SoundMania írta: ↑2024.03.21., csüt. 05:57
Versenyen kívül, az a tapasztalatom, hogy az ember olyan hosszú kábeleket használjon, amire szülség van. A rövidebb kábelek mindig jobban tetszettek. Tápkábelből eddig 1m-eset nem is használtam. De ic jobban tetszett 1,5m helyett az 1m, helyette a 0,75, helyette a 0,5.... Hálózatiból a 2 m helyett az 1,5m és most az 1m. De, ezen nagyon könnyen változatni tud egy másik csatlakozó, vagy rossz szerelés. Ebból látható a hosszak hatása is az eltérés nagyságára. Szerintem. Valószínű ugyanez vonatkozik a csatlakozások minőségére, amit szintén befolyásol az alkalmazott csatlakozó és kontaktfolyadék is. További jó diyezést. Kerítésdrót is megfelelő lehet egyeseknek..... De persze ennek is más oka is lehet....
Ja, az is igaz, lehet hogy a 15m speckábeles tápösvény miatt van ez az eredmény nálam? :)
IC.
Érdekes, amit mondasz és még logikusnak is tűnik, hogy a rövidebb IC jobb hangú.
Ennek ellenére, V. A. Gyuri bácsi mondata cseng a fülembe.
Megkérdeztem tőle, mi a véleménye arról, hogy kettévágnám a Vz - t, és lenne két 50 centis darabom.
Azt mondta, meg lehet oldani, csinált Ő is ilyet, nem fog SOKKAL rosszabbul szólni, mint az eredeti 1 méteres.
Nem meglepő módon el is vetettem a gondolatot.
TÁP
Nem lenne az baj, hogy ha valahol a 180 centis, valahol meg a 110 centis lenne a befutó, ha láthatnánk az ok - okozati összefüggést. Például, ha az egyik képet fejjel lefelé akasztanám a helyére, és attól szólna jobban a 110 - es,

akkor olyat készítenék a kerítésdrótból.
Maguk a különböző gyártmányú tápkábelek is beleszólhatnak az eltérő tapasztalásokba, és valóban, ha az ösvény is speciálkábal, az is belekavarhat a sztoriba.
Mindegy... Első körben elkészítek egy 170 - es darabot - ha már a Black Rhodium ebben látja a tutit - és ha hozza az elvárásomat, akkor kerítek egy bundot abból a drótból és gyártok minden féle hosszúságú kábelt kísérletképen.