99000ft volt a kétéves szerviz olaj,meg mindenféle szűrővel,most annyi a +,hogy gyertyákat is cserélnek,tehát a 150 + az csak a gyertya csere.Vinkler írta: ↑2024.01.06., szomb. 16:03Volt azóta áremelés is. Nem a gyertyacsere önmagában ennyi, ebben benne van a légszűrő is, meg sztem a pollenszűrő is, de nézd meg az ajánlatot. A gyertya sajnos nem olcsó.Shimano írta: ↑2024.01.06., szomb. 15:56Ez lemaradt.Nekem eddig semmi bajom nem volt a márkaszervizekkel,mert korrektül elvégezték a munkát,és minden egyéb kérést,kérdést is megoldottak,szóval rájuk merem bízni az autót,(persze hallottam már hajmeresztő,és elrettentő sztorikat is)
de ez a 150000 ft-os gyertyacsere azért durva,és ezt te sem vitathatod szerintem.
Nem tudom mennyi idő,munka ezt elvégezni ezen a verdán,de sokknak tűnik ez nekem.
De ezt az összeget említették már a három éves szerviznél is mikor kérdeztem hogy mire számíthatok a következőnél,csak akkor még nem beszéltük át hogy tételesen mit is fognak csinálni.
Na mindegy,holnap rákérdezek ezekre a garin túli dolgokra,aztán eldöntöm hogy mi is légyen,de most nagyon azon vagyok hogy elengedem.Fél nap munka kiesés,50km oda meg vissza + egy csomó pénz,hát nem is tudom hogy kell e ez nekem.