Próbállak megérteni, de nem megy. Összerakva a hozzászólásaidat csak az jön le, hogy mindenki szemét a többiek meg szerencsétlenek
Engem mondjuk kifejezetten megnyugtat a tudat, hogy csak szerencsétlen vagyok és nem szemét. Mert szemét az sose akartam lenni. Persze az is tény, hogy lett volna még lehetőségem a szemétségen kívül is. Ha mondjuk a szürkeállományom vagy egyéb adottságaim vagy csak a szerencsém a lottón felemel a felső 1%-ba. De hát nem jött össze. Ez se. Így esett, hogy párszázezerből kell streamert-dacot vennem. Tényeg, ez egy igazán szánalmas helyzet, több ismerősöm is rendszeresen sirat ha épp ráér.
Na szóval a lúzer júzer megveszi a gyatra minőséget, vagy épp a másik tömegárut.... és aztán valami egészen hihetetlen és logikátlan esemény következik be: boldog vele. Persze ettől még szerencsétlen marad, de legalább valamilyen ideológia mentén választott, vette a legolcsóbbat aliexpressen, vette ugyanazt brandelve picit többért, vette a brandeltet de itthoni garanciával még többért, vagy olyat még-még többért aminek már a szoftvere is működik, ésatöbbi ésatöbbi. Mind mind legit sztori.
Amit viszont nem értek, az a te sztorid - illetve mondandód. Most minden jó vagy minden gyatra? vagy minden ugyanott készül? most kínai vagy nyugati? lehúzás vagy sem? Tényleg, -ha már ennyire értesz hozzá- szerinted mit és miért vegyen a lúzer júzer a nevetséges párszázezerből?