Nekem a DAC szekció gyenge ennyi pénzért. A hálózati rész rendben van, Stream Unlimited board-ot használnak, ahogy nézem. Sok neves készülékgyártó is elyeneket épít be.Alon írta: ↑2024.01.07., vas. 07:56Alapból igazad van, mert ma már egy Limetree áráért ki lehet hozni jobb alternatívákat is, ahogy Tamás is írta egy Wiim Pro és valami használt DAC választásával. Viszont Alexnek is igaza van, mert amikor a Limetree kijött, akkor azon az áron még nem volt versenyképes alternatíva vele szemben, hacsak a DIY megoldásokat nem veszem ide. Mivel a technika fejlődésével, a versenytársak megjelenésével általában csökkenni szoktak az árak, ha ma jönne ki egy belépő streamerrel a Limetree, az vélhetően olcsóbb lenne. Annak idején viszont sokan örültünk, hogy ennyiért is van szerethető hangú lejátszó.Balage84 írta: ↑2024.01.06., szomb. 18:24Én min akadtam fenn? Lent TomLeftiger válaszolt Neked - kihozta 300e alatt. Nem kell azt venned, amit én mondok.Alex_Aston írta: ↑2024.01.06., szomb. 18:00
Akkor olvasd el kérlek, mi volt a kérdés.
És azt sem értem, hogy miért kell fennakadni szón, hogy valami harmad áron gyengébben szól, és nem úgy néz ki...
Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja
De ment itt már el Tri-Vista 200e alatt is + a Wiim streamer és az is 300e alatt van
Az más kérdés, hogy a Tri-Vista 21-hez már dukál egy jó tápkábel (a tápja úgy eléggé rendben van), pl. Ákos féle AgPt
De sajnos digit out hiányában nem használhatóak digit hálózati "futóműként".