Ezeket a hibákat mind ki lehet javítani, szerintem egyik sem lehetetlen küldetés, de én nem érzek magamban annyit, hogy megcsináljam vagy inkább hogy ne tegyek benne kárt.mishow írta: ↑2023.12.16., szomb. 21:46Azt lehet, hogy tudja, csak épp nem tudja kitolni-behúzni a fiókot, elengednek a forrasztások, minden alkatrésze elfárad, hibás a kijelzője, lekopik minden felirata.
Nagyon akartam régen egy öreg Filipszet, mert azajó’ , vettem is sorozatban vagy tizet, de egyetlen egy nem működött rendesen. A legtöbb pár nap után egyáltalán sehogy se működött.
Megértem Kopaszkutya fórumtársat, hogy nem akarja ennek kitenni magát. Én feladtam, 1200 eredeti, többségében első kiadású (!) cd van itthon bedobozolva (köztük olyan ritkaságok is, amik semelyik streaming oldalon nincsenek fenn) szerintem örökre, mert amennyiért új pörgetőt adnak, annyiért nem kell, használtba belefáradtam, a stream minősége pedig naponta jobb és jobb.
A szívem szakad meg, a hifibogár néha befigyel, de szerintem ez már így veszett.
Bocsánat az ünneprontásért a cd topicban, de ez van sajnos :(
Az ünneprontást én követtem el azzal, hogy megint leírtam valamiről a véleményemet, amiről se nem állítottam azt, hogy a világ legjobbja, se nem vártam váll veregetést, hogy milyen jó döntést hoztam, mégis mindig akad olyan fotel forradalmár, aki késztetést érez, hogy virtuális kardot ragadjon.
Remélem ezek után mindenki megnyugszik és örömmel hallgatja a sajátját.

Nálam évekig dolgozott CEC TL51X, Heed DAC-ba koax-szal kötve. Fantasztikus megépítés, tényleg leheletfinom kezelés/működés, bájosan lassú trackváltás: imádtam. De nem volt sima ügy a hangja: a bútor-alátét-bútoralátét:) vacakolás végére lett meg a súlya a hangjának. Egy időben kerestem hozzá a wellfloat boardot de normális árban évekig nem volt, elengedtem. Pazar gép, de ami váltotta merőben más.