Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 24
Re: Sztereó erősitők
A kábelekről még nem esett szó ez igaz:) A hangfalkábel az Viard Audio Silver HD 12, Supra Lorad mk2 tápkábel. Egyelőre upnp-n működik az erősítő, de hétfőre talán megérkezik a Supra usb kábel is:)
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2539
A problémádat értjük. A készülékeid jók, magas színvonalúak, a hangdobozaid szerintem kicsit nagyok a 16 nm-re, de ezt te is tudod. Abban kb minden hozzászóló egyetértett, hogy valószínűleg akusztika (bár a kábel és a forrás sem zárható ki teljesen), és kis szerencsével a dobozok tologatásával talán megoldható.halfej1980 írta: ↑2024.01.12., pén. 10:46Igen így csinálom, becsukom a szemem, elindítom a kedvenc zenéimet, és pont azért kinlódok itt most, hogy nem-nem jó ígyAlex_Aston írta: ↑2024.01.12., pén. 10:43Csuk be a szemed, és hallgass meg pár számothalfej1980 írta: ↑2024.01.12., pén. 10:38DE hangsulyozom, hogy váljon le a zene a hangsugárzókról, mert amikor a színpad oldalán történik valami, akkor rögtön a dobozokra nézek és ez az ami zavar, vagy hiányérzet, nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg:)
Tartok tőle, hogy innentől akusztikai szakembernek kellene a helyszínen segítenie, főleg mivel ezek elég drága és jó cuccokk ahhoz, hogy elkezdd őket random cserélgetni

- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó
Igen így csinálom, becsukom a szemem, elindítom a kedvenc zenéimet, és pont azért kinlódok itt most, hogy nem-nem jó így:) Sajnos mindig ki kell nyitni a szemem amikor a széleken történik valami és zavar.Alex_Aston írta: ↑2024.01.12., pén. 10:43Csuk be a szemed, és hallgass meg pár számot. Ne teszteket, hanem a kedvenceidet.halfej1980 írta: ↑2024.01.12., pén. 10:38DE hangsulyozom, hogy váljon le a zene a hangsugárzókról, mert amikor a színpad oldalán történik valami, akkor rögtön a dobozokra nézek és ez az ami zavar, vagy hiányérzet, nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg:)
Jó így? Akkor nem bolygass semmit, hanem dőlj hátra, és élvezd s zenét.

- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3278
Csuk be a szemed, és hallgass meg pár számot. Ne teszteket, hanem a kedvenceidet.halfej1980 írta: ↑2024.01.12., pén. 10:38DE hangsulyozom, hogy váljon le a zene a hangsugárzókról, mert amikor a színpad oldalán történik valami, akkor rögtön a dobozokra nézek és ez az ami zavar, vagy hiányérzet, nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg:)
Jó így? Akkor nem bolygass semmit, hanem dőlj hátra, és élvezd s zenét.
Csak a Marantz! :-D
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó
Alon: Próbáltam mindenhogy:) Úgy is, hogy a hátsó falra merőlegesen voltak a dobozok, azután beforgatva füleim felé, de mindig ugyan az.
