asebestyen írta: ↑2024.03.05., kedd 08:21
revox írta: ↑2024.03.05., kedd 07:09
asebestyen írta: ↑2024.03.05., kedd 07:01
De, karbon volt, nem tubular, hanem clincher.
Tufo S3 lesz szerintem ezen, ha... A Campa acél rotor és a Campa piros betétek már úton. Mondjuk sok fék nem kell, hisz nem lassulni, hanem gyorsulni szeretnék.

De azért kell, mert pénteken is meg akart ölni egy traktoros, konkrétan rám húzta a hígtrágyás utánfutót, úgyhogy megint fék és út melletti kavicságy... viszont élek...
Azt az S3at megnézem, érdemes e,de majd PC-n. Tufot láttam párat és volt S3 Lite. Az nem annyira gurult. Az Elite Ride megy jól
Ez Tufo elite S3, de kb 1 árban vannak.
bocsi, kevertem. ez volt nekem (az S lite valami korábbi verzió,de talán még kapható most is). kicsit letapadós gumi,elég lágy keverék. a végén már 14barral küldtem meg,de akkor se éreztem,hogy gurulna,ahogy várom. de bazi könnyű. elmerengtem,hogy tenni kellene egy újabb próbát, de a csapatnál is elite ride ami kiamgaslóan jobban gurul a többihez képest. melelsleg votl nálun kegy csávó,az is ilyet használt,csak a peremest, én kétszer láttam szúrt defektet kapni, aztán eladtam nekik az én kerekemt,amin ilyen volt,egy hát múlva azt is ledefektelték. most,vagy Ők ilyen bambák,nem tudom,mit műveltek, de tény,hogy 1 hónapon belül 3 defekthez már zseninek kell lenni.
Igazából a Continental Competition elég jó gumi,csak azt nehezebb betörni, feltenni. Nekem, most a ledurrant competiton helyett Sprinter volt otthon és elsőre neccesnek tűnt, de fújtam bele rendesen és gurul az is. Eddig,amiket próbáltam, a competitionbe kellett a legkisebb nyomás az optimális gördüléshez/rekaciókhoz. én most elite ride-okat veszegetek a ledurantak helyére. Igaz,azzal is volt afférom tavaly, de akkor az olimposzról rongyoltam lefele és úgy kell elképzelni, hogy öklömnyi baromi élesre tört szikladarabokkal volt tele az út, de szőnyegszerűen teríítve teljes útszélességben (mint a vízátfoláys,csak itt a ciklon hozott magával köveket is gazdagon) és 5-6 méter hosszban, elkerülhetetlen volt,hogy 10%-os lejtőn ronygolva, baromi gyorsan, belehajtsak. akkor lett szálszakadása, vagy nem tudom mi,de lett rajta egy bibircsók. Bár,ettől nem lesz sprinter gatorskin, de alapvetően a hátsó pl megúszta.
a gumi nehéz döntés és ha megvan,nem lehet cserélgetni kedvünkre, de érdemes megrágni.
szerinem most gurulj párat a Corsaval és ha megvan, mond el, mely tulajdonsága tetszik,melyik legyen priorban, vagy melyik nem és akkor tudom,hogy merre kell keresgélni. pl a Corsa gördülésére a Tufo elite ride jobban hasonlít, bár attraktívabb, de a Conti Competiton robosztusabb, kényelmesebb. Nyilván ez falvastagságokon múlik. A Tufo elite ride elég vékony gumiköpeny, a Corsa kicst vastagabb,de a latex miatt gurul, de azt néztem,ezek a latexes gumik egyenletes tempómenésen nagyon jól gurulnak, kényelemesek, iszonyat jó csőhangjuk van, de ahol változik a tempó, a butylos szingók jobban "harapnak". a gyors tempóváltásokat azokkal jobban meg lehet oldani (pl Competiton, vagy Tufo Elite Ride). Ami még nem annyira vészesen nehéz gumi és elég robosztus az a Conti Sprinter. de én a competiton és elite ride-ot látom jó döntésnek
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu