A legszebb fa, amit eddig láttam. És egyetlen fenyőt sem kellett kivágni miatta. Ráadásul az ünnep után a kandallóban hasznosul.
Mi évek óta nem állítunk fát, most is csak egy kis fénydísz van.
A legszebb fa, amit eddig láttam. És egyetlen fenyőt sem kellett kivágni miatta. Ráadásul az ünnep után a kandallóban hasznosul.
Hú nyúl! A kislányomnak volt kb. 15 éve egy nyula. MIvel az anyjával élt engem nem érintett, de az egész lakást át kellett a nyúl miatt rendezni. Minden drótot megrágott stb. Egyszer áram alatt lévő kábelt rágott át, és megvágta a 220. Emlékszem a fél világ a csodájára járt a nyúlnak, hogy túlélte.Alex_Aston írta: ↑2023.12.11., hétf. 08:44Áh, dehogy, a gyerekek 14 és 15 évesek. Nyulat! vettek...![]()
Most minden tiszta szőr, és hát a rács ugye (amit sokszor nekinyom a hangfalnak). Nálam ez szóba se jöhetne, max pörköltnek
![]()
Áh, dehogy, a gyerekek 14 és 15 évesek. Nyulat! vettek...
Gondolom a rácsok gyerek miatt vannak. És igen! A B&W 703 a legjobb Bowers doboz amit életemben hallottam. Pedig hallottam jó párat. (Meg hallok nap mint nap.)Alex_Aston írta: ↑2023.12.10., vas. 18:42Ugyan nem saját, de érdekesség képen gondoltam megosztom.
Szegény rendszer igencsak háttérbe van szorítva, pedig ezek a 703-as dobozok szerintem kiváló dobozok, és gyönyörűek is.
.
20231209_204325.jpg
Volt egy AT33ptg amit át lett építve (ezüst tekercs stb.) Ez pedig a tartalék Új pickup. ptg 2.
Szia!
Saját hifis kutyámról készült fotók...
Az attól függ, hogy mit szeretnék, lehet eredeti 16:9-es kép, akkor kétoldalt lesz 25-25cm fekete sáv, ha akarom kinagyítom, ilyenkor lesz levágás az eredeti képméretből.
Azon milyen lesz a 16:9-es kép?
Köszi!