Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Fórummal kapcsolatos észrevételek

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2241

Re: Fórummal kapcsolatos észrevételek

Hozzászólás Szerző: wittao »

tamagaba írta:
2024.02.25., vas. 14:59
wittao írta:
2024.02.25., vas. 14:10
1000x fontosabb dolgok vannak a forum eleteben, mint ez.
Nincs fontosabb a magyarságunk és nyelvünk megőrzésében

Tisztellek, becsüllek, nagyon színvonalas szakmai írásaid és hozzászólásaid vannak
Tudd meglépni eme technikai kihívást - biztos vagyok benne, ha akarod sikerülni fog

Képzeld el azt az audio rendszert, ami ennyire egyszerű puritán lecsupaszított, mint a magyar nyelv ékezet nélkül
Jó lenne olyat hallgatni?
OFF
Egyetertek, bar a magyarsagnal nalam a csalad, csalad egeszsegge, emberi kapcsolatok es sokminden fontosabb. Az mas kerdes, hogy a magyar haza szamomra elveszett mar jopar eve es mint magyar nemzet gondolkodom, igy is elem az eletemet. Eletem kb. felet kulfoldi tartozkodasok teszik ki, ennek megfeleloen sokfele kulturaval talalkozom. A nyelv fontos, haza fontos, nemzet szinten, de elsodlegesnek semmikeppen sem mondanam.
ON
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 753
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

wittao írta:
2024.02.25., vas. 14:10
1000x fontosabb dolgok vannak a forum eleteben, mint ez.
Nincs fontosabb a magyarságunk és nyelvünk megőrzésében

Tisztellek, becsüllek, nagyon színvonalas szakmai írásaid és hozzászólásaid vannak
Tudd meglépni eme technikai kihívást - biztos vagyok benne, ha akarod sikerülni fog

Képzeld el azt az audio rendszert, ami ennyire egyszerű puritán lecsupaszított, mint a magyar nyelv ékezet nélkül
Jó lenne olyat hallgatni?
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

wittao
V.I.P.
V.I.P.

zoli73 írta:
2024.02.25., vas. 11:02
wittao írta:
2024.02.25., vas. 09:46
KisMarci írta:
2024.02.25., vas. 08:51

Könyörgöm, még csak pár napja temették el Grétsy Lászlót és már szarunk bele a saját nyelvünkbe??? :smile51:
Nem tudom, hogy miota hasznalsz szamitogepet, en mondjuk tobb, mint 30 eve… akkor meg nem is volt magyar billentyukiosztas, mint ma. Grétsy László akkor elt es virult, es egyszer sem hallottam tole azota sem olyan kinyilatkozast, amelyben a szamitogepes ekezetek nelkuli irast ostorozna. Ha tudsz ilyenrol, legyszi kuldd el. Szep es jo dolog ot idezgetni ilyenkor, es egy kicsit moge bujva allitani dolgokat. Koszonom!

Biztos sokan vannak, akik attol erzik magyarabbnak magukat, hogy ekezeteket hasznalva gepelnek egy forumon, vagy eppen nagy Magyarorszag matricat ragasztanak a lokharito fele. Szerintem ezt mashogy “merik”. Mindenki ugy elvez, ahogy tud.

