Mindenképpen új készülékben bondolkodsz? Az ár/érték arányt figyelembe véve, egy használt készülék jobb választás lehet.ikapsel írta: ↑2023.12.15., pén. 18:34Cambridge-ből az AXR100-al szemezgettem, az belefér a büdzsébe, de ott a véleményeknél több negatív hozzászólást olvastam ventillátor zajról és gyakori meghibásodásokról...alto írta: ↑2023.12.15., pén. 18:16Azt jól gondolod, hogy ennél az Onkyo házimozi erősítőnél kb. bármilyen sztereó erősítő jobb lesz.
A 200-300ezres árkategória sztereó erősítők esetén nagyjából a belépőszint, esetleg annál egy picivel feljebb, de nagy csodára azért ne számíts. Ebben az árkategóriában szóba jöhetne még az Advance X-i75 (269.900 Ft) vagy Marantz NR1200 (akciósan 279.900 Ft). Ha hajlandó vagy egy kicsivel feljebb emelni a büdzsét, akkor pl. ott van a Cambridge CXA-61 akciósan 353.500 Ft-ért, ami azért jobb az eddig említetteknél.
Advance-ról nem is hallottam még (ez mondjuk nem jelent semmit), utánanézek, meg a Marantzot is meglesem.
Köszi a javaslatokat.
Konkrétumokat nem tudok mondani, mert az ilyen készülékekre(beépített dac-os integrált erősítők) nincs rálátásom, de az apróban érdemes lehet körülnézni. Szerintem.