Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

Redguy
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 121

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Redguy »

merida írta:
2024.01.26., pén. 17:24
Egyszerűsítem a kérdést, van olyan streamer,, (dac nélküli) ami( használt piaci áron 200 000 forintig) jobb futómű mint a Macbook Pro?
Sajna én nem tudok neked válaszoni, mert a Macbook Pro-ban nem vagyok büfé, de le merném fogadni, hogy aki esetleg tud, annak az első kérdése az lesz, hogy melyik Pro? :D
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - Parabox Tempesta mkII

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 261

Hozzászólás Szerző: merida »

Egyszerűsítem a kérdést, van olyan streamer,, (dac nélküli) ami( használt piaci áron 200 000 forintig) jobb futómű mint a Macbook Pro?
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 310

Hozzászólás Szerző: s4tch »

Rag írta:
2024.01.24., szer. 21:05
Ha már Wiim, vezérli valaki Linux alól?
Asztali gépről szeretném, hogy ne kelljen mindig a telefont elővenni...
Tudtommal nincs kimondott linuxos app, webgui sincs, viszont linux alatt lehet futtatni droidos és windowsos programokat is. Hivatalos app pedig létezik mindkét platformra: https://www.wiimhome.com/app

Rag
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 17

Hozzászólás Szerző: Rag »

Ha már Wiim, vezérli valaki Linux alól?
Asztali gépről szeretném, hogy ne kelljen mindig a telefont elővenni...
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005

mishow
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2736

Hozzászólás Szerző: mishow »

feket663 írta:
2024.01.23., kedd 20:14
merida írta:
2024.01.23., kedd 19:16
Kérdésem az egybegyűltekhez. Egy manapság nagyot menő Wiim pro plus, mint "futómű", tehát külső dac-ra kötve.
Alulmarad, eléri, vagy meghaladja egy 2015-ös Macbook pro, mint lejátszó színvonalát.
Én ugyan a kérdésedre nem tudok válaszolni, de ha futóműként, külső DAC-al szeretnéd használni, akkor tudomásom szerint felesleges a PRO plus verzióra költeni, mert a digit része ugyanaz a PRO-nak is.
A MacBook részre én sem tudom a választ, de a második mondatra +1 = digit futóműnek elég a sima PRO, viszont akkor én annyit hozzátennék, hogy minimum egy TMP vagy MZ/X tápot számolj hozzá az árához ;)

feket663
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 309

Hozzászólás Szerző: feket663 »

merida írta:
2024.01.23., kedd 19:16
Kérdésem az egybegyűltekhez. Egy manapság nagyot menő Wiim pro plus, mint "futómű", tehát külső dac-ra kötve.
Alulmarad, eléri, vagy meghaladja egy 2015-ös Macbook pro, mint lejátszó színvonalát.
Elsősorban empirikus tapasztalattal, vagy hasonló összehasonlítási alappal rendelkezők válaszát várom.
Köszönöm.
Én ugyan a kérdésedre nem tudok válaszolni, de ha futóműként, külső DAC-al szeretnéd használni, akkor tudomásom szerint felesleges a PRO plus verzióra költeni, mert a digit része ugyanaz a PRO-nak is.
Eversolo DMP-A8, Proton AA-2120, Canton CT1000/JBL 250 TI Jubilee

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 261

Hozzászólás Szerző: merida »

Elsősorban empirikus tapasztalattal, vagy hasonló összehasonlítási alappal rendelkezők válaszát várom.
Köszönöm.
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2239

Hozzászólás Szerző: wittao »

