Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Médialejátszók

Apaci72
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 142

Re: Médialejátszók

Hozzászólás Szerző: Apaci72 »

Sziasztok!

Valaki rendelt már "OPPOMOD"-ról bármit Oppo 203-ashoz?
https://www.oppomod.com/

kösz!
PD Cyviz F22 - Apple TV4K - Oppo 203 - Sennheiser Ambeo Max - Nordost/Hydra/Power-R - Kontaset

gabo01
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 435

Hozzászólás Szerző: gabo01 »

Attee írta:
2024.01.19., pén. 19:11
A Xiaomiban a Beállításokon belül a Kijelző és hangon belül a "Speciális hangbeállítások"-ban lehet három opció ("Formátumok kiválasztása") közül választani. (Amúgy ez az egyetlen hangbeállítás, tehát máshol nem lehet állítani a hangon.):

1. Automatikus eszköz által jelzett formátumok használata

2. PCM

3. Passthrough

És még van egy olyan beállítási lehetőség, h. "AC4 dialog enhancer", ahol négy opció közül lehet választani:

1. Kikapcsolás
2. Alacsony
3. Közepes
4. Magas

Az összes verziót kipróbáltam és egyik esetén se működik a hang. Teljesen tanácstalan vagyok és persze rohadt pipa! :(

Mindenesetre köszönöm az eddigi segítséget!
Sajnálom, elvileg működnie kellene! Próbálj meg kölcsön kérni egyet az ajánlottak közül hátha. :rolleyes:
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

Attee
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Attee »

A Xiaomiban a Beállításokon belül a Kijelző és hangon belül a "Speciális hangbeállítások"-ban lehet három opció ("Formátumok kiválasztása") közül választani. (Amúgy ez az egyetlen hangbeállítás, tehát máshol nem lehet állítani a hangon.):

1. Automatikus eszköz által jelzett formátumok használata

2. PCM

3. Passthrough

És még van egy olyan beállítási lehetőség, h. "AC4 dialog enhancer", ahol négy opció közül lehet választani:

1. Kikapcsolás
2. Alacsony
3. Közepes
4. Magas

Az összes verziót kipróbáltam és egyik esetén se működik a hang. Teljesen tanácstalan vagyok és persze rohadt pipa! :(

Mindenesetre köszönöm az eddigi segítséget!

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Attee írta:
2024.01.19., pén. 14:10
Hát félek bele fogok őrülni ebbe! Megint kipróbáltam és mind a két HDMI bemenetbe bedugtam a Xiaomit az erősítőben és kép van mind a kettőben (elsőre persze elfelejtettem az erősítőn is a "source"-ot a HDMI-re kapcsolni, ezért nem volt kép, csak a TV-n kapcsoltam oda), de (digitális) hang továbbra sincs... Egyszerűen nem értem miért nem megy! :((((
Akkor pedig biztosan a Xiaomi hang beállításaival van a gond! Szerintem ott próbálkozz.
Esetleg kérj kölcsön valakitől mondjuk egy fire sticket vagy egy chromecast-ot és próbáld ki azzal is.
Sztereó: Lumin T3, audio-gd Master-10, Marten Django XL, Siltech SPX-800,  Siltech Ruby Hill G5,  HT ac-10,Tara Labs RSC Prime, vdH The Air, 
Mozi:PC, JVC DLA-X7900BE, Screenline Othello 244x137, Denon AVC-X4800H +Master-10+Lexicon RX7, Marten+XTZ Divine 100.33 center, SF Wall Domus,Arendal 1961 1V,

Attee

Hát félek bele fogok őrülni ebbe! Megint kipróbáltam és mind a két HDMI bemenetbe bedugtam a Xiaomit az erősítőben és kép van mind a kettőben (elsőre persze elfelejtettem az erősítőn is a "source"-ot a HDMI-re kapcsolni, ezért nem volt kép, csak a TV-n kapcsoltam oda), de (digitális) hang továbbra sincs... Egyszerűen nem értem miért nem megy! :((((

