Azért hallottam.panaszt Sram e szettekre. Nem wt szinten, ahol úgy cserélik,mint mi a zoknit, de akinek egyszer futja rá, az nem mind boldog. Nemrég Bükkben futottam össze tiszaújvárosi triathlonosokkal,pont aznap rohadt le félúton az egyik srác váltója és többiektől a "mi megmondtuk"-ot hallgatta. Szerintem ennek még kell pár év és pár zsákutca kijavításaVinkler írta: ↑2024.03.10., vas. 21:46Az biztos!asebestyen írta: ↑2024.03.10., vas. 21:39Pedig a Szabó Miki szerint sokkal merevebb a hozzáállás, mint a Sramnál. És a Shimano még mindig drótozza a váltókat az akkuhoz, a Sram nem. Építésnél/szerelésnél nem mindegy. Állítólag megbízhatóbb is a Sram.
Szóval érdekes... valószínű nem a szerelők döntik el, mivel legyen szerelve a bicaj.![]()
Sosem volt Sram szettem, de most azzal vennék, ha vennék.
Az biztos!asebestyen írta: ↑2024.03.10., vas. 21:39Pedig a Szabó Miki szerint sokkal merevebb a hozzáállás, mint a Sramnál. És a Shimano még mindig drótozza a váltókat az akkuhoz, a Sram nem. Építésnél/szerelésnél nem mindegy. Állítólag megbízhatóbb is a Sram.
Szóval érdekes... valószínű nem a szerelők döntik el, mivel legyen szerelve a bicaj.![]()
Pedig a Szabó Miki szerint sokkal merevebb a hozzáállás, mint a Sramnál. És a Shimano még mindig drótozza a váltókat az akkuhoz, a Sram nem. Építésnél/szerelésnél nem mindegy. Állítólag megbízhatóbb is a Sram.
Mer nem is annyira régen az volt a top ranglistás versenysorozat. Awotldtour dgy újabb találmány. Még mi is proTournak emlegettük a profi vonalat.
Bocs. Igen, arra gondoltam.
WorldTour csapat nem használ idén Campa-t. Egy szinttel lejjebb nem tudom, mi a helyzet.
alapvetően akarbon maga nem annyira vészes. A műanyagkannás kínaihoz képest (mármint ami úgy kocog,ha körömme finoman megkocogtatod, mint egy polietilén kanna) egész tűrhető anyagból készül. van némi üveges csengése,ha körömmel kocogtatod (Sebi,majd nézd meg a Metront, milyen üveges csengése van. a kemény gyanta adja a mervséget). Viszonylag rendben is van, küllők feszesek, e pl már az angol, akitől vette a srác,ledarálta a szorítóanyákban (amit a két végére feltekerünk) az imbuszos kialakítást. de nagyon nem baj,mert a jobb oldalit úgyse lehet,csak kézzel meghúzni. Olyan hülye a rendszer,ha meghúzom a rotor felőli feszítócsavart, el van méretezve és úgy behúzza a tengelyt,szorul minden. ha meg nincs meghúzva rendesen, simán letekeredik és kotyog a rotor...
igen. én is ann2yit találtam róla, amikor elkezdtem szétbontan a hátsó agyat. unbranded hubs, már sejtettem, hogy baj leszpärt írta: ↑2024.03.06., szer. 22:45Ah, a méltán legendás, patinás gyártó csúcsmodellje.![]()
De komolyan, honnan szedik ezeket a túlgyógyult neveket? Autó, hifi, óra, bringa, mindegy, bármi...találomra felütik a szótárat, ráböknek egy szóra és már készül is a matrica.
Fájt szerelni? (A Road cc. tesztjén 8/10 lett, szóval nem tűnik szörnyűnek.)
Azt Pärt fogja hivatalosan bejelenteni.
Szerintem Snipi kifejezetten outira gondol. Nyomorult montizás nem érdekel senkit.revox írta: ↑2024.03.06., szer. 13:52Sebi hajt isSnipi írta: ↑2024.03.06., szer. 12:44Hallott, látott hajtott Közületek valaki már Van Rysel kerékpárt? Nagyon sok jót hallottam róla.
Azt nem tudom hogy gyártják.
Azt hallottam, hogy a cég összevásárolta az összes első vonalbeli kerékpárt (gondolom Speci, Colnago, Cervelo, Canyon stb.) és szélcsatornában tesztelte őket, és ami jó volt - szerintük - azt átvették ami nem azt nem.![]()
ja. de hegyi serról, izé sorról beszélek,ahol minyima 11-28 játszik pl 11speed esetén. ott 11-15 egyesével, utána ugrik kettőt, fentebb akár hármat,négyet is. egyedül a sram pg1170 megy 17ig és utána húzzák szét a maradék 4 fokozatot.
Sebi hajt isSnipi írta: ↑2024.03.06., szer. 12:44Hallott, látott hajtott Közületek valaki már Van Rysel kerékpárt? Nagyon sok jót hallottam róla.
Azt hallottam, hogy a cég összevásárolta az összes első vonalbeli kerékpárt (gondolom Speci, Colnago, Cervelo, Canyon stb.) és szélcsatornában tesztelte őket, és ami jó volt - szerintük - azt átvették ami nem azt nem.
sunrice nagy királyság
kb 20éve még jelen voltak a world tourban, csak kiszálltak. de most visszahuppantak. nálunk kicsit suzuki attitűd, de nekem van 2 suzukimpärt írta: ↑2024.03.06., szer. 13:25Decathlon házimárkája, az erős középkategóriától az abszolút csúcsig terjedő terméksorral. Mostanára jutott el brandépítésben (meg persze termékeiben) odáig, hogy már nem lesajnálandó "áruházi" bringaként él a köztudatban.Snipi írta: ↑2024.03.06., szer. 12:44Hallott, látott hajtott Közületek valaki már Van Rysel kerékpárt? Nagyon sok jót hallottam róla.
Azt hallottam, hogy a cég összevásárolta az összes első vonalbeli kerékpárt (gondolom Speci, Colnago, Cervelo, Canyon stb.) és szélcsatornában tesztelte őket, és ami jó volt - szerintük - azt átvették ami nem azt nem.