ZolaBA írta:
2024.01.22., hétf. 05:19
maratzz írta:
2024.01.22., hétf. 01:00
Eretnek a kérdés, elnézést, de hátha valaki próbálta vagy van tapasztalata, főleg mert általam tisztelt profiktól ellentmondó válaszokat kaptam.
A jelút csökkentése érdekében, egy streamert direktben egy végerősítőre kötve - analóg RCA, XLR kimenetéről - amennyiben elektronikus hangerőszabályzójával vezéreljük a jelszintet valóban korrekten működhet - mint néhányan használják - vagy problémákat okozhat (minimális hangerő és lépcsők, minőségvesztés) ? Működhet, de bizonyos feltételekkel ?
Konkrétabban pl. az elterjedt & népszerű NODE 2i alkalmas-e erre ?
Hasonló van nálam, szerintem jól működik. N130-as NODE analóg táppal, és integrált erősítővel. Viszont lustaságból a digitális hangerőt szabályzást használom a tableten, nem az erősítőt. Az erősítő hangerejét tulajdonképpen korlátozásra/beszabályzásra használom a végfokja előtt. Úgy van beállítva, hogy ha a digitális hangerőszabályzást 100%-ra küldöm akkor az az ideális hangos/hallgatási állapot - ami így a max digit. hangerőn "felbontás/bit csökkenés" néküli és értelem szerűen még nem is küldi szét a hangsugárzót és nem süketülök meg tőle, stb. :D
Úgyan így megy ez a dolog simán csak végfokkal is, azonban ha a végfok túlméretezett a hangsugárzóhoz képest akkor észnél kell lenni... egy telefonon, tableten egy hülye csúszkát nem nehéz túltolni és ha az legyilkolja a hangsugárzót az nem egy megnyugtató állapot :D Ha belegondolok, hogy a vezérlő tabletet egy sörözős/kártyázós/zenehallgatós este közben hányan és hogyan tologatjuk egymás között, nekem fontos a fizikai kimenet korlátozás :D így gyakorlatilag nálam nem lehet elrontani.

Van a bluesound beállításban is kimeneti hangerő korlátozás, viszont - és itt jön elő a profik eltérőnek tűnő válasza, ha pl. az ideális max. hangerőd 70%-on lenne az egyik körben azt jeletni, hogy a digitális leszabályzás miatt a bit felbontásban is 30%-ot vesztesz, ugyanakkor vegyük észre, hogy ha pl. max 85dB-el hallgatsz zenét akkor nincs szükséged 120dB dinamika tartományra, de ez már elvi vita ami mélyre vezet, mert ha kibontjuk olyan következtetések jöhetnek elő amire sokan haragszanak :D
DSD anyagokat nem szoktatok hallgatni?
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11470
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

ZolaBA írta:
Hasonló van nálam, szerintem jól működik. N130-as NODE analóg táppal, és integrált erősítővel.
Ez igencsak más helyzet, mint amit a kérdező felvázolt. A végerősítőkön jellemzően nincs hangerőállítási lehetőség, merev szabvány hiányában a bemeneti érzékenységük sokféle lehet, miként a forráskészülékek, D/A konverterek kimeneti szintje sem egyforma, így előállhat olyan szituáció, hogy a lejátszón nagyon le kell szabályozni a kimenő jel szintjét, hogy ne bömböljön a cucc. Ez a modern digitális megoldásoknál hangminőségileg már nem olyan nagy para, főleg ha nem kell 20-30 dB-nél többet változtatni. De azért veszélyes üzem ez így, könnyen felugrik a csúszka 100 %-ra és akkor repülhetnek a hangszóró membránok. Olyan is előfordulhat, hogy a lejátszó megfelelő illesztés hiányában nem tudja kellően kivezérelni a végerősítőt, szóval a korrekt válaszhoz ismerni kellene a konkrét készülékeket.

ZolaBA írta:
2024.01.22., hétf. 07:01
Ugyanakkor nem vagyok benne biztos, hogy mindig 32 biten történik-e a hangerő állítás. Oké, egy jó minőségű hálózati lejátszónál ami kihasználja a dac chip tudását ott igen, de pl. windows 16 bites kimenet, vagy pl. SPDIF? - ezeket az átviteleket persze nem mindenki használja hangerő állítás után, de van aki igen.
Manapság már a Windows 11 hangkeverője is 32bites felbontással dolgozik, normálisabb zenelejátszó szoftvereknél és audio editoroknál ez már régóta így van, a 64bites lebegőpontos számolás sem ritka. Ennek nincs köze a bejövő és kimenő jel bitmélységéhez, az akár tradicionális 16bit is lehet.

