Zozi írta: ↑2024.02.08., csüt. 17:27Laci!
A Storm audio lehetett volna végállomás, de nem szerettem volna a magyar disztribútorhoz kötődni a továbbiakban, így megválltam tőle.
Visszatérve rád...
Nem használod a bemérő rendszereket... lelked rajta.
Te egy két éve a vetítők kalibrálásához sem használtál műszert. Szemre állítgattad, mert azt gondoltad úgy a jó... Emlékszem én segítettem az első iDisplay prónál, mert nem tudtad, hogy kell vele mérni. Nem vetted észre, hogy a szenzor elött van egy kupak. Én szóltam, hogy le kell billenteni, ha a vászonról akarsz mérni... de szereztél tapasztalatot, szakemberré képezted magad és már elfogadod, hogy ez igenis hasznos dolog.
Lehet egyszer eljön a pillanat, amikor a bemérő rendszerekben is megtalálod a számításaidat.
Ezt nem értem, kifejtenéd?A Storm audio lehetett volna végállomás, de nem szerettem volna a magyar disztribútorhoz kötődni a továbbiakban, így megválltam tőle.
Segítettél, fel is ajánlottad köszönöm és köszöntem is neked, ezelőtt 4 évvel kezdeted te is otthon és mondtad, hogy kezdjek bele én is, jó ötlet volt. Azóta sok tapasztalatot szereztem.
Ez kupak leszedés érdekes. Most visszanéztem az összes viberes beszélgetésünket, de nem látok ilyet. Én olyanra emlékszem, hogy szóltál, hogy le kell hajtani a védőkupakot, mert addig nem kapcsol be a műszer, mert már te is jártál így. Ezzel nincs is semmi gond, csak ezt miért kell úgy beállítani, mintha egy analfa béta lennék?
Ilyen hülyeséget meg ne is mondj, hogy "szemre állítottam" Attól, hogy a gammával kísérleteztem és a végpontokat megnéztem tesztábrával, az nem szemre kalibrálás!
A hanggal régebb óta foglalkozok és millió egy mérésen vagyok túl, főleg itthon és mindig oda lyukadtam ki, mint amit leírtam.
Amúgy nem tudom miért kell ezt támadásnak felfogni, sem feleséget nem említettem és bocsánatot is kértem, hogy hangosan gondolkozok, csak a furcsaságágok miatt írtam le.
De úgy látom, hogy itt nincs is helye a "hangosan gondolkodásnak" vagy bármi furcsaság megemlítésének, csakis az egymás buksi simogatásának. Akkor megint csak bocsánat kéréssel tartozom.