Meghagyom másnak. Én ilyen buzi aerofan vagyok

Addigra minden tizen, huszonéves műanyag cangát megesz az UV, majd választhatsz valami faxa kis huszonéves titánt.
ha összemégy, a reactom megvár
vedd meg vazz. 20 év múlva csak összemégy valamennyire
ahogy paréfalván mondják: megvigyázott darab
és még 53as tányér is van a keményeknek
majd mindjárt megfütyüli azt a hajlított támvillát
Azért hallottam.panaszt Sram e szettekre. Nem wt szinten, ahol úgy cserélik,mint mi a zoknit, de akinek egyszer futja rá, az nem mind boldog. Nemrég Bükkben futottam össze tiszaújvárosi triathlonosokkal,pont aznap rohadt le félúton az egyik srác váltója és többiektől a "mi megmondtuk"-ot hallgatta. Szerintem ennek még kell pár év és pár zsákutca kijavításaVinkler írta: ↑2024.03.10., vas. 21:46Az biztos!asebestyen írta: ↑2024.03.10., vas. 21:39Pedig a Szabó Miki szerint sokkal merevebb a hozzáállás, mint a Sramnál. És a Shimano még mindig drótozza a váltókat az akkuhoz, a Sram nem. Építésnél/szerelésnél nem mindegy. Állítólag megbízhatóbb is a Sram.
Szóval érdekes... valószínű nem a szerelők döntik el, mivel legyen szerelve a bicaj.![]()
Sosem volt Sram szettem, de most azzal vennék, ha vennék.
Az biztos!asebestyen írta: ↑2024.03.10., vas. 21:39Pedig a Szabó Miki szerint sokkal merevebb a hozzáállás, mint a Sramnál. És a Shimano még mindig drótozza a váltókat az akkuhoz, a Sram nem. Építésnél/szerelésnél nem mindegy. Állítólag megbízhatóbb is a Sram.
Szóval érdekes... valószínű nem a szerelők döntik el, mivel legyen szerelve a bicaj.![]()
Pedig a Szabó Miki szerint sokkal merevebb a hozzáállás, mint a Sramnál. És a Shimano még mindig drótozza a váltókat az akkuhoz, a Sram nem. Építésnél/szerelésnél nem mindegy. Állítólag megbízhatóbb is a Sram.
Mer nem is annyira régen az volt a top ranglistás versenysorozat. Awotldtour dgy újabb találmány. Még mi is proTournak emlegettük a profi vonalat.
Bocs. Igen, arra gondoltam.
WorldTour csapat nem használ idén Campa-t. Egy szinttel lejjebb nem tudom, mi a helyzet.