Már értem, miért keringenek ezek a dobozok a neten annyit
Nem volt ideje megvárni az érkezést a tulajnak
Már értem, miért keringenek ezek a dobozok a neten annyit
Ne vicceljünk már, meg szédítitek egymást! 600 óra, meg 2 év ???
A Dyno és Hegel házasság nekem csúnya dologba fulladt.Jolti írta: ↑2023.12.13., szer. 18:44Sziasztok!
Vettem egy pár új Emit 50-et, lassan egy hónapja.
Hegel H95 hajtja.
Eleinte elég kétségbeesett voltam, sokkal többet vártam!
Most azért ( kb. 90-100 óra van már bennük ) nagyon sokat alakult. Hol a mélyei, hol a közepei, hol a magasai javulnak. Úgy tűnik, mintha egy gyerek fejlődését kísérem figyelemmel.
Néha azért már kezd mosolyra húzódni a szám..
Szerintetek mennyi idő után "jön meg" a hangja?
Hát úgy, hogy nem egy titkolózós fajta az sem. :) Klasszik high-end hang...
Köszi! Holnap megyek meghallgatni, aztán meglátjuk.
AVM Evolution M3 /Arpi82 írta: ↑2023.11.21., kedd 18:22AVM erősítőkről mi a véleményetek?
Jó párosítás lehet a Dyno Special 25 -höz?
Most egy Supernait 2-vel hajtom, de hétvégén hallottam egy AVM erősítőt és nagyon tetszett, igaz PMC hangfallal.
AVM A3.2 lenne konkrétan, ami eladó a "közelemben" .
Ez 2x100 W/8ohm a Supernait 2x80/8ohm.
Mi a véleményetek?
Nem gondolom, hogy ismerem a dobozt, de két párat már hallottam. Nagyon tetszett. 12 évig volt C1-em, egy ligába sorolnám a két dobozt.
Áááá, ez zseniális doboz!
Martin1 írta: ↑2023.06.05., hétf. 09:13Sziasztok!
Ritka darab a Jófogáson. Dyno Special 25.
Hátha valaki ilyet keres. Az ára szerintem egy kicsit magas...
https://www.jofogas.hu/vas/Dynaudio_Spe ... 035906.htm
kargidje írta: ↑2023.05.03., szer. 14:56Ezt úgy egymás mellett tesztelte már valaki, mennyivel, miben rosszabb a kínai?andráskó írta: ↑2023.04.19., szer. 08:53
Kedves Fórumtárs!
Amennyiben az Evoke 20 doboz hátoldalán Made in China felirat van, nem kell kisérletezni, úgy rossz, ahogy van! A hangsugárzók és a doboz megegyezik a Dániaival, ellenben a keresztváltót lebutitották és leolcsósitották. Hogy mekkora nyereség nekik a kispórolt két alkatrész, és a tisebb kapacitású kondik, azt nem tudom. De egy közel 800.000 forintos áruról van szó!
A Dynaudio legolcsóbb hangsugárzói sem tudnak rosszul szólni, ennek sikerült!![]()
Ezt úgy egymás mellett tesztelte már valaki, mennyivel, miben rosszabb a kínai?andráskó írta: ↑2023.04.19., szer. 08:53Kedves Fórumtárs!jube77 írta: ↑2023.03.23., csüt. 21:51Sziasztok! Evoke 20 bejáratási időszakban vagyok, persze kísérletezek ezzel-azzal közben. Pl. a szivaccsal. Ez ugye azért van, hogy a túlzott mélyhangokat szükség esetén csökkentse. Viszont azt tapasztaltam, hogy (számomra) érdekes módon a magas hangok is csökkennek, ha lezárom a reflexnyílást. Azt kérdezném, tudja-e valaki, hogy ez miért van, mert kicsit furcsa a jelenség, és nem igazán értem a logikáját. Ha mindenképp találni akarnék valami magyarázatot, akkor azt mondanám, hogy a szivacs módosítja a mélyközép sugárzó fázismenetét, és emiatt bizonyos kioltások jönnek létre, de hogy ez a legmagasabb frekvenciákon történik, az számomra ezt az ötletet kissé erőltetetté teszi...
Amennyiben az Evoke 20 doboz hátoldalán Made in China felirat van, nem kell kisérletezni, úgy rossz, ahogy van! A hangsugárzók és a doboz megegyezik a Dániaival, ellenben a keresztváltót lebutitották és leolcsósitották. Hogy mekkora nyereség nekik a kispórolt két alkatrész, és a tisebb kapacitású kondik, azt nem tudom. De egy közel 800.000 forintos áruról van szó!
A Dynaudio legolcsóbb hangsugárzói sem tudnak rosszul szólni, ennek sikerült!
Ezt legközelebb intézd privátban-már ha komolyan kíváncsi vagy rá vagy érdekel. Most ákerült ide, az általános Dynadio topikba, legközelebb megy az off-ba.andráskó írta: ↑2023.04.27., csüt. 12:38Kedves Eladó!
Gondolom azért akarja eladni, mert rosszul szól. Látom kinai gyártás. Igy jártam az Evoke 20-asommal, az ott gyártottak lebutitott, elhibázott keresztváltóval készülnek. Ráadásul az enyémben két oldalon különböző ellenállás volt. Sikerült megszereznem a dániaiak keresztváltó fényképét, igy a helyes értékekre cseréltem a kondikat és elleállásokat, valamint beraktam a két hiányzót is! Igazi Dynaudio hangja lett.
Az Ön esetére nincs ötletem, mert, ha kéri a keresztváltó cseréjét, Magyarországra ugyanazt a kinai szemetet küldik a dánok.
Mivel a nyák hátuljáról nincs fotóm, így lehet, hogy valóban fordítva van (bár logikusabb nekem az, amit én írtam, fizikailag is a magas tekercse mellett helyezkedik el a 3,3 Ohmos), de hát ezért is kértem feljebb, hogy valakinek megvan-e a gyári rajza a kersztváltónak. Persze csak elvileg érdekel, nem nyúlnék bele semmiképpen, már csak a gari miatt sem. Az R1-C1 viszont logikus érvelés... Kéne egy fotó legalább a nyák hátlapjáról, abból kiderülne azonnal, de az egész netet átnéztem már...denesdr írta: ↑2023.04.25., kedd 16:02Mivel a magas kondija a C1, ezért valószínűleg az R1 (6,8 Ohm) a magassugarzóhoz tartozó soros ellenállás, az R2 (3,3 Ohm) pedig vagy a mélyközép kondijával van sorban vagy pedig a magassugárzóval párhuzamban.
Mivel a magas kondija a C1, ezért valószínűleg az R1 (6,8 Ohm) a magassugarzóhoz tartozó soros ellenállás, az R2 (3,3 Ohm) pedig vagy a mélyközép kondijával van sorban vagy pedig a magassugárzóval párhuzamban.