A Paypalen keresztül fizethetsz "friends and family" módon is, így nem vesznek le annyit az utalásért.(sőt, ha jól tudom akkor semmit.)tottyi írta: ↑2024.02.13., kedd 08:27
A Paypal-al az a gond, hogy eleg nagyosszeget levesz maganak es minel nagyobb az osszeg annal nagyobbat. En pl egy Berlin-i kereskedotol vettem hifi-t es azt mondta ha atutalom bankon keresztul akkor 500 euroval olcsobban tudja adni mert maskulonben a Paypal annyit ratesz vagy levesz ahogy nezzuk. :) Igaz, hogy izgultam de azert utanajartam a cegnek es tobb helyen is van europaban meg face-n is utanajartam miket irogatnak az emberek stb. Ha ketes az illeto akkor persze Paypal de akkor talan dragabban fogja adni ha megegyeztek.
"Within the United States (or within the U.K.), personal payments between friends and family are free via PayPal, as long as you're paying directly from your PayPal balance or bank account. If you're paying via debit or credit card, there's a “small charge” of 2.90% + a fixed fee."
Azt viszont nem tudom, hogy ha gebasz van akkor ugyanúgy kérhetsz-e kompenzációt, hiszen a családnak vagy barátnak fizettél...