Olyan 60-ezres "Nemtomm" fórumtársank van, azért linkeltem be, hogy tisztázzuk melyikre gondol.jabba306 írta: ↑2024.01.31., szer. 15:37Korábban egy 60e Ft-os linket láttam, de 9600-ért sztem ez jó ár. Én is ki fogom próbálni. Köszi a véleményt és az ötletet.zoli73 írta: ↑2024.01.31., szer. 15:18Igen, ezért írtam, hogy nem is értem, miért gyártanak ilyen értékű tuning biztosítékot.jabba306 írta: ↑2024.01.31., szer. 14:47
A 32A-es biztosítékot felejtsük el. Az ösvény másik végén ugyanis max 16A-es motyók vannak. Ettől magasabb értékű biztosítékot tilos használni ösvényhez!
Egyébként ez a biztosíték dolog érdekesen hangzik. Valami olcsóbb Schneider 3000 Ft-os biztosíték nem lehet jó?
Ahogy korábban is írtam, nekem ilyen van: https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/hifi-t ... itek-tarto.
Benne egy prosztó egyszerű bistosíték, valami 200Ft-os, a villamossági bóltból, ja és 16A-es, mert előtte a kismegszakító is ekkora volt.
Már elsőre, nyersen is jelentős javulást hozott a kismegszakítóval szemben.
Mint láthatjuk, vannak drágább megoldások is, aminek csak a pénztárca(és a jóízlés) szab határt.![]()
Az biztos jobb, de én ennyiért nem venném meg.