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Attee írta:
2024.01.19., pén. 11:29
No kipróbáltam ezt: "Egy próbát talán megér, hogy az erősítő egyik hdmi bemenetébe dugod a stick-et a kimenetet meg összekötöd a tv egyik hdmi bemenetével." Tehát a Xioami készülék HDMI kábelét bedugtam az erősítő HDMI in csatlakozójába, és az erősítő HDMI out csatalkozóján keresztül HDMI kábellel összekötöttem a TV-t. De így nem látom a TV Box jelét, mert az az erősítőbe van bedugva. Ha rámegyek a HDMI 3-ra a "source"-ban (oda dugtam be az erősítő kimenetét), ott nincs jel. Ennek hogy kéne így működnie?
Ilyen egyszerűen kellene működnie! Az erősítőt arra a hdmi bemenetre kapcsolod amibe a Xiaomi kábelét dugtad a tv-t meg arra a bemenetre amibe az erősítőből jövő kábel van. Ha nincs kép akkor dugd vissza a tv-be a Xiaomi-t és ellenőrizd a beállításokban, hogy milyen video felbontásra van állítva. Lehet 4K-n van az erősítőd azt biztosan nem kezeli.
Illetve az erősítő beállításaiban lehetne még ellenőrizni, hogy aktív-e a hdmi bemenet illetve ahhoz a bemenethez a hdmi van-e hozzárendelve.

Attee

No kipróbáltam ezt: "Egy próbát talán megér, hogy az erősítő egyik hdmi bemenetébe dugod a stick-et a kimenetet meg összekötöd a tv egyik hdmi bemenetével." Tehát a Xioami készülék HDMI kábelét bedugtam az erősítő HDMI in csatlakozójába, és az erősítő HDMI out csatalkozóján keresztül HDMI kábellel összekötöttem a TV-t. De így nem látom a TV Box jelét, mert az az erősítőbe van bedugva. Ha rámegyek a HDMI 3-ra a "source"-ban (oda dugtam be az erősítő kimenetét), ott nincs jel. Ennek hogy kéne így működnie?

Attee

Köszi a tippet, de végigpróbáltam az összeset és sajna egyikben sem működött! :(

R.G.
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 288

Hozzászólás Szerző: R.G. »

Van a xiaomiban egy audio beallitas, probald ott, es hatha az egyik megoldas a problemadra
Lexicon MC-10, Emotiva XPA-2, XPA-3, B1, Arendal 1723 THX, 1723S THX, Sony 55", Benq W2000, Elite Screens Saker 100", Xiaomi TV Box, nvidia SHIELD TV PRO, Synology, Supra, Van-Damme Starquad, Furukawa, Vention,

Attee

Hát tény, h. nem mai darab, de még mindig jól szuperál! :) Köszönöm a tanácsot! Nem tudom, h. van-e jelentősége, de ez a Xiaomi TV Box S nem stick egyébként... Esetleg valakinek van még ötlete, h. mi lehet a gond az alapján, amit leírtam, h. miért nem megy át a digitális hang a médialejátszóból az erősítőbe a HDMI-n (és a TV-n) keresztül? Valami beállítás gond lehet?

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Attee írta:
2024.01.18., csüt. 20:10
Harman/Kardon AVR-147 és igen, 2 HDMI bemenet és egy kimenet van.
Hú az nem mai darab! Egy próbát talán megér, hogy az erősítő egyik hdmi bemenetébe dugod a stick-et a kimenetet meg összekötöd a tv egyik hdmi bemenetével.
Ha majd egyszer lesz egy modernebb erősítőd akkor minden képen így csináld. ;)

Attee

Harman/Kardon AVR-147 és igen, 2 HDMI bemenet és egy kimenet van.

gabo01
V.I.P.
V.I.P.

