A mozi többi része is érdekelne. Az aláírás csak egy dolog, abból nem következik semmi egyenesen.Den írta: ↑2024.02.08., csüt. 14:30Amikor eladtam a Gólemeket tettem ki képet az első sorról.
Az aláírásomban szerepel az összes felszerelésem, nézd meg. Cutler nem látom mivel mozizol?
Ne haragudj, de én a munkahelyemen tartózkodom, mint elég sokan, ez lenne a normális. Szombaton és néha vasárnap is, amíg megtehetem tőlem független okok miatt.
Kiváncsi lennék, az akusztikai kezelésekre, persze, ha szükséges és a szobád nem tökéletes alapból.
Az én rendszerem most nem lényeges, majd késöbb rakok be képeket róla, de előbb elemezzük ki a tiédet, ha már annyira kritikus vagy Zozival, akinek az egyik legjobb mozija van. Nem itt a fórumon, hanem az országban.
Nem tudom mi a lényeges abban, hogy a munkahelyeden tartózkodsz? Hogy ezért nem tudsz képeket felrakni?
Szívesen várok estig, akkor csak hazaérsz. Ha esetleg a munkahelyeden aludnál, akkor holnap is jó lesz.
Mondjuk nehezen hihető számomra, hogy egy ilyen fanatikusnak, mint amikyen te vagy, aki évtizedekig rakta össze a tökéletes moziját, aki ennyire büszke rá, szinte a gyerekének tekinti, hogy nincs a telefonján kép róla
Na, de elfogadom, hogy meló közben csak írni érsz rá, képeket csatolni nem, így türelmesen kivárom őket. Aztán utána elkezdhetjük elemezgetni….