Mindez persze csak a PCM formátumokra igaz, a DSD világában nincs közvetlen digitális jelszintállítási lehetőség, részben ezért is jelent meg a DAC-okban az analóg hangerőállítás, amit akár digitálisan is lehet vezérelni, tehát semmivel sem kényelmetlenebb, mint a digitális megoldás.

Másik kérdés akkor ami felmerül, hogy milyen plusz értéket képvisel az analóg hangerő állítós berendezés, pl. az A8.

Az A8-ban - sok más lejátszótól eltérően - teljes értékű analóg előerősítő dolgozik, ami sokféle forrást és kimenetet kezel, van belőlük kb egy tucat. Az analóg bemenetek esetén digitalizálás, A/D - D/A átalakítás nélkül teszi ezt, tehát a DSP-be ültetett digitális korrekciók (hangerő, EQ, FIR, convolúció, késleltetés, stb.) itt nem játszanak. (Sok készülék az analóg bemenő jelet is digitalizálja, a kért korrekciónak megfelelően átszámolja, aztán visszalakítja analóg jellé.)

De nem lehet elégszer hangoztatni, hogy egy jófajta előerősítő nem csupán hangerőszabályzó, hanem fogadó és meghajtó erősítő is egyben. El lehet hagyni a rendszerből, nélküle is működni fog, de ennek általában hallható ára van (cáfolva a minél rövidebb jelútról szóló elméletet). Én határozottan törekszem az egyszerű rendszerekre, a minél kevesebb készülékre, az előerősítőimet is sokszor kikötöttem, hogy hátha most már nincs rájuk szükség, de másnap mindig visszakerültek. Az A8 esetében talán már nem kell, de ha lesz rá időm (és végre elkészül az új hangdobozom), kipróbálom egy komolyabb előfokkal.

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4200

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

ZolaBA írta:
2024.01.22., hétf. 07:01

Másik kérdés akkor ami felmerül, hogy milyen plusz értéket képvisel az analóg hangerő állítós berendezés, pl. az A8.
Az A8-ban komplett előerősítő van, nem csak egy mezei analóg hangerő állítás lehetőség.
Ez az, ami mögé valóban elég a végfok.

Egy egyszerű streamer nem biztos, hogy jó lesz előerősitő nélkul végfokra lógatva.
Csak a Marantz! :-D

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1760

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

alto írta:
2024.01.22., hétf. 06:27
Ez így csak akkor lenne igaz, ha a digitális hangerőszabályozás az eredeti felbontásban 16 vagy 24 biten menne, de valójában a mai rendszerekben a hangerőszabályozás 32 biten, lebegőpontos aritmetikával történik, így gyakorlatilag nem okoz felbontás csökkenést.
Örülök, hogy ezt mondod. Gyakorlati megközelítésben sokan ezzel értünk egyet.
Ugyanakkor nem vagyok benne biztos, hogy mindig 32 biten történik-e a hangerő állítás. Oké, egy jó minőségű hálózati lejátszónál ami kihasználja a dac chip tudását ott igen, de pl. windows 16 bites kimenet, vagy pl. SPDIF? - ezeket az átviteleket persze nem mindenki használja hangerő állítás után, de van aki igen.
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3552
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