Mi meg anno igy irtunk ekezeteket, amikor nagyon kellett, nem tudom ez ismeros-e:
https://symbl.cc/hu/alt-codes/
Nem igazán értem, miért magyarázat erre, hogy 30 évvel ez előtt nem, vagy csak nagyon körülményesen lehetett ékezetekkel írni? Szerencsére ennek ma már semmi akadálya. Szerintem az sem kifogás, hogy telfonról/tapletről ékezetekkel lassabban lehet írni. Ez csak egy fórum, ami hobbival kapcsolatos! Itt semmi sem sürgős, semmi sem időre megy, és semmi veszteni valód nincs, ha 1-1 kommentet néhány másodperccel később tudsz elküldeni.
Nekem "csak" telefonom és tabletem van, én ezekről írok, asztali pc-m nincs, de mégsem gond, vagy kényelmetlenség, hogy ékezetekkel írjak. Felteszem, ezzel sokan vannak meg így.
Érdekes, mikor valaki feltűnik, aki látványosan sok helyesírási, vagy fogalmazási hibával kommentel, azt kő keményen betámadják, lehurrogják, kigúnyolják, hogy miért nem tiszteli meg annyival a fórum tagságat, hogy helyesen ír? Szerintem az ékezetek nélküli írás, ugyanannyira tiszteletlen az olvasóközönség felé, mint a helyesírási hibáktól hemzsegő komment.
Azt sem értem, miért kell azt sugallni, hogy ezt a magatartást a többségnek el kell fogadni, mert ez így is jól van. Ha minden igaz, itt a többség inteligens, tanúlt ember, nem hinném, hogy e felé kellene sodródni, és azt sem érzem elfogadható magyarázatnak, hogy "ha nem tetszik, akkor ne olvassam a kommentjeidet".
Persze vannak olyan esetek is, mikor a kommentelő technikailag akadályozva van, és nem önszántából ír ékezetek nélkül. Bár ezekre a helyzetekre is biztosan van megoldás, lásdd például Tonee73 esetét, tudtommal Ő Angliában él, de mégis meg tudja oldani, hogy ékezetekkel írjon.
Szerintem ez nem egy követendő, és elfogadásra érdemes viselkedés.
Tudom, most jön az, hogy miért kell ilyen piti dolgokon fennakadni.
Szerintem nem annyira piti dolog, és más, hasonló esetek is, pl. notorius offolás sem nagyobb probléma, azt mégis szankcionálja a fórum.
Lehet csurni-csavarni a dolgot: regebben lehet “nem ekezetekkel irni”, mint magyar ekezetekkel. Van olyan, akinek ez jobban benne van a kezeben.
Azt ha nem gond, hadd dontsemar el mire mennyi idom van, es ha valakinek sok ideje van hosszu kommenteket ekezetekkel megirni, tegye. Engem nem zavar. Az sem erdekel, ha valaki “vok”-stilusban ir, ha megertem a mondandojat. Ugyanigy hidegen hagy a nyelvtan-naciskodas, sokszor lattam mar beleallni emberekbe helyesirasi hiba miatt 2-3 szerencsetlent, es utolag homalyositottam fel oket, hogy 2db agyverzes utan orulnenek ha a kiskanalat meg tudnak fogni, nemhogy helyesen irni, vagy eppen nem magyar az anyanyelve es 3 masik nyelven ir/olvas anyanyelvi szinten, de orulni kellene, h. legalabb probalkozik.
A lenyeg: tuleroltetett kinlodasnak tartom az ezen valo vekengeseteket, 1000x fontosabb dolgok vannak a forum eleteben, mint ez. Tolem aztan lehet hozni ezt kizaro szabalyt, legfeljebb nem kommentelek, aztan kesz. Szoval ez szamomra egy egyszeruen eldontendo kerdes innentol: a forum szabalyzata tiltja, vagy nem tiltja. Ha tiltja, akkor nem kommentelek majd. Ha nem tiltja, akkor meg tovabb gorgettek, ennyi. (a “tisztelet” dolgot meg szinten hagyjuk mar, ugyanaz a velemenyem mikt a szanalmas “terdepelni - nem terdepelni” kerdesrol)

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 753
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

Gáz az ékezet nélküli írás már 2024-ben akármilyen platformon
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3432