Milyen erősítőd van? Vannak rajta hdmi bemenetek illetve kimenet? :rolleyes:

Attee

Üdv! A minap vettem meg a Xiaomi TV Box S (2nd Gen) készüléket, ami nekem alapvetően arra kellett, h. a külső merevlemezről saját videókat tudjak nézni (olyanokat, amelyeket a Samsung TV-m már nem tud lejátszani). Ennek tökéletesen meg is felel, viszont abban szeretnék segítséget kérni, h. hogyan tudom "kipréselni" belőle a Dolby Atmos/Vision, DTS hangminőséget. A TV optikai kábellel van összedugva az 5.0-as hangrendszerem erősítőjével és tökéletesen működik, tehát ha a TV-n indítok el mondjuk egy Netflix filmet, akkor azonnal átvált Dolby-ra, ill. ha a TV-be dugom be közvetlenül a külső merevlemezt és arról indítok el egy filmet, akkor szintén átvált digitális hangra. Viszont ha a Xiaomi TV Boxról csinálom ugyanezt, akkor nincs se Dolby, se DTS, csak sztereo hangminőség van. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni ez ügyben!

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 729

Hozzászólás Szerző: Quetz »

zx07 írta:
2024.01.11., csüt. 16:49
Itt egy jópofa ábra, ami megmutatja, hogy a digitális négyszögjel valójában hogy is néz ki amikor átmegy A-ból B-pontba (és a zavarok még nincsenek is ábrázolva rajta)
loc_eps_rftimex.gif
Ha érdekel az ADC/DAC akkor ez egy jó alapozó videó:

youtu.be/cIQ9IXSUzuM
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

zx07
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 189

Hozzászólás Szerző: zx07 »

fapaci írta:
2024.01.04., csüt. 17:16
Quetz írta:
2024.01.04., csüt. 16:38
Mindketten tévedtek. Digitális tartományban működő eszközöknek a processzor a lelke. A tápegység egészen addig lényegtelen, amíg DAC átalakításra nem kerül sor. A HDMI kábelen persze mondhatnánk, hogy analóg jelek közlekednek, de a túloldalon ADC során visszajutunk a digitális részbe.
Kábeleken közlekedő elektromos jel kizárólag analóg lehet, nem létezik belőle digitális verzió, azt a fogadó készülék dekódolja az analóg jelből. Akkor lenne igazságod, ha a kábeleken csak hasznos jelek utaznának és a készülékek csak ezekkel a jelekkel találkoznának, de a valóságban ez nagyon nem így van. Rengeteg zavarjel keveredik a hasznos jel mellé, a tápegységek is sok ilyesmit állítanak elő, a kábelek pedig antennaként is működnek, elektromágneses zavarokat szórnak és fognak be.

Innen fakad a kábelek és tápegységek közötti hallható eltérést, nyilván nem a hasznos jelen, vagy a biteken módosítanak. Ha könyvolvasás közben reflektorral világítok a szemedbe, kevésbé fogod élvezni a helyzetet és érteni a szöveget, pedig a betűk nem változtak.
Itt egy jópofa ábra, ami megmutatja, hogy a digitális négyszögjel valójában hogy is néz ki amikor átmegy A-ból B-pontba (és a zavarok még nincsenek is ábrázolva rajta)
loc_eps_rftimex.gif
loc_eps_rftimex.gif (3.7 KiB) Megtekintve 2128 alkalommal
Marantz SR6015,Emotiva BasX-500+300, Dali Ikon 8 + Ikon 2 + Vocal2, Heco Victa 302, 4xDali Alteco, 2xSVS PB-1000, Dune 4K Ultra HD, KCO-RTC100, AQ Rocket88, Mackenzie kábelek, NAS:Synology DS218+,DS120j Táp: Isotek Sirius + Premier, AQ PQ2,NRG-Z3, LG UHD NanoCell TV

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 35

Hozzászólás Szerző: NiCE »

HTPC-t használóknak nagyon jó kis összehasonlítás: https://www.youtube.com/watch?v=bXS5I1GlRSM

A legjobb minőséget így érjük el:
- HDR10 forrás esetén: madVR + MPC dynamic tone mapping VAGY generálunk DV RPU-t Davinci Resolve-val és használjuk az Energy Player-t
- Dolby Vision forrás esetén: Energy Player (CMv4.0 kompatibilis), sajnos a red push bug fennáll, mint a Shield-nél, de az kalibrálással orvosolható

Továbbá a madVR esetében pontosan tudnod kell a monitor fényerejét, míg a DV közvetlenül az EDID-ből olvassa, így kisebb az esélye, hogy rossz értékeket használsz. A madVR fényerő-ingadozást okozhat, a DV viszont nagyon stabil ebből a szempontból.

