Itt mindenki nyugodt....KopaszKutya írta: ↑2023.12.16., szomb. 21:59
Ezeket a hibákat mind ki lehet javítani, szerintem egyik sem lehetetlen küldetés, de én nem érzek magamban annyit, hogy megcsináljam vagy inkább hogy ne tegyek benne kárt.
Az ünneprontást én követtem el azzal, hogy megint leírtam valamiről a véleményemet, amiről se nem állítottam azt, hogy a világ legjobbja, se nem vártam váll veregetést, hogy milyen jó döntést hoztam, mégis mindig akad olyan fotel forradalmár, aki késztetést érez, hogy virtuális kardot ragadjon.
Remélem ezek után mindenki megnyugszik és örömmel hallgatja a sajátját.![]()
Ha leirtad volna hogy az uj szerzeményed milyen jo és esetleg még leirtad volna mi az ami hangban javult például valamelyik elözö cd-hez futomühöz képest, például CDM..... anélkül hogy lehordod a 40 éves vackokat.... amik a mai napig simán felveszik a versenyt a maiakkal és jól müködnek.... 35 évessek a legfiatalabb cuccaim is a hangfalak lassan 50... és nem kell szégyenkezni egyiknek sem
Anno vittem én a cuccom AVX talákozora ahol igen nagy tetszésben részesült a Revox B225....a többi sokkal komolyabb cucc mellet, nem csak a fotelbol ugatok..... meg ugye meddig tartanna kölcsön kérni és összehasonlitani egy rendszerben?

Nálam évekig dolgozott CEC TL51X, Heed DAC-ba koax-szal kötve. Fantasztikus megépítés, tényleg leheletfinom kezelés/működés, bájosan lassú trackváltás: imádtam. De nem volt sima ügy a hangja: a bútor-alátét-bútoralátét:) vacakolás végére lett meg a súlya a hangjának. Egy időben kerestem hozzá a wellfloat boardot de normális árban évekig nem volt, elengedtem. Pazar gép, de ami váltotta merőben más.