fene tudja. csöves erősítő rosszabb, bár aki ahhoz ért, annak lehet nem. Mindenesetre 1 hónapig kerestem, mitől csattog néha. nem gyengén volt a segem beizzadva, mert nem ezt vártam az egy éve vett erőlködőtől, de sokadik nekifutásra (kellett a lelki erő keresni a hibát), a csövekkel kezdtem és egyenként cserélgettem bal és jobbcsatorna között, mire sikerült kiszűrni az egy szem behalt csövet...pärt írta: ↑2024.03.15., pén. 15:46Mer' nem nyugszik, semmi se' jó úgy, ahogy, mindig reszelgetni kell valamit.asebestyen írta: ↑2024.03.15., pén. 13:50Revi már biztos sejti a délelőtti folyamatos csuklásból, hogy felraktam a Tufo szingókat.![]()
![]()
Első felniről egész könnyen lejött a ragasztó, viszont a gumit jól nehezen engedte el, ezzel szemben a hátsóról nagyon könnyen lejött a gumi, viszont a ragasztó...Mintha palmatex-szel lett volna lekenve vastagon. A hátsó Corsa CX szelepe ki volt esve befelé a csőbe.
![]()
Ne vegyetek szingót!![]()
![]()
![]()
A szingó a kerekek csöves erősítője.
amúgy nemrég tracsiztam Sebivel, miután levakarta a ragacsot, egész könnyen feldobta az új gumikat, de van üröm az örömben, mert a megrendelt és minden begyűjtött infó alapján, jó acélrotort vett a gépre, de valamiért szorul feltéve

a hátsó csapágy is bekottyan, de azt lehet utánhúzni...