Bizony, nagyon meglepő az Eversolo, nehezen tudok belekötni. Az A6 is rendben van, de ott tetten érhető a Topping/Gustard/SMSL cuccokra jellemző számháborús hang. Ezen próbáltak tuningolni tavaly az A6 Master verzióval, aztán decemberben váratlanul (és az A6M tulajok rémületére) kijött az A8, amibe beletolták, amit az A6 felhasználók kértek karácsonyra: kettős tápegység, nagyobb óra, AKM Velvet chip, előerősítő, stb, meg is hízott a készülék szépen.
Ez már tudja, amit én a zenehallgatástól elvárok élményben, minőségben, szolgáltatásban, no meg jó partner az aktív hangsugárzókhoz. Valamelyik nagyobbik Lumintól kaptam ehhez foghatóan stabil, levegős, könnyed hangzást pár éve (és párszor több pénzért). Persze az újdonság hevében túl lelkes az ember, ilyenkor visszamegyünk gyerekbe és elhangzanak túlzó kijelentések is, a hiteles vélemény majd több hónapos használat után alakul ki.
Na jó, egy hibája mégis van az A8-nak: egyelőre nem kapta meg a Roon Ready plecsnit. Ezt január végére ígérte egy bennfentes, aki szerint már novemberben elindították a folyamatot, de a Roon-nál közel negyed évig tart a certifikáció mostanában, hosszú a sor. Ha ez is meglesz, részemről 5*.
Bár pont ma vettem észre, hogy a Roon-t napok óta el sem indítottam, mert az Eversolo saját rendszere mindent tud, ami nekem kell: offline/online lejátszás, Qobuz, netrádiók, teljes értékű vezérlés PC-ről, mobilról és a készülék kijelzőjéről.