vinkler kerékpárja és darabjai vannak mindenhol, bent az egyik szobában, Zoli Canyonja vázra szedve, darabokban mindene, itt még volt 1 m2 hely. :)...![]()