Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy HTS 200 5.1
Re: Tannoy HTS 200 5.1
Elkelt mas forumon, zarom.
Ezeketol az apro hibaktol eltekintve hibatlan:
A centernel az also reszen, nem lathato helyen van a hibaRe: Tannoy HTS 200 5.1
Szia,
Mar en is hatso allvanyok nelkul vettem oket. Viszont van hozzajuk tartozo falra rogzitheto sin, amire fel lehet csavarozni oket.
Udv
Dani
Mar en is hatso allvanyok nelkul vettem oket. Viszont van hozzajuk tartozo falra rogzitheto sin, amire fel lehet csavarozni oket.
Udv
Dani
- toncsi55
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Szia, megvan még a szett? Ill. érdekelne, hogy a hátsó hangszórókhoz megvannak az állványok? Köszönöm: Antal
Akinel a hely veges, de jo mozi hangot szeretne, annak matol 105 000 Ft.
Termeszetesen, 2009-ben vettem itt a forumon Ultegra-tol, de a hirdeteset mar nem talalom. Tulajdonosok szamat sajnos nem tudom. En felvaltva hasznaltam a szinten hirdetett Tannoy Sensys-el mozira, de 5 eve miota gyerkoc van a haznal mar csak nagyritkan hasznaltam. Nincs mar ra garancia. Szubjektiv velemenyem szerint ez egy meglepoen jo rendszer, legalabbis a meretehez kepest en nem szamitottam ilyen erore anno. Kinezetre is gyonyoru, barmilyen kornyezetbe passzol, nagyon asszonybarat:)
- toncsi55
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Szia!
Érdekelne a szett. Tudnál esetleg az előéletérről több infót adni? Mikor vetted, hol, hányadik tulajdonos vagy, esetleg garanciális-e még, stb? Köszönöm előre is.
Üdv:
Antal
Érdekelne a szett. Tudnál esetleg az előéletérről több infót adni? Mikor vetted, hol, hányadik tulajdonos vagy, esetleg garanciális-e még, stb? Köszönöm előre is.
Üdv:
Antal
Tannoy HTS 200 5.1
Hazimozi felszamolas miatt elado lett szeretett Tannoy HTS 200 szettem.
Kivalo hanggal, elegans megjelenessel, szep allapotban varja uj tulajdonosat.
Senkit ne riasszon el a merete, bitang kis mozi hangot tud csinalni. Stereo-n is megallja a helyet.
Paremeterek:
https://www.hifidatabase.com/Tannoy_HTS200_4866.php
Atveheto: Budapest, XVI kerulet. Szekszard-Bp vonalon egy honapban egyszer megfordulok, erre esetleg tudok segiteni a szallitasban.
Ar: 110.000 Ft
Kiprobalni helyben nem, de letet elleneben hazavinni es meghallgatni azt lehet.

Kivalo hanggal, elegans megjelenessel, szep allapotban varja uj tulajdonosat.
Senkit ne riasszon el a merete, bitang kis mozi hangot tud csinalni. Stereo-n is megallja a helyet.
Paremeterek:
https://www.hifidatabase.com/Tannoy_HTS200_4866.php
Atveheto: Budapest, XVI kerulet. Szekszard-Bp vonalon egy honapban egyszer megfordulok, erre esetleg tudok segiteni a szallitasban.
Ar: 110.000 Ft
Kiprobalni helyben nem, de letet elleneben hazavinni es meghallgatni azt lehet.