fererencz írta: ↑2024.03.08., pén. 19:30
Fura ez nekem, hogy ez az Amir fiú, és az olcsó kis f.sokat gyártó cégek kitaláltak pár semmitmondó mérést és paramétert, amiben gagyi olcsóságuk ellenére sem találnak igazán "legyőzőre" a kütyük, 20x ár mellett sem a
valódi audiofil gyártók oldaláról. Kontra persze semmi kézzelfogható.
Érvelés pro és kontra...
Nekem olyan érzésem van, hogy a kontra érvelés az ki nem mondott, eltorzított véleményeket támad.
Ez is biztos el lesz torzítva.
Milyen “legyozore”?
Szerinted egy Bricasti le akar gyozni egy Topping D30-at?
Szerinted egy Topping kereskedo a 35.000 Ft arrese es 20 vevo kiszolgalasa helyett nem adna el szivesebben 1db Bricastit 1 vevonek ugyanazzal az arressel?
Egyszeruen mas a piaci szegmens.
Es mondom megegyszer legyozni egy versenyben lehet valaki, aminek van egy szabalyrendszere. Itt meg most valaki a szabalykonyvet elkezdte ugy irogatni, ami neki kedvez, vagy eppen nem is jellemzi a versenyt. Ugye egy futoversenyen egyertelmu az utvonal, mikor lehet indulni es hova kell beerkezni a leheto leggyorsabban. Aki ezt leggyorsabban teljesiti, az megnyerte a versenyt. Azt gondolod, hogy a dac-oknal a SINAD ertek egyenlo a futoversenyen a stopperrel?
Mert a SINAD-nak meg soha sehol nem lattam egyetlen egy helyen sem, hogy olyan egyertelmu szam lenne, ami alapjan az egyik vevo a 120-ast veszi meg, a masik vevo a 130-ast, akkor aki a 130-as ertekut veszi az 10-bol 10x biztosan jobb hangot kap! Harmadjara teszem fel a kerdest: tudsz mondani ilyen bizonyitast? Tudsz mondani ilyen ertekelesi rendszert, amiben egyre novekvo szamokkal egyertelmuen jellemezheto a dac-ok audio rendszerekben levo viselkedese?
Ha nem tudsz, akkor a SINAD az arra jo, hogy a specifikaciokban 1 sorral tobb legyen, mivel a hangminoseghez es a 0.0001% valtozasok eszlelesehez SEMMILYEN VALOS TAMPONTOT NEM AD.
Innentol meg mindenki dontse el maga, hogy a nagy hatalmas mereseknek, 1kHz merojelnek es tarsainak a muszaki megfelelosegen tul (ami a vevo szempontjabol majdhogynem mindegy) mi ertelme van…