Tisztában vagyok vele, hogy a Michelinek elég jók, csak sajna az első gumik darabonként kb 10 ezer Ft-al míg a hátsók akár 15-20 ezerrel is drágábbak, mint mondjuk az említett Goodyear, és sajnos itt vidéken, közalkalmazottként ezek is számítanak (persze tudom, hogy ha van pénz majomra, akkor legyen banánra is), de a jelenlegi gumik, amiket még az előző tulaj szerelt fel Németországban (elől Michelin PS2, hátul meg Bridgestone valamilyen, mindkettő 8-9 éves DOT-tal), számomra tökéletesen elfogadhatóak tapadás szempontjából, egy új szett egyforma típusú, sportos gumi mindenképpen jobb kell, hogy legyen ezektől, még ha nem is a csúcs. A tempóm se túl halálos, nem a legutolsó tizedekre hajtok, miközben vezetek.Vinkler írta: ↑2024.02.07., szer. 18:07Ez esetben olyat érdemes választani, amely kétszéles méretben is kapható.
A többi infó eléggé szűkös, nem tudom mennyire vagy árérzékeny, de ilyen Z4-re raktunk pár éve Michelin Pilot Sport 4-et. Eddig nagyon bejött. Én a 4S-t választanám, az 5-tel vegyesek az infók, nekem meg kevés a tapasztalatom.
Valami ilyesmi a felhasználás jellege:
youtu.be/YC-DK5NSsj8