pärt írta: ↑2024.03.06., szer. 22:45
Ah, a méltán legendás, patinás gyártó csúcsmodellje.
De komolyan, honnan szedik ezeket a túlgyógyult neveket? Autó, hifi, óra, bringa, mindegy, bármi...találomra felütik a szótárat, ráböknek egy szóra és már készül is a matrica.
Fájt szerelni? (A Road cc. tesztjén 8/10 lett, szóval nem tűnik szörnyűnek.

)
igen. én is ann2yit találtam róla, amikor elkezdtem szétbontan a hátsó agyat. unbranded hubs, már sejtettem, hogy baj lesz

miután sikerült leszedni a rotort(az könnyen jött) és a bal oldalon a zárócsavart. a tengely nem moccant. minden értelmes agyból a tengeky balról jobbra üthető ki, merthogy ütni kellett. de meglepetésre. miután kénytelen voltam leslattyogni a pincébe, satupadon kiütni, furamód, a szokásos irányba visszarúgott. megoróbáltam dordítva, balra mwgy ki. de úgy, hogy viszi ks magával a bal csapágyat... jobb csapágy ki, ez volt a tegnapi 2-3 órás akció
ma, gondoltam gyors összerakom görgő után (tulaj vett csapágyakat. há persze, hogy olyan méretek, amit még sose használtam... na, az a gpyors másfél öra lett és két hét öregedés....
normál kerék esetén, beteszed a két csapágyat, be a tengely, túloldalon feszességet állít, kész.
na, ittt nem ,mire megfejtettem a sorrendet

. jobb csapágy behúz, persze. mókolni kellett. mert ilyen behúzószerszámom nincs. aztán balról be a tengely. de igenám. ha benne a tengely, hogy húzod be préssel a bal oldali csapágyat?

sehogy. szerencsére már kicsit meg van kopva a fészek. így kb a fele bement kézzel tolva, majd a tengelyre addig húztam ugyanilyen csapágyakat, míg a tengely nem lógott ki és jött a gumikalapács

de ez a csemege. jött a rotor, amit ha meghúzok, meg se moccan, úgy megszorul ez a szellemes konstrukció.. xal a rotort nem lehet, csak kézzel meghúzni. Valsz nem túl tizedpontosak az illeszrések

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu