alto írta: ↑2023.12.21., csüt. 18:08
Nem hiszem, hogy sok értelme van ennél a készüléknél a táppal bíbelődni, maximum egy Ifi iPower2-t kockáztatnék meg, egy jó analóg táp többe kerülne mint maga a streamer.
Logikailag teljesen igazad van, de a tapasztalat mást, nagyon érdekes képet mutat.
Van itthon Wiim Mini, másodrendszerbe szánom, de kipróbáltam a “nagy” rendszerben. Na AZ például minden tuningra érzéketlen, kár vele bíbelődni. Gyári kábelek a dobozból, kapcsitápnak sima iPhone töltő (nekem az volt épp szabad) és szól. Ugyanaz a karakter, mint a PRO, csak kicsit kisebb sávszélek, kicsit kevesebb dinamika, nem szárnyal annyira, de jól hallgatható, a Lynksys szoftveres támogatása jelenleg a legjobbak közt van. Hiába raktam mellé mindazt, amit a PRO megkap, szinte semmi nem történt, de anélkül sem “fáj” hallgatni, ami ennyi pénzért nagy szó!
A PRO más eset: BÁRMIT tuningolsz rajta, azonnal nagyot javul, ami azt mutatja, nem veletlen minden fórumon a fejvakarás, meg a hype, ott valamibe nagyon belenyúltak. Halkan megjegyzem, nemrég hosszan írtam róla, szerintem minden streamer gyártó ugyanezt csinálja csak egy dobozban saját név alatt. Veszi az általános chipkészletet, rendesen megtápolja, ad neki stabil órajelet, szoftveresen megtámogatja, és beteszi csilivili házba. Esetleg olyan trükkökkel eljátszik, mint a hűtés (Silent Angel) és mehet rá a csillogó árcédula.
Ezért van, hogy a PRO-hoz érdemes kipróbálni vele egy árban lévő, vagy sokkal drágább cuccokat, és mindegyik működik!