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

wittao írta:
KisMarci írta:
ZolaBA írta:
2024.02.25., vas. 05:51
Óvatos kérdés... Nem lehetne szabályzatba foglalni, hogy elfogadott ékezet nélkül írni?
illetve, hogy ezáltal nem elfogadott az ékezet miatti mindennapos hiszti...
Könyörgöm, még csak pár napja temették el Grétsy Lászlót és már szarunk bele a saját nyelvünkbe??? :smile51:
Nem tudom, hogy miota hasznalsz szamitogepet, en mondjuk tobb, mint 30 eve… akkor meg nem is volt magyar billentyukiosztas, mint ma. Grétsy László akkor elt es virult, es egyszer sem hallottam tole azota sem olyan kinyilatkozast, amelyben a szamitogepes ekezetek nelkuli irast ostorozna. Ha tudsz ilyenrol, legyszi kuldd el. Szep es jo dolog ot idezgetni ilyenkor, es egy kicsit moge bujva allitani dolgokat. Koszonom!

Biztos sokan vannak, akik attol erzik magyarabbnak magukat, hogy ekezeteket hasznalva gepelnek egy forumon, vagy eppen nagy Magyarorszag matricat ragasztanak a lokharito fele. Szerintem ezt mashogy “merik”. Mindenki ugy elvez, ahogy tud.

Mi meg anno igy irtunk ekezeteket, amikor nagyon kellett, nem tudom ez ismeros-e:
Nem igazán értem, miért magyarázat erre, hogy 30 évvel ez előtt nem, vagy csak nagyon körülményesen lehetett ékezetekkel írni? Szerencsére ennek ma már semmi akadálya. Szerintem az sem kifogás, hogy telfonról/tapletről ékezetekkel lassabban lehet írni. Ez csak egy fórum, ami hobbival kapcsolatos! Itt semmi sem sürgős, semmi sem időre megy, és semmi veszteni valód nincs, ha 1-1 kommentet néhány másodperccel később tudsz elküldeni.
Nekem "csak" telefonom és tabletem van, én ezekről írok, asztali pc-m nincs, de mégsem gond, vagy kényelmetlenség, hogy ékezetekkel írjak. Felteszem, ezzel sokan vannak meg így.
Érdekes, mikor valaki feltűnik, aki látványosan sok helyesírási, vagy fogalmazási hibával kommentel, azt kő keményen betámadják, lehurrogják, kigúnyolják, hogy miért nem tiszteli meg annyival a fórum tagságat, hogy helyesen ír? Szerintem az ékezetek nélküli írás, ugyanannyira tiszteletlen az olvasóközönség felé, mint a helyesírási hibáktól hemzsegő komment.
Azt sem értem, miért kell azt sugallni, hogy ezt a magatartást a többségnek el kell fogadni, mert ez így is jól van. Ha minden igaz, itt a többség inteligens, tanúlt ember, nem hinném, hogy e felé kellene sodródni, és azt sem érzem elfogadható magyarázatnak, hogy "ha nem tetszik, akkor ne olvassam a kommentjeidet".
Persze vannak olyan esetek is, mikor a kommentelő technikailag akadályozva van, és nem önszántából ír ékezetek nélkül. Bár ezekre a helyzetekre is biztosan van megoldás, lásdd például Tonee73 esetét, tudtommal Ő Angliában él, de mégis meg tudja oldani, hogy ékezetekkel írjon.
Szerintem ez nem egy követendő, és elfogadásra érdemes viselkedés.
Tudom, most jön az, hogy miért kell ilyen piti dolgokon fennakadni.
Szerintem nem annyira piti dolog, és más, hasonló esetek is, pl. notorius offolás sem nagyobb probléma, azt mégis szankcionálja a fórum.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 537

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Kedves wittao!

Valószínűleg én vagyok teljesen hülye, mert nem értem miért álltál belém. gondolkodik.gif

Egy szót sem írtam arról, hogy Grétsy László kifogásolta volna a számítógépes ékezetes nélküli írást, ellenben szót emelt a magyar helyesírásért. (Majdnem mindegyik Álljunk meg egy szóra! című műsorának elején erre mutat rá.)
Szerintem a magyar helyesírás halmaz része a számítógépes írás.

Nem személyeskedni akartam, hanem rámutatni, hogy a helyesírás hiánya egyes szavakat értelmezhetetlenné tud tenni. :smile53:
Usher - Valhalla - Emotiva

wittao
V.I.P.
V.I.P.

KisMarci írta:
2024.02.25., vas. 09:55
wittao írta:
KisMarci írta:

Ez most komoly?
Milyen idézetre gondoltál?

Miből szűrted le azt, hogy Grétsy mögé bújok? Bocsánat "bujok" (Az valami növény lehet?)

A "szep es jo dolog ot idezgetni" alatt mi értesz?
szep es jo = Szepes jó?
ot = Őt, vagy ott?
idezgetni az idegekre vonatkozik?
Elviheted a dolgoz szemelyeskedesig nyugodtan, engem nem zavar.
Egy konkret linket kernek, amiben Grétsy Ur eliteli a magyar ekezetek hianyat az internetes kommunikacioban, esetleg a magyar nyelv hanyatlasakent, megcsufolasakent ir rola. Csak meg mielott nehanyan igy probalnanak meg melymagyarkodni egyet hozzad hasonloan. Lehet ez nehanyaknal kimerul ennyiben.

Egyebkent mint mar irtam korabban, hasznalok ekezeteket ha a gepemrol irok, telefonon viszont 1/3-a sebesseggel lehet igy gepelni. Nekem nem eri meg nehany gumimaci pattogasa miatt a valtas, oszinte bocs ;)

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég

wittao írta:
KisMarci írta:
ZolaBA írta:
Óvatos kérdés... Nem lehetne szabályzatba foglalni, hogy elfogadott ékezet nélkül írni?

Ez most komoly?
Milyen idézetre gondoltál?

Miből szűrted le azt, hogy Grétsy mögé bújok? Bocsánat "bujok" (Az valami növény lehet?)

A "szep es jo dolog ot idezgetni" alatt mi értesz?
szep es jo = Szepes jó?
ot = Őt, vagy ott?
idezgetni az idegekre vonatkozik?

wittao
V.I.P.
V.I.P.

KisMarci írta:
ZolaBA írta:

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 964

Hozzászólás Szerző: tottyi »

KisMarci írta:
ZolaBA írta:
Es mi van azokkal az emberekkel akiknek nincs is instalalva a magyar nyelv? Nekem pl csak angol es szlovak nyelv van a gepemen es nem is tudnek minden beture ekezetet tenni. Azt sem tudom hol keressem a ketpottyos ekezeteket.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég

ZolaBA írta:

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1760

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

OFF....
Szerintem az ékezet kérdés mindig le van egyszerűsítve technikai magyarázatra, miközben csak mentalitás kérdése. Ha nagyon mondandóm van akkor vagy pötyögök ékezetet a telefonon/tabletten is vagy átülök gép elé... mert a saját kis elveimben valahol ez a tisztelet jele. Ugyanakkor mások, más elvekkel meg bőven lehetnek nálam/nálunk szebbek, okosabbak, sikeresebbek, satöbbi... Én így alszom jól, ők meg úgy is. Ez van. :rolleyes:
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8266

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

zoli73 írta:
2024.02.23., pén. 21:23
Csak nekem állt vissza a régire, a komment író/szerkesztő felület? gondolkodik.gif
Pár hozzászólásnyit görgess lejjebb, kérlek!
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Csak nekem állt vissza a régire, a komment író/szerkesztő felület? gondolkodik.gif
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 989

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Alex_Aston írta:
2024.02.21., szer. 18:30
Aszpirin írta:
2024.02.21., szer. 18:17
Nem adom fel egyelőre :)
Köszönjük! leborulok.gif
A sok munkát is.
Sajnos sokan nem képesek/akarnak a dolgok mögé látni, csak véleményeznek, mintha a pénzükért nem kaptak volna semmit. Pedig itt pénzről ugye szó sincs, sőt, a ti időtök és energiátok van benne.
Hajrá….szurkolok :D :D :D
"Az igazi barát szemből támad."

