bazzeg pärt, "morális világítótornyok vetélkedője"... lefejeltem a tabletet

aki nem érti, jókománk a hifiről általában beszélgetőket kínálta megy egy csokorral, melynek ez a legdíszesebb virága

ON
minap emlegettem, hogy a bicaj nem hifi, csak egyszerű géptanVinkler írta: ↑2024.02.24., szomb. 14:37Nézem a Het Nieuwsblad versenyt. Az előbb volt szó az új Dechas bringákról. Állítólag nagyon jól sikerültek, a versenyzők szerint is. Azt csinálták, hogy minden komolyabb bringából vettek egyet, megvizsgálták, szétkapták, stb., majd a beszerzett tapasztalatok alapján csináltak egy olyan mixet, ami szerintük a legjobb. Mindenesetre képek alapján tényleg egész jónak tűnik.![]()
simán elfér, viszonylag egyenesen ülsz. nekem van 100 a meridán. 110 a télin, 120 a pinarellon.
Tavalyelőtt voltam bikefitting-en. Ez azóta alakult így. 1 centivel terveztem nagyobbat.
kinéztem. itt már nem is esik
Én ezt csinálom, itthon!
itt is esik... nem csoda, hogy a pudingfejűek vagy pubban ülnek, vagy hifiznek
nem szabad már heveskedni :). marad a bicaj, az max a hátat rudja kicsit megtekerni, ha valaki nagyon bevállalja a racsing pozíciót
Jó móka. Eddig csak 3x-volt részleges bokaszalag szakadásom.
a tenisz se annyira egyszerű, de ehhez képest egy túlhájpolt aportocskának tűnik... ezek mérgezett egerek...Vinkler írta: ↑2024.02.21., szer. 17:29Khmmasebestyen írta: ↑2024.02.21., szer. 15:45Aki csak tavasztól őszig teker, ráadásul nem is görgőzik, az már kiégett, váltson hobbit, pl. bélyeggyűjtés, tollaslabda, peca...Gyorsan el is határolódok magamtól.
![]()
![]()
Egyszer gyere el tollasozni, aztán beszélgessünk...![]()
Jöhettek indketten! Jó móka!
Kedden nem tudom, mikor érünk le... Szerda és péntek terv szerint szintgyűjtés, ami Füred - Vázsony oda-visszákat jelent. Kifejezetten edzés jellegű tekerések. Bevált. Csütörtökön akarok lazább síkot menni pihenésképp.
Fent nem fogok rád várni, ott erős szerepcsere lesz.asebestyen írta: ↑2024.02.21., szer. 19:53
Sokat fogsz rám lent várni. Lehet fent is, az ebből nem derült ki.![]()
![]()
Sokat fogsz rám lent várni. Lehet fent is, az ebből nem derült ki.geza123 írta: ↑2024.02.21., szer. 19:43Tudom, milyen draftolni, a kereket is tudom tenni, azzal nincs hiba. Sőt, 40-el is tudok menni, csak az nekem már komfortzónán kívüli, valamit nem szeretek kerékkötő lenni.
Amúgy a sebességgel és a lefelékkel nincs bajom(sőt, kifejezetten szeretem), talán rá is éreztem az ízére. Jelenlegi rekordom 106 km/h a Kühtairól lefelé.
Tudom, milyen draftolni, a kereket is tudom tenni, azzal nincs hiba. Sőt, 40-el is tudok menni, csak az nekem már komfortzónán kívüli, valamit nem szeretek kerékkötő lenni.
Ne asebit szutyogtasd, csak rám reagált.Vinkler írta: ↑2024.02.21., szer. 17:29Khmmasebestyen írta: ↑2024.02.21., szer. 15:45Aki csak tavasztól őszig teker, ráadásul nem is görgőzik, az már kiégett, váltson hobbit, pl. bélyeggyűjtés, tollaslabda, peca...Gyorsan el is határolódok magamtól.
![]()
![]()
Egyszer gyere el tollasozni, aztán beszélgessünk...![]()
Khmmasebestyen írta: ↑2024.02.21., szer. 15:45Aki csak tavasztól őszig teker, ráadásul nem is görgőzik, az már kiégett, váltson hobbit, pl. bélyeggyűjtés, tollaslabda, peca...Gyorsan el is határolódok magamtól.
![]()
![]()
Márpedig lefelé MINDIG rakni kell neki, me' lefelé rakni jó!asebestyen írta: ↑2024.02.21., szer. 14:32
28-án, kedden fogunk lemenni, egy rövidebb már aznap is összejöhet.
A szokásos lesz a műsor, tehát emelkedőre rakom (edzés), lefelé lazán ( PJ megmondta, hogy aki edzésen lefelé rakja az hülye, de az is lehet hogy csak megy neki és élvezi, ezt már én mondom), síkon laza tempó 30-35km/h. Ha Atti jönne, akkor 40, mert Ő mindig 40-nel akar menni. Igaz, Atti?
![]()
![]()
Síkon mindenképp együtt menés, felfelénél tetőn, lefelénél lent megvárja a gyorsabb a lassabba(ka)t.