ZolaBA írta:
maratzz írta:
Eretnek a kérdés, elnézést, de hátha valaki próbálta vagy van tapasztalata, főleg mert általam tisztelt profiktól ellentmondó válaszokat kaptam.
A jelút csökkentése érdekében, egy streamert direktben egy végerősítőre kötve - analóg RCA, XLR kimenetéről - amennyiben elektronikus hangerőszabályzójával vezéreljük a jelszintet valóban korrekten működhet - mint néhányan használják - vagy problémákat okozhat (minimális hangerő és lépcsők, minőségvesztés) ? Működhet, de bizonyos feltételekkel ?
Hasonló van nálam, szerintem jól működik. N130-as NODE analóg táppal, és integrált erősítővel. Viszont lustaságból a digitális hangerőt szabályzást használom a tableten, nem az erősítőt. Az erősítő hangerejét tulajdonképpen korlátozásra/beszabályzásra használom a végfokja előtt. Úgy van beállítva, hogy ha a digitális hangerőszabályzást 100%-ra küldöm akkor az az ideális hangos/hallgatási állapot - ami így a max digit. hangerőn "felbontás/bit csökkenés" néküli és értelem szerűen még nem is küldi szét a hangsugárzót és nem süketülök meg tőle, stb. :D
Úgyan így megy ez a dolog simán csak végfokkal is, azonban ha a végfok túlméretezett a hangsugárzóhoz képest akkor észnél kell lenni... egy telefonon, tableten egy hülye csúszkát nem nehéz túltolni és ha az legyilkolja a hangsugárzót az nem egy megnyugtató állapot :D Ha belegondolok, hogy a vezérlő tabletet egy sörözős/kártyázós/zenehallgatós este közben hányan és hogyan tologatjuk egymás között, nekem fontos a fizikai kimenet korlátozás :D így gyakorlatilag nálam nem lehet elrontani.

Van a bluesound beállításban is kimeneti hangerő korlátozás, viszont - és itt jön elő a profik eltérőnek tűnő válasza, ha pl. az ideális max. hangerőd 70%-on lenne az egyik körben azt jeletni, hogy a digitális leszabályzás miatt a bit felbontásban is 30%-ot vesztesz, ugyanakkor vegyük észre, hogy ha pl. max 85dB-el hallgatsz zenét akkor nincs szükséged 120dB dinamika tartományra, de ez már elvi vita ami mélyre vezet, mert ha kibontjuk olyan következtetések jöhetnek elő amire sokan haragszanak :D
"pl. az ideális max. hangerőd 70%-on lenne az egyik körben azt jeletni, hogy a digitális leszabályzás miatt a bit felbontásban is 30%-ot vesztesz" - Ez így csak akkor lenne igaz, ha a digitális hangerőszabályozás az eredeti felbontásban 16 vagy 24 biten menne, de valójában a mai rendszerekben a hangerőszabályozás 32 biten, lebegőpontos aritmetikával történik, így gyakorlatilag nem okoz felbontás csökkenést.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1760

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

maratzz írta:

Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

maratzz
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: maratzz »

Tisztelt Fórumtársak !

Köszönettel a segítségért.

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 8256

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

Ezt a szálat engedjük el, légyszi! Térjetek vissza a hálózati lejátszókhoz, kérlek!
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

wittao
V.I.P.
V.I.P.

gomolalaci írta:
2024.01.21., vas. 20:23
wittao írta:
2024.01.21., vas. 20:17
gomolalaci írta:
2024.01.21., vas. 20:14

Csak annyi, hogy elvből nem veszek amerikai terméket...
És elvből kínait igen?
Igen!
🤷🏻‍♂️

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 371

Hozzászólás Szerző: gomolalaci »

wittao írta:
2024.01.21., vas. 20:17
gomolalaci írta:
alto írta:
2024.01.21., vas. 09:43

És mi a gond az amerikai cuccokkal?
És elvből kínait igen?
Igen!
A gondolkodás nem megerőltető...