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút

ZolaBA írta:
2024.01.05., pén. 10:56
NiCE írta:
2024.01.05., pén. 10:07
Ha streaming is kell, akkor az Amlogic alapú Homatics boxok jónak ígérkeznek
DUNEHD Homatics Box R 4K Plus -> Amlogic S905X4-J -> AnTuTu: 108.325
Nvidia Shield TV Pro -> Nvidia Tegra X1 -> AnTuTu: 224.500

Bocs, ez így nem előrelépés :D

Ugyanakkor hogy "hol tart a technika" pl. egy iphone 13 Antutu-ja 1.256.049.

Nekem erős a gyanúm, hogy a különálló medialejátszók kihaló félben vannak, semmi érdemi fejlődés csak a bullshit. Sajnos nincs sok publikus adat, de erős a gyanúm, hogy az újabb felsőkategóriás tévék hardvere már eléri vagy veri a médialejátszókba beépítettet, csak szar lenne ezt beismerni miközben százezreket dobunk ki lejátszókra kb. feleslegesen :smile29:
Most játékra keresel eszközt vagy médialejátszásra? :rolleyes:
Semmi összefüggés nincs a SoC sebessége és a médialejátszás képessége között, pl a Shield az AV1-től elhasal, az S905X4-en pedig röhögve megy.

nemtomm
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 921

Hozzászólás Szerző: nemtomm »

Quetz írta:
2024.01.04., csüt. 22:26
nemtomm írta:
2024.01.04., csüt. 19:14
Kipróbáltad netán, szerintem biztos, hogy nem. Elolvastad figyelmesen amit írtam? Nemcsak a kép a hang is változott pozitívan 😁😁😁
Vannak dolgok, amiket ki sem kell próbálnod, mert tudod, hogy hülyeség. Például nem teszteled, hogy lapos-e a föld, pedig sokan állítják. Nem raknál fábol készült kereket az autódra, hiába mondanák influencerek, hogy régen minden jobb volt.

AKi ért az informatikához, ugyanúgy nem fog tunin tápokkal szorakozni. Ehhez elég ha megnézed egy számítógép sematikus ábráját:
Na nekem itt a vége az értelmetlen csevelynek, mert egyáltalán nem érted amit itt többen leírtak és megtapasztaltak.
Légy boldog.... sad.gif sad.gif
"Az igazi barát szemből támad."

Quetz
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 729

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Cseneles írta:
2024.01.04., csüt. 22:35
Egy jo minosegu tap lenyege ,h zaj es zavar szennyezestol mentes aramot szolgaltasson minden rezsegysegnek. Ha ez részben tortenik meg a tovabbitando jel is ki lesz teve ennek a szennyezodesnek. Teljesen mind1 ,hogy a jel tovabitas digitalis vagy analog. A zaj itt van! A hdmi jelatvitelben is. Az mar mas teszta hogy a kepre gyakorolt hatasa az lathato vagy merheto-e, a hangra ez ketsegtelen.

Vegyuk a Cpu-ra valo hatasat…. Atlagos alaplapok 6*2 fazisu tapelatassal vannak felszerelve. 6a cpu-t szolgalja ki 2 a ramokat. A cpu az adott. Jo magam 16fazisu tapellatassal megaldott lapot birtokolok. Ugyan az a cpu ebben a lapban alacsonyabb feszen magasabb orajeleken uzemel stabilan a memoriaval karoltve.
Ez a sima 6+2 lapbal alapon ketyeg.

Semmi kulonbseg, csak a tapoldal. Erre mi a magyarazatod?

