Nálunk rajtam kívül senki nem eszi az ilyen jellegű tésztákat.

Nálunk rajtam kívül senki nem eszi az ilyen jellegű tésztákat.
Totlellini, vagy ravioli, nem tortilla.
Én nem is használok bevonatos serpenyőket. Nálam csak öntöttvas és rozsdamentes van a konyhában.BorisRgey írta: ↑2024.02.25., vas. 15:05Olvastam a fórumot és gondoltam megosztom veletek ezt. Nagyon oda kell figyelni és az igazság szerint el is gondolkodtam egy öntvényes megoldáson, mivel gázégőm van.
https://buon.hu/szines/szakerto-egyes-s ... egeszsegre
Akkor ez szerinted milyen, mit éreztem amikor megkóstoltam??Alex_Aston írta: ↑2024.02.17., szomb. 19:46Csípőst kedvelők figyelmébe ajánlom ezt a remek szószt.
A képen látható mennyiséget kentem a tortillába, és bizony bőven elég volt. Átlag földi halandó ettől már meghalna, nekem is égett az egész arcom, de én szeretem, ha fáj
![]()
Szóval tényleg óvatosan, viszont erősen ajánlott kategória. 40ml, évekre elég lesz...
bakker ez mi? lekvár? de hogy?
Fenőköveim nekem is vannak de sokszor hosszas küzdelem után sem lesznek az igaziak az élek. Egyszer a kulcsmásolónál voltam (helyi mindenes emberke) akkor láttam, hogy vittek hozzá késeket, ollókat éleztetni. Először azt gondoltam, milyen hülyeség már, aztán egyszer kipróbáltam. Hát én valahogy soha nem tudtam úgy megélezni mint ő.-CB- írta: ↑2024.02.12., hétf. 18:54...
Kb. 4 kiló ipari fenőkövem van itthon. Mindenféle durvaságú. Az Ikea kerámia korongos késfenője mindnél jobb. Az igaz, hogy nem szabad hagyni nagyon eltompulni a késeket, mert elég keveset"visz", és akkor rengeteget kell huzigálni. Sima köszőrű eszedbe ne jusson, mert kilágyul a penge a hőtől.
Ikea-s van, minden használat előtt meghúzom, de időnként rendesen meg kell fenni.-CB- írta: ↑2024.02.12., hétf. 18:54
Kb. 4 kiló ipari fenőkövem van itthon. Mindenféle durvaságú. Az Ikea kerámia korongos késfenője mindnél jobb. Az igaz, hogy nem szabad hagyni nagyon eltompulni a késeket, mert elég keveset"visz", és akkor rengeteget kell huzigálni. Sima köszőrű eszedbe ne jusson, mert kilágyul a penge a hőtől.
Kb. 4 kiló ipari fenőkövem van itthon. Mindenféle durvaságú. Az Ikea kerámia korongos késfenője mindnél jobb. Az igaz, hogy nem szabad hagyni nagyon eltompulni a késeket, mert elég keveset"visz", és akkor rengeteget kell huzigálni. Sima köszőrű eszedbe ne jusson, mert kilágyul a penge a hőtől.Tctronic írta: ↑2024.02.12., hétf. 18:28Erre én is kíváncsi lennék. Van itthon 3 féle élezőm de egyik sem az igazi. Én el szoktam vinni megéleztetni (500 Ft/db) úgy nem tudom megélezni mint ott csinálják.Vinkler írta: ↑2024.02.12., hétf. 18:13Srácok egy kérdés!
Tudtok ajánlani jó késélező, fenő szettet. Köszörűvel nem mennék neki, elvinni éleztetni nem szeretném, gondoltam megcsinálom magamnak itthon, csak kene egy jó fenőkő szett. Sok van a neten, de van esetleg valakinek saját tapasztalata valamelyikkel? Azokat szívesen fogadnám.![]()
Erre én is kíváncsi lennék. Van itthon 3 féle élezőm de egyik sem az igazi. Én el szoktam vinni megéleztetni (500 Ft/db) úgy nem tudom megélezni mint ott csinálják.Vinkler írta: ↑2024.02.12., hétf. 18:13Srácok egy kérdés!
Tudtok ajánlani jó késélező, fenő szettet. Köszörűvel nem mennék neki, elvinni éleztetni nem szeretném, gondoltam megcsinálom magamnak itthon, csak kene egy jó fenőkő szett. Sok van a neten, de van esetleg valakinek saját tapasztalata valamelyikkel? Azokat szívesen fogadnám.![]()