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó

zoli73 írta:
2024.01.21., vas. 11:49
gomolalaci írta:
2024.01.20., szomb. 20:38
Vinkler írta:
2024.01.20., szomb. 11:18

Pár gyártó, pölö a Linn kínál moduláris eszközöket, így azt veszed meg (nagyon okosan), amire szükséged van. Én ezt egy jó megoldásnak tartom, de nem vetem el önmagában a streamereket sem. Nekem a hálóban egy 15 éves linn streamar/erősítő all in one cucc nagyon jól szolgál a mai napig, frissítések is érkeznek rá. Igaz, ez nem egy kínai hirtelen felkapott cucc, bevallom nem is vennék olyat. Nekem ellenszenvesek ezek az újhullámos kínai cuccok, sem kinézetre, sem hangra nem győznek meg, arról meg végképp nem vagyok meggyőzve, hogy évtizedek múlva is működnek és lesz support is. Ezzel így vagyok az élet más területein is, ami kínai. Ez mondjuk legyen az én hibám, de 2 kezemen meg tudom számolni, hány kinai gyártó éppen őriásölőnek titulált, vagy csak jónak tartott készülékére emlékszünk még a mai napig. gondolkodik.gif
Viszont a streamerek 10-15-20 éves működéséről, (az említett tapasztalat alapján) nem félek, ha stabil gyártótól érkezik.
Amúgy meg nézzünk tükörbe! Ki az, aki 10-15-20 évig használja ugyan azt a komponenst? Biztos akadnak páran, de nem nevezném tendenciának. ;)
Én pedig azokkal, amelyek amerikai...
Ezt a kijelentést nem tartom túlságosan megalapozottnak.
A rendszeremet figyelembe véve, meg egyenesen sértőnek. :smile29:
Akkor sértődj meg....

wittao
V.I.P.
V.I.P.

gomolalaci írta:
alto írta:
gomolalaci írta:

,,Ezzel így vagyok az élet más területein is, ami kínai." Én pedig azokkal, amelyek amerikai...
És elvből kínait igen?

gomolalaci
Fórumlakó
Fórumlakó

alto írta:
gomolalaci írta:
Vinkler írta:
2024.01.20., szomb. 11:18

Pár gyártó, pölö a Linn kínál moduláris eszközöket, így azt veszed meg (nagyon okosan), amire szükséged van. Én ezt egy jó megoldásnak tartom, de nem vetem el önmagában a streamereket sem. Nekem a hálóban egy 15 éves linn streamar/erősítő all in one cucc nagyon jól szolgál a mai napig, frissítések is érkeznek rá. Igaz, ez nem egy kínai hirtelen felkapott cucc, bevallom nem is vennék olyat. Nekem ellenszenvesek ezek az újhullámos kínai cuccok, sem kinézetre, sem hangra nem győznek meg, arról meg végképp nem vagyok meggyőzve, hogy évtizedek múlva is működnek és lesz support is. Ezzel így vagyok az élet más területein is, ami kínai. Ez mondjuk legyen az én hibám, de 2 kezemen meg tudom számolni, hány kinai gyártó éppen őriásölőnek titulált, vagy csak jónak tartott készülékére emlékszünk még a mai napig. gondolkodik.gif
Viszont a streamerek 10-15-20 éves működéséről, (az említett tapasztalat alapján) nem félek, ha stabil gyártótól érkezik.
Amúgy meg nézzünk tükörbe! Ki az, aki 10-15-20 évig használja ugyan azt a komponenst? Biztos akadnak páran, de nem nevezném tendenciának. ;)
,,Ezzel így vagyok az élet más területein is, ami kínai." Én pedig azokkal, amelyek amerikai...

kupecke
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1356

Hozzászólás Szerző: kupecke »

BLX írta:
2024.01.21., vas. 14:54
Megkérdezhetem milyen USB to SPDIF konvertert használsz a Mac Minihez a régi Meridian DAC előtt?
Egy Amanero-t, konkrétan ezt: viewtopic.php?f=31&t=195597&p=2843290&h ... o#p2843290

