Gyerekeket nem kínáltam, túl hátul gombolósak. Asszonynak nem ízlett, úgyhogy sajna nekem kell megenni
(ettem már Moldáviából hozott kb. 5-6 mm-es nagy szemes átlátszót)


Persze.


Tök jól néz ki így ahogy van

Csak egy ilyen "majd a Buday"




9 bar az ideális.

Ez csak egy alap Rocket gép. Az a nyomásmérő a kazánban lévő nyomást mutatja. Ha a zöld zónában van, akkor elég meleg a víz belül. Persze még kicsit várni kell, hogy a fej és a kar is átmelegedjen. A nyomás fix, gyári beállításokkal megyünk. Nem csekkoltam még, hogy pontosan mennyi, de valahol abban a range-ben kellene lennie, amit írtál. Olasz stílusú presszózáshoz jelenleg ideális.


Akkor ez a te édességed, mert ez egy vaníliafagylaltba főzött presszó.

Hogy-hogy csak 1 bar? Nem 10-15-el szokta átnyomni?


Hmmm, ezért most fizetnék! Mi van a tetéjén?



Az is de jó :-)
Azt is imádjuk,szoktunk olyat is.
