Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Off
Re: Eladó egy Onkyo RZ900
Hol van egy moderátor?
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 870
Re: DAC-olás
Nekem ilyenem van Samsung QLed es az oled teveknek joval szebb kepuk van. NNa veszekedjunk. :)zbiro32 írta: ↑2024.03.08., pén. 19:01Olvasva ezt a sok pro, és kontra érvelést, már csak azt nem értem, hogy miért nem tör ki egy hasonló háború pl. a 4K TV-k fotometrikus mérési eredményei és TV által generált vizuális "élmény" között.
Az is érdekes, hogy TV-k esetében, még meg sem jelent az "audophile" és "high end"-nek megfelelő megnevezési kategória...
Pedig a szem sokkal fontosabb érzékszerv, mint a fül...
Nekem személy szerint az LG OLED kép tetszik, de nincs a mási parton egy Samsung QLed-es rajangó, akivel napokon át vitatkozhatnék...
Valyon melyik a jobb?
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- zbiro32
- Törzsvendég
- Értékelés: 157
Olvasva ezt a sok pro, és kontra érvelést, már csak azt nem értem, hogy miért nem tör ki egy hasonló háború pl. a 4K TV-k fotometrikus mérési eredményei és TV által generált vizuális "élmény" között.
Az is érdekes, hogy TV-k esetében, még meg sem jelent az "audophile" és "high end"-nek megfelelő megnevezési kategória...
Nekem személy szerint az LG OLED kép tetszik, de nincs a mási parton egy Samsung QLed-es rajangó, akivel napokon át vitatkozhatnék...
Valyon melyik a jobb?
Valyon melyik a jobb?
wittao írta: ↑2024.03.08., pén. 17:49A mereseken es azok fontossagan ha valaki, akkor nem en szoktam rugozni, vannak itt erre megfelelo kollegak.juliush írta: ↑2024.03.08., pén. 17:24Kár ezen rugóznod, a nyilvánvalóan szarkasztikusnak szánt megjegyzésedre válaszoltam hasonlóan szarkasztikusan!
Egyébként meg távol tartom magam ettől a gumicsonttól...
Mindazonáltal tudok olyan fórumtársról, aki épp most jár a damaszkuszi úton, és hitetlenkedve tapasztalja, hogy évekig hallgatott igazán nagynevű, komoly highend készülékével egy szuper-SINAD-os, chifi DAC partiban van, sőt!
Ha akarja, majd mesél róla, bár ebben a befogadó közegben kétlem.
Egyelore meg senki nem tudott egyetlen olyan doksit sem mutatni, amiben valami megdonthetetlen bizonyitek van arra vonatkozoan, hogy ERDEMES SINAD-ot MERNI, mivel egyertelmu meroszam lenne barmire is. Es innentol mar csak egy lepes az, hogy ki az, aki ezek alapjan hoz meg akarmilyen dontest, kovetkeztetest? Vagy ami megrosszabb mindenek felett allokent hirdeti ezen eredmenyeket, mintha barmivel is osszevetheto lenne.
Sajnos nincs ilyen, nem is tudok ilyen iranyu kutatasrol, es barmilyen erdekes ez most pont az olcso hifi malmara hajtja a vizet (eladasaik alatamasztasara tokeletes), hiszen nagyobb - semmit sem jelento - meroszam = jobb hifi… de hogy erre a muszaki beallitottsagu emberek is kepesek felulni, az szamomra erthetetlen. Mondjuk volt mar ezzel kapcsolatosan beszelgetesem olyan emberrel, akinek amugy hifi rendszere sincsen, csak mereget es ez igy pont eleg is.
A forumtars majd vegul velhetoen vagy az aktiv dobozoknal fog kikotni, vagy valami szuper studios monitor + Hypex erosito kombinacional mindegy milyen kabellel. Mostanaban ez a gyonyor forrasa :)
KEF LS 50 Wireless
Soundarts állvány, Sounndcare Superspikes talpak
Saec AC 600 - tápkábelek, Hydrasound Next Carbon Gold ethernet
Lenovo NAS - ( Minimserver)
Clarus dupla analóg tápegység
Soundarts állvány, Sounndcare Superspikes talpak
Saec AC 600 - tápkábelek, Hydrasound Next Carbon Gold ethernet
Lenovo NAS - ( Minimserver)
Clarus dupla analóg tápegység
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 598
- Kapcsolat:
Menj már, mit prüszkölsz itt az adminokkal
Hova valósi vagy?
Remélem ütközünk majd valahol, de jó cuccot hozz ám, hogy ne tudjam kifizetni

... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
- frenki485
- Beköltözött
- Értékelés: 607
Elég szomorú, hogy 2024-ben, a "szép emlékű" AVX-en itt tartunk az érvelésben... nem?
Ethosz CDM Transport/Player(TDA1545A), Ethosz csöves DAC(TDA1541)
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC/Ethosz phono, Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Palotás végfok, Pro-ject Pre Box, Tannoy Rev. XT6F dobozok,
Technics SL 1210 GR/AudioGold plinth,Achromat, Thorens TD 126 mkII
Palotás féle ARC/Ethosz phono, Shure M44-7
Ethosz, Van Den Hul kábel, Fapaci/Kontaset elosztó.
Felesleges ezen összeveszni. A férfiember valóban e szerint él, régen is, most is. Kell a megfelelő vagyon, majd feleségül venni a szépségkirálynőt, legyen minél több hatalom. Ez a három nagy életcélja. Legyen ez mezei hifista,vagy akár egy államelnök, csak a szintek különböznek, nem nehéz az analógiát megtalálni. Az élet minden területén így van ez, felesleges mindig a hifi kereskedőket megtalálni, aki itt van, az vásárol (is), mellette persze meglehet a saját ideológiája, amivel szerinte nem érintett a fentiekben, pedig de.tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 17:41Igen, ha ezt az irányt képviselitekalto írta: ↑2024.03.08., pén. 17:23Jól értem-e, hogy most stricinek neveztél engem és más kereskedőket is????tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 15:55A férfiembert mindig a tökénél lehet a leghatásosabban megfogni
Minden tekintetben
Emocionálisan a látványt és a hangot kell értékelni
Mindkettőnek meg kell lenni elég masszivan
Ez után jön a suska
Pont úgy, ahogy a kis szobákban a hölgyekkel
Nincs ez máshogy mióta a föld kerek
Nem lehet alátámasztani, megmérni, bizonyítani - egyszerűen csak így megy
Nagy futtató minden high-end kereskedő, pontosan ismeri ezt a mechanizmust
Ha összeveszünk emiatt akkor legyen

Én inkább nem süllyednék le a te szintedre. Az adminok meg majd eldöntik, hogy mit ér ez a durva személyeskedésed.tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 17:41Igen, ha ezt az irányt képviselitekalto írta: ↑2024.03.08., pén. 17:23Jól értem-e, hogy most stricinek neveztél engem és más kereskedőket is????tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 15:55A férfiembert mindig a tökénél lehet a leghatásosabban megfogni
Minden tekintetben
Ez után jön a suska
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- tamagaba
- Törzsvendég
- Értékelés: 598
- Kapcsolat:
Igen, ha ezt az irányt képviselitekalto írta: ↑2024.03.08., pén. 17:23Jól értem-e, hogy most stricinek neveztél engem és más kereskedőket is????tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 15:55A férfiembert mindig a tökénél lehet a leghatásosabban megfogni
Minden tekintetben
Ez után jön a suska
... Mire jó a kerekes kút? Oda lehet tolni, ahol víz van - Hofi Géza ...
Jól értem-e, hogy most stricinek neveztél engem és más kereskedőket is????tamagaba írta: ↑2024.03.08., pén. 15:55A férfiembert mindig a tökénél lehet a leghatásosabban megfogni
Minden tekintetben
Ez után jön a suska
BARTIMEX AUDIO Honlap
Re: Hálózati audio lejátszók
Lenne egy kábeles kérdésem, amit a helyén tettem fel, megnéznétek ? Köszi. 

- Morph
- Törzsvendég
- Értékelés: 618
Re: Denon AVC-X 8500 HA 8K zászlóshajó eladó
Erről a KFT Afrika dala jut eszembe...

De, amúgy szép ez ezüstben is! És jó ára is van...
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
Re: Denon AVC-X 8500 HA 8K zászlóshajó eladó
Mit nem adnék egy feketéért...
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6282
Off
.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Re: Emotiva XPA-7 Gen2 hétcsatornás végerősítő
Hallottam dolgozni ezt a végfokot.
Rendkívüli tér és dinamikára képes.
Valaki nagyon jól fog vele járni!
Előfok : Marantz Cinema 40, Végfok : Sherbourn PA 7-150, Emotiva BasX-A4
IC : AQ Red River, SUPRA
Frontok : JBL LS 80
Center : JBL LS Center
Háttér : JBL LS 40
SBL, SBR : JBL STUDIO 530
ATMOS : JBL STUDIO 220
Mélyláda : SVS SB4000,
Kép : Sepiscreen ALR, Sony VPL-XW5000ES
IC : AQ Red River, SUPRA
Frontok : JBL LS 80
Center : JBL LS Center
Háttér : JBL LS 40
SBL, SBR : JBL STUDIO 530
ATMOS : JBL STUDIO 220
Mélyláda : SVS SB4000,
Kép : Sepiscreen ALR, Sony VPL-XW5000ES
- Apaci72
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 143
Re: Emotiva XPA-7 Gen2 hétcsatornás végerősítő
Bocs az OFF-ért, de szerintem vagy túl olcsó, vagy el van írva az ára 

PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Power-R - Kontaset
Re: Onkyo TX-NR686 7.2ch AVR, THX-Select, 4K Dolby Vision, 5.2.2 Atmos/DTS-X
pár hónap után kezd alakulni az ára ! de csak most kezd alakulni még pár hét vagy hónap és jó ára lesz akkor el hozom