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda
Értékelés: 1570

Hozzászólás Szerző: Rock60 »

Aszpirin írta:

Szóval a dolog azon múlik, mennyire gyorsan tudom kijavítani, ezt pedig azon, hogy mennyi időm és energiám matrad rá a pénzkereső munkám mellett (csak annyit, hogy abban, amit pár napra bétatesztelés gyanánt bekapcsoltunk, és egy-két fórumtárs csípőből leszarozott /ezzel "picit" lohasztva a lelkesedésemen : :rolleyes: /
Remélhetőleg nem rám gondolsz, nekem csak pár építőnek szánt észrevételem volt.
További jó munkát kívánok, biztosan összeáll a végén ! :napsut:

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4202

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

Aszpirin írta:
Nem adom fel egyelőre :)
Köszönjük! leborulok.gif
A sok munkát is.
Sajnos sokan nem képesek/akarnak a dolgok mögé látni, csak véleményeznek, mintha a pénzükért nem kaptak volna semmit. Pedig itt pénzről ugye szó sincs, sőt, a ti időtök és energiátok van benne.
Csak a Marantz! :-D

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6532

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

Rock60 írta:
2024.02.21., szer. 17:33
Mi a helyzet az új szerkesztőprogrammal ?
Jegelve lett a projekt ?
Nem, de a Vinkler által említett bug - aminek a lényege, hogy plusz üres sorok kerültek a hozzászólásba minden egyes idézéskor, hozzászólás-szerkesztéskor és minden forrásnézetből való visszaváltáskor - makacs UX-hibának minősült és sok munkát adott nekünk az üres sorok utólagos "kézi" eltüntetése (UX=felhasználói élmény, és a felhasználók közé tartoznak a moderátorok is), ezért amíg azt nem sikerül kijavítanom, addig lekapcsoltuk az új szerkesztőt.
Az már gondolom nem titok, hogy én foglalkozom az új szerkesztővel (és még egy jövőbeli, programozást is igénylő fejlesztéssel is), szóval a dolog azon múlik, mennyire gyorsan tudom kijavítani, ezt pedig azon, hogy mennyi időm és energiám matrad rá a pénzkereső munkám mellett (csak annyit, hogy abban, amit pár napra bétatesztelés gyanánt bekapcsoltunk, és egy-két fórumtárs csípőből leszarozott /ezzel "picit" lohasztva a lelkesedésemen : :rolleyes: /, azért komolyan benne van pár teljes hétvégém, és néhány átalvatlan éjszakám is /amibe beletartozik a fejlesztőkörnyezet felállítása és egy mondjuk teljes teszt-fórum létrehozása is a laptopomon/, szóval ne gondold nagyon apróságnak). A szerkesztő nyílt forráskódú, nem én vagok az eredeti szerzője (ANNYI időm biztosan nem lenne), de módosítottam úgy, hogy, avx-re legyen igazítva, és jelenlegi forráskódját egyébként megosztottam a github-on (aszpi/simplewysiwyg-avx ill. aszpi/ckeditor-avx a repók neve), szóval ha valaki szeretne önkéntes üzemmódban eltölteni egy-két éjszakát a hiba javításával, akkor keressen meg privátban, szívesen látok bármilyen segítséget. Én is önkéntes alapon csinálom.
A jó hír hogy a hibát előidéző forráskód-részletet egyértelműen beazonosítottam, már csak a megoldást kell összehoznom valahogy. Amint tudom. Nem adom fel egyelőre :)
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10134

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Rock60 írta:
2024.02.21., szer. 17:33
Jegelve lett a projekt ?
Van benne egy hiba aminek a kijavítása elég időigényes.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Jegelve lett a projekt ?