Alto: Rengeteg jó minőségű tesztzeném van, de valami biztosan nem kerek teljesen sajnos:(
fapaci és denesdr: nem a széles színpad a lényeg, hanem, az, hogy ne érzékeljem azt, hogy közvetlen a dobozokból jön a széleken a zene. Picit ha szélesebb lenne, vagy akár kicsit szűkebb az sem baj. DE hangsulyozom, hogy váljon le a zene a hangsugárzókról, mert amikor a színpad oldalán történik valami, akkor rögtön a dobozokra nézek és ez az ami zavar, vagy hiányérzet, nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg:)
Alto: Rengeteg jó minőségű tesztzeném van, de valami biztosan nem kerek teljesen sajnos:(
fapaci és denesdr: nem a széles színpad a lényeg, hanem, az, hogy ne érzékeljem azt, hogy közvetlen a dobozokból jön a széleken a zene. Picit ha szélesebb lenne, vagy akár kicsit szűkebb az sem baj. DE hangsulyozom, hogy váljon le a zene a hangsugárzókról, mert amikor a színpad oldalán történik valami, akkor rögtön a dobozokra nézek és ez az ami zavar, vagy hiányérzet, nem is tudom, hogyan fogalmazzam meg:)
Én imádtam és mai napig szeretem az East zenéjét. Rengeteg koncertjükön jártam a 80-as években, még a Takács Tamás mentes korszakukban. Viszont színpadképet nem ilyen felvétel alapján ítélnék meg.KLajos írta: ↑2024.01.12., pén. 08:06Fura ez, mert harmincsok éve a BEAG HOX40-eken is kiment a színpadkép a bal hangsugárzótól még balra (East: Játékok című lp-n hallgatva). Lakótelepi szobában, Orion SE1025-tel hajtva a BEAG-okat.halfej1980 írta: ↑2024.01.11., csüt. 20:57Köszönöm mindkettőtöknek. Biztosan akusztikai problémám van 16.5 négyzetméter a szoba, sajnos ez van. A polcsugárzók nem szimpatikusak. A színpad ami van egyébként nem rossz, szépen el van szeparálva. Még egy picike mélységérzet is van, bár ez elhanyagolható. Viszont nem birok megbékélni azzal, hogy a szélek simán érezhetően a hangsugárzóra koncentrálodik. Akaratlanul is mindig odanézek. Szóval ez okoz hiányérzetet. Ha csak picit túlnyúlna, teljesen elégedett lennék. Így viszont vagy megszokom, vagy eladom:) A kocsimtól nem tudok elvonatkoztatni sajnos. Ott is a mélyközepeknél van a színpad vége, de soha nem a hangszóróból hallom a széleket, hanem picit lentebb/fentebb:( Akkor ezen mondjuk egy Gustard R26 sem segít, amiről odák vannak, hogy milyen mély, milyen széles és precíz színpadot rajzol:)
Pali923: neked is köszi:)
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
A kerdező nem jobb (a forráshoz hűebb?) színpadképet szeretne, hanem szélesebbet. Ezt írta.fapaci írta: ↑2024.01.12., pén. 09:15Szegény doboz mit szól majd ehhez?![]()
Biztos, hogy a nagyobb színpad jobb minőséget jelez? Ez nekem inkább egy mennyiségi jelzőnek tűnik. Pár napja is hallottam egy rendszert, ami igencsak széthúzta a szereplőket, olyannyira, hogy középen nem maradt senki. Nem tudtam lelkesedni érte, a hangdobozok mozgatásával, forgatásával megoldódott.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 10991
- Kapcsolat:
Szegény doboz mit szól majd ehhez?

Biztos, hogy a nagyobb színpad jobb minőséget jelez? Ez nekem inkább egy mennyiségi jelzőnek tűnik. Pár napja is hallottam egy rendszert, ami igencsak széthúzta a szereplőket, olyannyira, hogy középen nem maradt senki. Nem tudtam lelkesedni érte, a hangdobozok mozgatásával, forgatásával megoldódott.
