Egy termékről mindig a gyártó tud a legtöbb információt adni. Megmondja, melyik kábele hogyan épül fel, milyen készülékhez ajánlott és tud neked konkrét rendszerépítési tanácsokat adni. Esetleg arra is ad neked választ, hogy más gyártók kábeléhez képest milyen helyet foglal el a palettán - neki vannak erről tapasztalatai, és fapaci őszintén el is fogja neked mondani. Elég régen ismerem , meglepődnék, ha nem így lenne

DE, ha tényleg ennyire nem bízol abban, hogy valós infokat kapsz tőle, hanem eleve azt gondolod, csak rád akar sózni valamit, akkor miért bíznál meg a termékeiben?

Hihetetlen (de ezt is el tudom fogadni) az az arrogancia, ahogy helyre lettem téve a minőség, árazás, “kaszt” kérdésben
Te nem olvasod a topicot amiben kérdést teszel fel?
Az irónia (és nem arrogancia) nem neked szólt, olvass vissza néhány oldalt, és azonnal érteni fogod.
Pont ezért írtam, amit, mert az a stílus, ami az utóbbi időben itt megy, éppen a "kaszt" gyártással (köszi a kifejezést, találó volt

Ja, és a szmájlikat is érdemes figyelni, nem véletlenül vannak ott, ahol és amikor