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Aszpirin írta:
2024.02.16., pén. 14:23

A helyzet az, hogy ez már megtörtént, a tegnap az alábbi javítások mentek ki élesbe...

Köszönjük a fáradozásodat. :smile53:
Nem bonyolódok bele beállítási kísérletekbe, ez meghaladja a számítógép - ismeretemet.
Kivárom, amíg frissül magától, végül is így is használható... :smile32:

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Rock60 írta:
2024.02.16., pén. 07:49
Ennek a réginek az elhaloványított betűit meg lehetne erősíteni ?
Köszi. :smile53:

A helyzet az, hogy ez már megtörtént, a tegnap az alábbi javítások mentek ki élesbe:
  • az idézet háttérszínét sokkal világosabbra vettem
  • a betűméretet megnöveltem (de itt még lesz változás, mert rájöttem, hogy a betűtípus miatt is kisebbnek látszik valamivel, szóval igazíteni fogom a betűtípust is)
  • és a forráskód nézetben feketére változtattam a betűk színét
A böngésződ be-gyorsítótárazta az ún. stíluslapokat, ezért nem látod még a módosítást. Idővel frissül a böngésződben is, de ehhez akár több napot is várni kelhet, szóval ha siettetni szeretnéd, akkor az előzményadatokat, vagy ha külön lehetséges, a gyorsítótárat ürítened kell. Én sehogy nem tudom kikényszeríteni a böngésződből, hogy a gyorsítótárat frissítse, ezt csak Te tudod megtenni, de ha egy inkognitó ablakot nyitsz, és abban próbálod meg az AVX-et, akkor már látnod kell, hogy néz ki most, mert az nem használ előzményadatokat.
A gyorsítótár ürítése böngésző-függő, általában az előzmények kezelésénél lehet törölni a gyorsítótárat is (sütik törlésére nincs szükség, mert nem függenek össze a gyorsítótárral), nevezhetik előzményadatok törlésének is. A gyorsítótár angolul Cache, az előzményadatok pedig History Data.
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

zoli73
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
2024.02.16., pén. 00:35
Az azért érdekes, hogy ebből az új szerkesztőből az itt hozzászólóknak csak az idézet jött le.
Az valamiért már kevéssé, hogy a lényege a dolognak, hogy ne kelljen BBCode-okkal szerencsétlenkedni amikor formázni akarjuk a szövegünket, kiemelés, dőlt betűk, számozott lista, pontozott lista, link beillesztése képre, stb.
Úgy tűmik, annyira megszoktátok a kódokat, hogy már észre sem veszitek, hogy nagy részük eltűnt...

Tudod ez azért van így(legalábbis a részemről), mert ezeket a funkciókat én eddig sem használtam, nem is tudtam hogyan kell, de számomra ez most sem változott.
Téged ez ne aggasszon, ez csak az én bénaságomat és tudatlanságomat bizonyítja, nem a felületre nézve kritika.

Rock60
Törzsgárda
Törzsgárda

Aszpirin írta:
2024.02.16., pén. 00:35
Az azért érdekes, hogy ebből az új szerkesztőből az itt hozzászólóknak csak az idézet jött le.
Az valamiért már kevéssé, hogy a lényege a dolognak, hogy ne kelljen BBCode-okkal szerencsétlenkedni amikor formázni akarjuk a szövegünket, kiemelés, dőlt betűk, számozott lista, pontozott lista, link beillesztése képre, stb.
Úgy tűmik, annyira megszoktátok a kódokat, hogy már észre sem veszitek, hogy nagy részük eltűnt...

Ez így van.
Amiket itt felsoroltál, abból én pl. semmit nem használtam eddig, azért nem is tűnt fel, hogy szerencsétlenkedni kellene vele. :D

Ennek a réginek az elhaloványított betűit meg lehetne erősíteni ?
Köszi. :smile53:

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

Válasz küldése

Vissza: “Fórummal kapcsolatos témák”