Teljesen más a két hangsugárzó konstrukciója, illetve 2 lakótelepi szoba között is hatalmas lehet az akusztikai különbség még akkor is, ha egyik sincs célzottan akusztikailag kezelve és akkor a gyakorlatilag végtelen féle elhelyezésről illetve hallgatói pozícióról még nem is esett szó.KLajos írta: ↑2024.01.12., pén. 08:06Fura ez, mert harmincsok éve a BEAG HOX40-eken is kiment a színpadkép a bal hangsugárzótól még balra (East: Játékok című lp-n hallgatva). Lakótelepi szobában, Orion SE1025-tel hajtva a BEAG-okat.halfej1980 írta: ↑2024.01.11., csüt. 20:57Köszönöm mindkettőtöknek. Biztosan akusztikai problémám van 16.5 négyzetméter a szoba, sajnos ez van. A polcsugárzók nem szimpatikusak. A színpad ami van egyébként nem rossz, szépen el van szeparálva. Még egy picike mélységérzet is van, bár ez elhanyagolható. Viszont nem birok megbékélni azzal, hogy a szélek simán érezhetően a hangsugárzóra koncentrálodik. Akaratlanul is mindig odanézek. Szóval ez okoz hiányérzetet. Ha csak picit túlnyúlna, teljesen elégedett lennék. Így viszont vagy megszokom, vagy eladom:) A kocsimtól nem tudok elvonatkoztatni sajnos. Ott is a mélyközepeknél van a színpad vége, de soha nem a hangszóróból hallom a széleket, hanem picit lentebb/fentebb:( Akkor ezen mondjuk egy Gustard R26 sem segít, amiről odák vannak, hogy milyen mély, milyen széles és precíz színpadot rajzol:)
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 65
Fura ez, mert harmincsok éve a BEAG HOX40-eken is kiment a színpadkép a bal hangsugárzótól még balra (East: Játékok című lp-n hallgatva). Lakótelepi szobában, Orion SE1025-tel hajtva a BEAG-okat.halfej1980 írta: ↑2024.01.11., csüt. 20:57Köszönöm mindkettőtöknek. Biztosan akusztikai problémám van 16.5 négyzetméter a szoba, sajnos ez van. A polcsugárzók nem szimpatikusak. A színpad ami van egyébként nem rossz, szépen el van szeparálva. Még egy picike mélységérzet is van, bár ez elhanyagolható. Viszont nem birok megbékélni azzal, hogy a szélek simán érezhetően a hangsugárzóra koncentrálodik. Akaratlanul is mindig odanézek. Szóval ez okoz hiányérzetet. Ha csak picit túlnyúlna, teljesen elégedett lennék. Így viszont vagy megszokom, vagy eladom:) A kocsimtól nem tudok elvonatkoztatni sajnos. Ott is a mélyközepeknél van a színpad vége, de soha nem a hangszóróból hallom a széleket, hanem picit lentebb/fentebb:( Akkor ezen mondjuk egy Gustard R26 sem segít, amiről odák vannak, hogy milyen mély, milyen széles és precíz színpadot rajzol:)
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2660
,halfej1980 írta: ↑2024.01.11., csüt. 21:42Mesterséges e, azt nem tudom. Az biztos, hogy nagyon nagyon jó. Nagyon össze van rakva a kocsi:) Idén én nyertem az SQ bajnokságot, de ezzel nem untatok senkit. Ha valaki Szolnokon jár és kíváncsi, nagyon szivesen megmutatom.mishow írta: ↑2024.01.11., csüt. 21:29A tesztek külön kiemelik, hogy a GX200-nak milyen nagy tere van - tehát a baj ott lesz a szobában valahol.
Lehet, hogy a hallgató pozíciód nem jó, de előfordulhat, hogy már a forrásnál elveszik valami.
Vagy …. írod, hogy az autó az “etalon”. Nem lehetséges, hogy ott túlságosan mesterséges a tér, és megszokta a füled?
Csak tippelgetek![]()
A Hegelt 2 napja vettem, A H95 kistesót meghalgattam. Egy Fine Audio F501 volt és aránytalanul egy 2 milliós Auralic streamer-ről ment. Ott viszont már a mélységérzet is nagyon megvolt, egyszóval ott nagyon tetszett amit hallottam. De nem fogok most pl egy r26-ot rendelni lutrira:) No mindegy, tényleg köszönöm a segítséget, majd kialakul valami:)
nem szeretnék belekontárkodni,tavaly egy kereskedői szeánszon ahol optimális elhelyezésben volt az X hangszoró,egy hangszorókábel cserénél (és csak az lett cserélve,semmi más) az Y kábel használatával,nagyon széles,levegős hangkép volt,jóval szélesebb volt a szinpad mint a 2 hangszoró távolsága, a Z kábel használatával meg jobban a 2 hangszoró közé volt helyezve a hangkép,arányosan változott a szinpad mélysége is a 2 hangszorókábelnél...mondjuk,nem volt olcsó sem az Y,sem a Z kábel...

Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó
Mesterséges e, azt nem tudom. Az biztos, hogy nagyon nagyon jó. Nagyon össze van rakva a kocsi:) Idén én nyertem az SQ bajnokságot, de ezzel nem untatok senkit. Ha valaki Szolnokon jár és kíváncsi, nagyon szivesen megmutatom.mishow írta: ↑2024.01.11., csüt. 21:29A tesztek külön kiemelik, hogy a GX200-nak milyen nagy tere van - tehát a baj ott lesz a szobában valahol.
