Egy ideje dolgozom egyutt USA-beli cegekkel.fererencz írta: ↑2024.04.08., hétf. 11:03Rosszul indítottam...alto írta: ↑2024.04.08., hétf. 10:54Létezik a jogban két olyan fogalom - a szabad vélemény nyilvánítás joga és az üzleti hírnév megsértése - melyek gyakran ütköznek egymással. Bíró legyen a talpán, aki egy ilyen ügyben jól tud dönteni. Önmagában egy szubjektív értékítélet nem perelhető (pl. "ez a hangfal nekem nagyon nem bejövős"), viszont a valótlan vagy objektívan cáfolható állítások ha azok hátrányosak a gyártóra nézve, már igen.
Az is lehet, hogy Erin is fizetett véleménynyilvánító, és úgy alakítja a "méréseit", ahogyan az érdeke kívánja. Meg persze hibázhatott is. Kíváncsi vagyok az ügy kimenetelére. Viszont, már az indítás (a Tekton részéről) sem szimpatikus, nem sok jót sejtet.![]()
Hogy audio szempontbol egy Tekton kinek mennyire jon be, az egyeni izles kerdese.
Viszont a szerzodeses kereteket, vasarloi jogokat es kereskedoi, gyartoi jogokat nagyon-nagyon szigoruan veszik. Ezzel szerintem Amir is tisztaban kellett, hogy legyen. Siman benne van, hogy birosagra huzzak az ugyet. Fuggetlenul az ugy kimeneteletol nehez jol kijonni ebbol, de mindket felre igaz ez. Itt a hirnev, kozosseg stb. zero hatassal van vegeredmenyre, ha per lesz belole eros menet lesz a sracoknak.
Raadasul barmelyikojuk veszit, az eleg nagyot ront a nimbuszan. Gyartokent mindenkeppen, Amirnak pedig a kozosseg szemeben lehet egy negativ dolog, ha allit valamit, birosagi itelet/birsag lesz a vege, akkor elkezdenek majd a kerdojelek gyulekezni a tobbi meres kapcsan is. Itt ugye minden a teljesen fuggetlen, objektiv dolgokrol szolt eddig, rosszul jonne egy ilyen.
Ugy gondolom valahogy a hatterben fognak majd inkabb megegyezni…