Vagy ott van Bodor Feri vagy Fapaci audio pc vonala… nem veletlenul vannak csinos torroidok bennuk. Garantalom ,h koroket ver egy sima tapos pcre…

Ennyi erovel kabel kabel kozt sincs hallhato kulonbseg…pedig meg a botfuluek is felfedeznek kulonbseget.

Persze van aki hall es van aki nem akar hallani😁
A CPU sebessége és a kép minősége között nincs korreláció. Amennyiben a CPU elég gyors, hogy a másodpercenkénti 24/30/60 képkockát kiszámolja, akkor a kapott kép ugyanaz lesz. Az egyik média lejátszóm egy Raspi 1. Szerintem fasorban sincs a te gépeddel, de simán lehet rajta filmet nézni.
Különbséget okozhat a számítások során fellépő kerekítési hiba ha lebegőpontos számításokat végez a szoftver (nem véletlen, hogy pénzügyi szoftverek integerben számolnak), illetve a az algoritmusok különböző implementációja.

Abban igazad van, hogy a HDMI-n bejövő zaj hatással lehet a hangra, erről született egy ASR-es cikk is: A Deep Dive into HDMI Audio Performance
De ennek is az a konklúziója , hogy a végeredmény a dac implementálásától függ. Ha megnézed egy mass market AVR és egy Trinnov méréseit, akkor látni fogod, hogy a mezei PC-s Trinnov köröket ver az AVR-ekre, de mégsem olyan jó, mint a dedikált DAC-ok. Azon semmilyen lejátszó tuning nem segít, ha zajos a processzor. (Az ASR mérések forrása egy 30k+ usd értékű audio precision eszköz, amire nem mondhatod, hogy spóroltak a táp kialakításra).
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1723

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

NiCE írta:
2024.01.05., pén. 10:07
Ha streaming is kell, akkor az Amlogic alapú Homatics boxok jónak ígérkeznek
DUNEHD Homatics Box R 4K Plus -> Amlogic S905X4-J -> AnTuTu: 108.325
Nvidia Shield TV Pro -> Nvidia Tegra X1 -> AnTuTu: 224.500

Bocs, ez így nem előrelépés :D

Ugyanakkor hogy "hol tart a technika" pl. egy iphone 13 Antutu-ja 1.256.049.

Nekem erős a gyanúm, hogy a különálló medialejátszók kihaló félben vannak, semmi érdemi fejlődés csak a bullshit. Sajnos nincs sok publikus adat, de erős a gyanúm, hogy az újabb felsőkategóriás tévék hardvere már eléri vagy veri a médialejátszókba beépítettet, csak szar lenne ezt beismerni miközben százezreket dobunk ki lejátszókra kb. feleslegesen :smile29:
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút

ZolaBA írta:
2024.01.05., pén. 09:19
NiCE írta:
2024.01.05., pén. 08:40
Érdemes ránézni a csatornánkra: https://www.youtube.com/@dmdreview/videos
Vicces a hang alámondás :D

Ha jól értem valamilyen csapat jelleggel benne vagytok ezekben a dolgokban - és ahogy néztem a szemlélet is a számomra szimpatikus. Sőt ha jól látom a shiled tv-vel is sokat foglalkoztok. :smile32:

Kérdezhetek? :D
Shiled tv pro-m van, a 2019-es legutolsó verzió. A lejátszó brutál sokat megy nálunk, be se merem vallani...
Egy ideje elkezdett akadozni, hamar kitaláltam, hogy melegszik. Szétszedtem, kitakarítottam és a venti fordulatot feljebb vettem, most oké, de lehet, hogy újra kéne pasztázni. Csináltatok már ilyet? szétszedhető, kenhető paszta vagy valami ragasztás és csak elcseszem ha nekiesek? Kerestem a neten de nem találtam jó választ. Kerestem venti cserét/upgrade-et de azt se találtam sajnos.

