Matthew írta: ↑2024.03.21., csüt. 10:16
Sziasztok!
Fejleszteni szeretném a rendszeremet és 2 lehetséges verzió között nem tudok választani melyiknek lenne több értelme.
Jelenleg Denon AVR-1705-ön használok egy pár wharfedale diamond 8.3 Sony Sa WA2500 Sub kiséretében.
Csak házimozira használom a rendszert ezen a területen szeretnék fejlődni.
Felmerült bennem , hogy lecserélem a frontot kezdésnek WHARFEDALE DIAMOND 12.3 a jelenlegi frontokat pedig betenném háttér sugárzónak és akkor még az állvány probléma is megoldott lenne késöbb pedig bővíteném egy centerrel.
A másik megoldás az lenne , hogy rendelnék 2pár (4db hangfal) Wharfedale Diamond 12.2-t. Ezekből 3at háttérsugárzóként 1db-t pedig centerként használnék.(Azt hallottam sokszor elég rossz minőségű a gyárilag center sugárzókként gyártott hagfalak)
Tudnátok segíteni szerintetek melyik lenne a jobb irány?
Köszönöm!
A polc hangfalak között van 1, aminek a tudásához képest az összes többi márka értelmezhetetlenül rosszabb minőséget gyárt. Miért nem azt veszed meg, aminél nincs jobb? Most 4 párat 8 db- ot használok mozira, de még egy párat fogok venni hifire is.
Házimozira és hifire is tökéletes megoldás: se tudásban, se árban nem jutsz hozzá jobb minőséghez. A lényegesen- százezrekkel- drágább hangfalakat is veri magasan: dinamikája egyedülálló, magashang, hangminőség kifogástalan.
Kaptam hálálkodó emailt, mert megvették és azt írta a lulaj, hogy még annál is jobb, mint amit elvárt tőle.
Mellékesen a HÍ-RES tanúsítványt is megkapta, mint pl az új Zidoo UHD5000.
Polk ES20 Signature Elite.
A nagyon jó hangfalat egyszer kell megvenni és akár 20 évig is használhatod, ezért a legolcsóbb is, mert nem akarod majd lecserélni. Így vagyok én az SVS Ultra sorozattal: centerre- surraundra- frontra- subra és a Polk SE Signature Elittel: hifire- backre- atmoszra. Mindenhová az oda legjobban illő, kifejezetten minőségi hangfalat...
Inkább gyűjtögess és vegyél meg egy minőségi hangfalakat, mint állandóan eladni- venni.
A kedves kolléga ezek szerint vett rossz minőségű center hangfalat. Vegyél az említett 2 márkától centert.
3 háttérsugárzót hogyan helyezel el? Atmoszék hogy vannak, mert lényegesen nő a térérzet általuk és még csak az sem mindegy, hogy 4 vagy 6 működik.