Lehet, hogy a hallgató pozíciód nem jó, de előfordulhat, hogy már a forrásnál elveszik valami.
Vagy …. írod, hogy az autó az “etalon”. Nem lehetséges, hogy ott túlságosan mesterséges a tér, és megszokta a füled?
Csak tippelgetek![]()
A Hegelt 2 napja vettem, A H95 kistesót meghalgattam. Egy Fine Audio F501 volt és aránytalanul egy 2 milliós Auralic streamer-ről ment. Ott viszont már a mélységérzet is nagyon megvolt, egyszóval ott nagyon tetszett amit hallottam. De nem fogok most pl egy r26-ot rendelni lutrira:) No mindegy, tényleg köszönöm a segítséget, majd kialakul valami:)
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2539
A tesztek külön kiemelik, hogy a GX200-nak milyen nagy tere van - tehát a baj ott lesz a szobában valahol.
Csak tippelgetek
Csak tippelgetek

- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó
Igen, szépen középről, még szellősnek is mondanám. Simán kivehető, ki hol áll a színpadon. Ezzel tényleg semmi probléma nincs. Úgy szoktam megfogalmazni, hogy teljesen kitölti a fülem a zene:) Ráadásul a Hegel iszonyat jól bánik a mélyel is. Tényleg nagyon tetszene, ha csak picit szélesebb lenne az a fránya színpad.asebestyen írta: ↑2024.01.11., csüt. 21:18Ok. A mono középről szól? Csak mert az oldalsó falaktól távolság az 1 dolog, lehet közelebb kell őket húzni egymáshoz.halfej1980 írta: ↑2024.01.11., csüt. 21:13Bocsánat, azt nem írtam, hogy a MA Gold manuálban található ajánlást használtam az elhelyezésnél. Oldalfalaktól 90-90cm hátsó faltól pedig 60cm. Így van az a színpad amit felvázoltam. De az előtte lévő elhelyezéshez képest sokat javult, de itt sincs túlnyúló színpad:(
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7553
Ok. A mono középről szól? Csak mert az oldalsó falaktól távolság az 1 dolog, lehet közelebb kell őket húzni egymáshoz.halfej1980 írta: ↑2024.01.11., csüt. 21:13Bocsánat, azt nem írtam, hogy a MA Gold manuálban található ajánlást használtam az elhelyezésnél. Oldalfalaktól 90-90cm hátsó faltól pedig 60cm. Így van az a színpad amit felvázoltam. De az előtte lévő elhelyezéshez képest sokat javult, de itt sincs túlnyúló színpad:(
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó
Bocsánat, azt nem írtam, hogy a MA Gold manuálban található ajánlást használtam az elhelyezésnél. Oldalfalaktól 90-90cm hátsó faltól pedig 60cm. Így van az a színpad amit felvázoltam. De az előtte lévő elhelyezéshez képest sokat javult, de itt sincs túlnyúló színpad:(asebestyen írta: ↑2024.01.11., csüt. 21:05Egy próba erejéig tedd a dobozokat olyan helyre, hogy legalább 50cm-re tőlük ne legyen semmilyen visszaverő felület és forgasd be őket a hallgatási pozícióba, ami szintén olyan helyen legyen, ahol nincs közvetlenül semmilyen visszaverő felület, tehát ne a fal tövébe ülj. Ha így jobb a színpad, akkor akusztikai probléma.halfej1980 írta: ↑2024.01.11., csüt. 20:57Köszönöm mindkettőtöknek. Biztosan akusztikai problémám van 16.5 négyzetméter a szoba, sajnos ez van. A polcsugárzók nem szimpatikusak. A színpad ami van egyébként nem rossz, szépen el van szeparálva. Még egy picike mélységérzet is van, bár ez elhanyagolható. Viszont nem birok megbékélni azzal, hogy a szélek simán érezhetően a hangsugárzóra koncentrálodik. Akaratlanul is mindig odanézek. Szóval ez okoz hiányérzetet. Ha csak picit túlnyúlna, teljesen elégedett lennék. Így viszont vagy megszokom, vagy eladom:) A kocsimtól nem tudok elvonatkoztatni sajnos. Ott is a mélyközepeknél van a színpad vége, de soha nem a hangszóróból hallom a széleket, hanem picit lentebb/fentebb:( Akkor ezen mondjuk egy Gustard R26 sem segít, amiről odák vannak, hogy milyen mély, milyen széles és precíz színpadot rajzol:)
- asebestyen
- V.I.P.