Másik kérdés. Mikor jön el az ideje a cserének és mire? Új shield-ről sajna még nem tudni. Htpc kizárt. Túlárazott, túlhype-olt de amúgy ötöd akkora teljesítményű soc-os kamugépek szintén kizártak...

kösz ;)
Igen, az orosz ember analizálja a stream-eket Davinci Resolve-al, én pedig segítek neki olyan eszközökről is capture-t készíteni ami náluk nem elérhető, plusz forráskód szinten szoktam elemezni a firmware-eket.
A Shield-del kapcsolatban sajnos nem tudok segíteni, még nem szedtünk szét ilyent, de úgy tudom a legújabb firmware-ekkel valami nem jó, elég bugosak, az is okozhat akadozást (én nem nagyon használom a red push miatt, SDR-re, HDR-re pedig jobb az Amlogic).
Ha streaming is kell, akkor az Amlogic alapú Homatics boxok jónak ígérkeznek, ha elkészül hozzájuk a stabil ATV12, ha csak médialejátszás, akkor már most is jók CoreELEC-kel.

ZolaBA
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1723

Hozzászólás Szerző: ZolaBA »

NiCE írta:
2024.01.05., pén. 08:40
Vicces a hang alámondás :D

Ha jól értem valamilyen csapat jelleggel benne vagytok ezekben a dolgokban - és ahogy néztem a szemlélet is a számomra szimpatikus. Sőt ha jól látom a shiled tv-vel is sokat foglalkoztok. :smile32:

Kérdezhetek? :D
Shiled tv pro-m van, a 2019-es legutolsó verzió. A lejátszó brutál sokat megy nálunk, be se merem vallani...
Egy ideje elkezdett akadozni, hamar kitaláltam, hogy melegszik. Szétszedtem, kitakarítottam és a venti fordulatot feljebb vettem, most oké, de lehet, hogy újra kéne pasztázni. Csináltatok már ilyet? szétszedhető, kenhető paszta vagy valami ragasztás és csak elcseszem ha nekiesek? Kerestem a neten de nem találtam jó választ. Kerestem venti cserét/upgrade-et de azt se találtam sajnos.

Másik kérdés. Mikor jön el az ideje a cserének és mire? Új shield-ről sajna még nem tudni. Htpc kizárt. Túlárazott, túlhype-olt de amúgy ötöd akkora teljesítményű soc-os kamugépek szintén kizártak...

kösz ;)
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút

KisMarci írta:
2024.01.05., pén. 08:27
NiCE írta:
2024.01.05., pén. 08:19

A két készülékben teljesen más a SoC és a DAC is, ez okozta a különbséget, nem a táp.
Köszönöm, én itt befejeztem a papíron való elmélkedést.

https://logout.hu/bejegyzes/robi-k/fels ... 3ri%C3%A1s
Ez mind szép és jó, de semmi köze a HDMI-n kijövő stream minőségéhez. Tanulmányozd a TMDS-t és rájössz.

NiCE
Nincs visszaút
Nincs visszaút

KisMarci írta:
2024.01.05., pén. 08:00
Quetz írta:
2024.01.04., csüt. 22:26

Vannak dolgok, amiket ki sem kell próbálnod, mert tudod, hogy hülyeség. Például nem teszteled, hogy lapos-e a föld, pedig sokan állítják. Nem raknál fábol készült kereket az autódra, hiába mondanák influencerek, hogy régen minden jobb volt.

AKi ért az informatikához, ugyanúgy nem fog tunin tápokkal szorakozni.
1642-ben nem kellett kipróbálni, mert mindenki tudta, hogy NEM MOZOG A FÖLD.
Egy ember mégis tesztelte.
Úgy hívták, Galileo Galilei.
Megégették azok, akik másban HITTEK.
Egy a baj, hogy amit mi állítunk azt lehet bizonyítani is, nem kevés energiát fektettünk eddig a médialejátszók képminőségének analizálásába, mi buktattuk le a Zappiti-t a nem létező Magic Pixel-ről ( pedig a tesztekben milyen jókat írtak róla :D ), elemeztük hogy miért van red push a Shield DV módjában, a Dune-nek mi tártuk fel az MDL okozta black clipping-et és fényt derítettünk a fake TV-Led módra is (amit Stacey Spears továbbított a Dolby-nak), stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NiCE 2024.01.05., pén. 08:44-kor.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”