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1308

Hozzászólás Szerző: pali923 »

s4tch írta:
2024.01.21., vas. 18:58
Tudtommal a deezer connect csak natív appot futtató eszközök között működik, tehát pl. pc és pc, pc és droid, droid és droid, stb. Az androidos dapok, bármelyik androidos telefon, raspberry pi (erről írtam is valahol), mac mini, nuc (stb) szintén rávehető ilyesmire.
Én laikusként maximum tippelni tudok, de valami mintha a Deezernél máshogy működne. Egy androidos médiajátszóban használtam az USB Audio Player c. kiváló programot, amibe többek között a Tidal is be van drótozva. Megkérdeztem a gyártót, hogy lesz-e benne Deezer is. A válasz az volt, hogy ez nem lehetséges műszaki okokból. Igaz, ennek van már talán 2 éve is, a tudomány meg állandóan fejlődik.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

s4tch
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 310

Hozzászólás Szerző: s4tch »

Mézga Aladár írta:
2024.01.21., vas. 12:25
Sziasztok!

Tud valaki olyan streamert ahol már müxik a Deezer Connect?

Aladár.
Tudtommal a deezer connect csak natív appot futtató eszközök között működik, tehát pl. pc és pc, pc és droid, droid és droid, stb. Az androidos dapok, bármelyik androidos telefon, raspberry pi (erről írtam is valahol), mac mini, nuc (stb) szintén rávehető ilyesmire.

Hirtelen egy streamer jut eszembe, ami tudhat ilyet: Fiio R7. A többit szerintem csak saját appból lehet vezérelni.

BLX
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1104

Hozzászólás Szerző: BLX »

kupecke írta:
2024.01.21., vas. 12:32
Vinkler írta:
2024.01.21., vas. 09:20

Egy kicsit off itt a téma, de aki fázik a hálózati audio lejátszók szoftveres fantarthatóságától, (bár nem hinném, hogy egy átlagos életciklus alatt használhatatlanná válna), annak nagyon jó alternatíva lehet egy mac vagy egy pc. Igaz, mellé kell még egy dac is, viszont az fejleszthetőbb is.
Az elmúlt néhány év "nyűglődése" után én is ide jutottam el, látva az audio pc-s topic anomáliáit is, számomra teljesen vállalható hang a macminire , audirvanara épülő rendszer, nem fagy, nem dob, nincs "dismiss" ugrálás egy pl Tidal-on elindított lemez végighallgatása során, stb. Árban pedig még alatta is van a hetente megújuló csodamasináknak. Az ember vágya a korlátlan érzékkielegítés felé határtalan, ez ki is van használva, ezért is merül fel a kérdés, ami korábban (is) jó volt, az ma már nem?
Megkérdezhetem milyen USB to SPDIF konvertert használsz a Mac Minihez a régi Meridian DAC előtt?

tamagaba
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 752
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: tamagaba »

wittao írta:
2024.01.21., vas. 12:45
tamagaba írta:
2024.01.21., vas. 12:16
Nékem tecci öccá vettem :D
Manapság ha relatíve olcsón akarnék venni valamit, ami ehhez hasonló tudással rendelkezne amolyan kis mindenesként, akkor vélhetően én is ezt a készüléket választanám. Használd egészséggel!
Szóval lehet, hogy Tildácskával válni fogok
Talán azért főz íztelenül, mert nem dróton adom neki a nyersanyagot
Ezt le kéne tisztázni, mert nem jó, ha a mosó lavórba a szaros gatya és a zsebkendő is bele kerül
Az offline zene usb-ről vagy saját drive-ról lejátszva továbbra is jó. A dac és az előfok szerintem oké
Aztán hogy a digitális szórásos katyvaszból mi lesz szolgáltatóstól, netestűl, wifistűl, szét kéne tudni választani
Az a baj evvel a kva hifivel - hogy miért nem megyek biciglizi inkább - lehet mégis benevezek egy Khozmo-ra. Kíváncsi vagyok egy helyi forrás-passziv hangerő és végfok hangzásra.
Focar Diablo Reference - Chordel Solaris Signature - Esoteriq Titan Quantum Supreme
Deviant Mirage Pro - Chronos Master Virtuoso IV
Adrya Resor Centaury 6 - Bauers & Wilkans Etherium 9 - Griffon Hyperion II

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”