- Értékelés: 7553
Egy próba erejéig tedd a dobozokat olyan helyre, hogy legalább 50cm-re tőlük ne legyen semmilyen visszaverő felület és forgasd be őket a hallgatási pozícióba, ami szintén olyan helyen legyen, ahol nincs közvetlenül semmilyen visszaverő felület, tehát ne a fal tövébe ülj. Ha így jobb a színpad, akkor akusztikai probléma.halfej1980 írta: ↑2024.01.11., csüt. 20:57Köszönöm mindkettőtöknek. Biztosan akusztikai problémám van 16.5 négyzetméter a szoba, sajnos ez van. A polcsugárzók nem szimpatikusak. A színpad ami van egyébként nem rossz, szépen el van szeparálva. Még egy picike mélységérzet is van, bár ez elhanyagolható. Viszont nem birok megbékélni azzal, hogy a szélek simán érezhetően a hangsugárzóra koncentrálodik. Akaratlanul is mindig odanézek. Szóval ez okoz hiányérzetet. Ha csak picit túlnyúlna, teljesen elégedett lennék. Így viszont vagy megszokom, vagy eladom:) A kocsimtól nem tudok elvonatkoztatni sajnos. Ott is a mélyközepeknél van a színpad vége, de soha nem a hangszóróból hallom a széleket, hanem picit lentebb/fentebb:( Akkor ezen mondjuk egy Gustard R26 sem segít, amiről odák vannak, hogy milyen mély, milyen széles és precíz színpadot rajzol:)
Alces 6 | Mac Mini M1 | Audio-gd Reference 10.32 | Genelec 1031APM aktív monitorok | DIY Oyaide kábelezés
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó
Köszönöm mindkettőtöknek. Biztosan akusztikai problémám van 16.5 négyzetméter a szoba, sajnos ez van. A polcsugárzók nem szimpatikusak. A színpad ami van egyébként nem rossz, szépen el van szeparálva. Még egy picike mélységérzet is van, bár ez elhanyagolható. Viszont nem birok megbékélni azzal, hogy a szélek simán érezhetően a hangsugárzóra koncentrálodik. Akaratlanul is mindig odanézek. Szóval ez okoz hiányérzetet. Ha csak picit túlnyúlna, teljesen elégedett lennék. Így viszont vagy megszokom, vagy eladom:) A kocsimtól nem tudok elvonatkoztatni sajnos. Ott is a mélyközepeknél van a színpad vége, de soha nem a hangszóróból hallom a széleket, hanem picit lentebb/fentebb:( Akkor ezen mondjuk egy Gustard R26 sem segít, amiről odák vannak, hogy milyen mély, milyen széles és precíz színpadot rajzol:)
Ez szerintem is ezer dologtól függhet, talán az akusztikai helytől leginkább. Én pl. azért tartottam meg 2 közül ezt a streamert, amit használok, mert nagyon széles és tágas színpadképe van az elődjéhez képest. Pedig semmi más nem változott a rendszerben, és mégis. Vagyis nem csak az erősítő és a hangfal számít.halfej1980 írta: ↑2024.01.11., csüt. 20:23De egy Hegel H190 és egy Monitor Audio Gold GX 200-tól nem elvárható, hogy a színpad túlnyúljón a hangsugárzókon?
