Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Nad C515 BEE CD
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
Nad C515 BEE CD
Eladó ezüst színű NAD C515 BEE cd játszó.
Tökéletes műszaki állapotban van, viszont az esztétikai állapota nem makulátlan. A bal felső részén karcos, ezt külön is fotóztam. Szerintem egyáltalán nem vészes, talán pont a szürke színnek köszönhetően.
Mindent gyorsan és pontosan olvas.
Nálam az elromlott Naim CD5i helyére került átmenetileg. A hangja nagyon felülmúlja az elvárásaimat. Jazz és klasszikus zenén kiválóan érzi magát, s ha csak ilyesmit hallgatnék, akkor megtartanám. Futóműnek is kiváló, mert jobb DAC-kal kategóriákat ugrik a minőség.
A lejátszó kapott egy IEC aljzatot, mert a gyári kábele borzasztó gyenge volt. most már képes megmutatni a különbséget egy Transparent Powerlink super, ZU Bok, vagy Valhalla AgPtRxf táp között.
Miskolcon van, de Foxpost, vagy posta is mehet ( a gyári csomagolás nincs meg, de tökéletesen be tudom csomagolni).
Gyári táv is megvan hozzá tökéletes állapotban.
A What Hifi tesztjével kivételelesen teljesen egyet tudok érteni:
https://www.whathifi.com/nad/c515bee/review
Ára legyen 45.000-
Tökéletes műszaki állapotban van, viszont az esztétikai állapota nem makulátlan. A bal felső részén karcos, ezt külön is fotóztam. Szerintem egyáltalán nem vészes, talán pont a szürke színnek köszönhetően.
Mindent gyorsan és pontosan olvas.
Nálam az elromlott Naim CD5i helyére került átmenetileg. A hangja nagyon felülmúlja az elvárásaimat. Jazz és klasszikus zenén kiválóan érzi magát, s ha csak ilyesmit hallgatnék, akkor megtartanám. Futóműnek is kiváló, mert jobb DAC-kal kategóriákat ugrik a minőség.
A lejátszó kapott egy IEC aljzatot, mert a gyári kábele borzasztó gyenge volt. most már képes megmutatni a különbséget egy Transparent Powerlink super, ZU Bok, vagy Valhalla AgPtRxf táp között.
Miskolcon van, de Foxpost, vagy posta is mehet ( a gyári csomagolás nincs meg, de tökéletesen be tudom csomagolni).
Gyári táv is megvan hozzá tökéletes állapotban.
A What Hifi tesztjével kivételelesen teljesen egyet tudok érteni:
https://www.whathifi.com/nad/c515bee/review
Ára legyen 45.000-
Naim-ZU