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8925
Ez így önmagában nem túl sok infó, de a hiányosság, amit emlegetsz, inkább elhelyezési anomália.halfej1980 írta: ↑2024.01.11., csüt. 20:23Sziasztok. Nagyon kezdő otthoni hifis vagyok. De egy Hegel H190 és egy Monitor Audio Gold GX 200-tól nem elvárható, hogy a színpad túlnyúljón a hangsugárzókon? Nekem teljesen a két hangfal közt marad a szímpad:(
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- BLX
- Törzsvendég
- Értékelés: 1018
Ez sok mindentől függhet. Számíthat a szoba/környezet, akusztika, a cucc, illetve a felvétel, amit hallgatsz.halfej1980 írta: ↑2024.01.11., csüt. 20:23Sziasztok. Nagyon kezdő otthoni hifis vagyok. De egy Hegel H190 és egy Monitor Audio Gold GX 200-tól nem elvárható, hogy a színpad túlnyúljón a hangsugárzókon? Nekem teljesen a két hangfal közt marad a szímpad:(
Az egész arról szól, hogy a két "pontszerű" hangforrás (két db hangdoboz), hogyan tudja a füleiden keresztül becsapni az agyad, ahol ezek az "extra színpadok" így létrejöhetnek. Nézz meg pár videót, leírást a helyes sztereó hifi elhelyezésről. Minden jobb hangfalgyártónak vannak ilyen leírásai. Kezdésnek nagyon jó szetted van, ezen is szép sztereót kell hallanod. Vannak persze olyan hifi komponensek, amelyek képesek még nagyobb színpadot varázsolni, olyat is akár, amit a hangfelvétel alkotói sem terveztek. Van akinek ez tetszik, van akinek ez már sok.
- halfej1980
- Kezdő Fórumlakó
Sziasztok. Nagyon kezdő otthoni hifis vagyok. De egy Hegel H190 és egy Monitor Audio Gold GX 200-tól nem elvárható, hogy a színpad túlnyúljón a hangsugárzókon? Nekem teljesen a két hangfal közt marad a szímpad:(
gomolalaci írta: ↑2024.01.08., hétf. 20:35KIBalage84 írta: ↑2024.01.07., vas. 19:16Szia!antizigün írta: ↑2024.01.03., szer. 11:42sziasztok,
tanácsot kérnék, ezt is figyelembe venném a meghallgatás mellett (ha sikerül)
egy entry level erősítőt (520AE) cserélnék jobbra, kettőre szűkült, amiből választanék
- audiolab 6000A
- arcam sa10
mivel párosodna?
lemezjátszó, dekk és cd-player
KEF Coda 9
köszönöm szépen, minden visszajelzésnek örülök
Én az Audiolab 6000A-t venném.
De miért gondolod, hogy a Denon-tól ez nagy előrelépés lesz?
,,entry level" ez belépő szintűt jelent? Magyarul írj, ha kérhetem! Ez az ország NEM amerika! Hála Istennek!!!
BE
Off
Hihihi, hahaha és kunc-kunc-kunc…

On
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
Bár nincs a felsoroltak közt , én egy JapanVictorCompany típust ajánlanék azok közül is a Ninja sorozatból...típusszám nem jut eszembe bármelyik Jó!gomolalaci írta: ↑2024.01.08., hétf. 20:35KIBalage84 írta: ↑2024.01.07., vas. 19:16Szia!antizigün írta: ↑2024.01.03., szer. 11:42sziasztok,
egy entry level erősítőt (520AE) cserélnék jobbra, kettőre szűkült, amiből választanék
- audiolab 6000A
- arcam sa10
mivel párosodna?
KEF Coda 9
,,entry level" ez belépő szintűt jelent? Magyarul írj, ha kérhetem! Ez az ország NEM amerika! Hála Istennek!!!
BE
Acoustic Research Status S 20
Videoton RT 7300 S
Sony TC RX 77
Onkyo CR 70R
Chario Syntar 100
Akai AA 39
Hitachi HT-324/Ortofon OMB5E
Hitachi HT-324-OMB 5E
Videoton RT 7300 S
Sony TC RX 77
Onkyo CR 70R
Chario Syntar 100
Akai AA 39
Hitachi HT-324/Ortofon OMB5E
Hitachi HT-324-OMB 5E
-
- Fórumlakó
- Értékelés: 361
KIBalage84 írta: ↑2024.01.07., vas. 19:16Szia!antizigün írta: ↑2024.01.03., szer. 11:42sziasztok,
- audiolab 6000A
- arcam sa10
mivel párosodna?
KEF Coda 9
BE
A gondolkodás nem megerőltető...