Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lemezre írás
- sozs
- V.I.P.

- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
Lemezre írás
[email protected]
Hali!!!
Nagy gondban vagyok,Samsung íróm van egy P4-es gépben.Van a gépben egy LG olvasó is és közvetlen írásnál,meg az utóbbi időben bármilyen írásnál akadozó lemezt eredményez az írás.A firmware-t frissítettem US01-ről US06-ra,ezt javasolta a samsung honlapja!Nemtom milehet!De egy kicsikét bosszantó,hogy a sokadik lemezt cseszem el a hülye író miatt!Segítsetek!SOOOOOOSSSS!!!
Mailben is válaszolhattok![email protected]
Köszike
Figyú, tapasztalatból tudom, hogy az egy az egyben másolás nem mindíg célravezető!
Előbb mentsd le winyóra, és onnan írd ki. DVDDecripterel írd meg, akkor szerintem nem lesz gond! (sokszor a forráslemezről nem jól olvassa ki az adatokat, és ezért a hiba, mert az író meg vár....)
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
Lemezre írás
[email protected]
Hali!!!
Nagy gondban vagyok,Samsung íróm van egy P4-es gépben.Van a gépben egy LG olvasó is és közvetlen írásnál,meg az utóbbi időben bármilyen írásnál akadozó lemezt eredményez az írás.A firmware-t frissítettem US01-ről US06-ra,ezt javasolta a samsung honlapja!Nemtom milehet!De egy kicsikét bosszantó,hogy a sokadik lemezt cseszem el a hülye író miatt!Segítsetek!SOOOOOOSSSS!!!
Mailben is válaszolhattok![email protected]
Köszike
Lemezre írás
Esetleg más dvd író progit tudtok ajánlani? Amivel filmet rátudok írni dvd-re.
Szerintem a legjobb a :
Dvd decrypter.
ez ki is kódolja, és meg is írja a filmet,
szuperul.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Lemezre írás
???
Tegyél be egy megírt Verbatimot, arra is ezt fogja kiírni...
Tehát akkor már rá vn írva??
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Lemezre írás
Sziasztok!Segítsetek! Hogyan lehet ketté vágni a 4.7 G-nél nagyobb dvd filmjeimet, hogy ne kelljen k drága DL lemezeket vennem? chicki
Tömöritsd egy lemezre. Bővebett a megfelelő fórumon!
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
Lemezre írás
???
Tegyél be egy megírt Verbatimot, arra is ezt fogja kiírni...
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Lemezre írás
???
Lemezre írás
ezt írja ki...
Lemezre írás
Egyikel se megy, azt írja ki helyezzek be írható dvd-t. Én ezt nem értem.
Most már tényleg húzz le valahonnan egy DvdInfoPro-t és nézesd meg vele a lemezeket.
lehúztam...
-
Vendég
Lemezre írás
Sziasztok!
Segítsetek! Hogyan lehet ketté vágni a 4.7 G-nél nagyobb dvd filmjeimet, hogy ne kelljen k drága DL lemezeket vennem? chicki
Lemezre írás
Most már tényleg húzz le valahonnan egy DvdInfoPro-t és nézesd meg vele a lemezeket.
Lemezre írás
Lemezre írás
CloneDvd 2
-
Vendég
Lemezre írás
Ulead DVD movie factory 3-as vagy 4-es változata.
Lemezre írás
Lemezre írás
DVD identifier progi?? az azonosítása végett... esetleg az író nem ismeri fel a lemezt?
nekem úgy tűnik felismerte
Lemezre írás
Hali!
Az a bajom hoyg vettem 3 Verbatim DVD-R lemez darabját 300 Ft-ért. Próbáltam kiírni rá filmet de azt írja ki mind a háromnál hogy a lemez nem üres, helyezzen be másikat. Neroval próbáltam írni. Miért van ez amikor totálisan üres?
Szerintem a Nero leszedésével és újrainstallálásával kellene kezdened.
Megtörtént, nem segített
Más programok milyennek látják a lemezt? Alcohol, CloneDvd, Decrypter, Dvdinfo
Friss Nero vagy régebbi? Nero aspi frissítés?
Más lemezt lát a program/író?
Milyen író? Írtál már vele?
Más prgoram üresnek látja a lemezt, csak a Nero szarozik vele. Ez egy Nero 7-es. És korábban rengeteget rtam evvel a programmal és a dvd írómmal is. Teac dvd író.
-
Vendég
Lemezre írás
DVD identifier progi?? az azonosítása végett... esetleg az író nem ismeri fel a lemezt?
Lemezre írás
Hali!
Az a bajom hoyg vettem 3 Verbatim DVD-R lemez darabját 300 Ft-ért. Próbáltam kiírni rá filmet de azt írja ki mind a háromnál hogy a lemez nem üres, helyezzen be másikat. Neroval próbáltam írni. Miért van ez amikor totálisan üres?
Megtörtént, nem segített
Más programok milyennek látják a lemezt? Alcohol, CloneDvd, Decrypter, Dvdinfo
Friss Nero vagy régebbi? Nero aspi frissítés?
Más lemezt lát a program/író?
Milyen író? Írtál már vele?
Lemezre írás
Hali!
Megtörtént, nem segített
Lemezre írás
Hali!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
Lemezre írás
Hali!
- sozs
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Lemezre írás
Nem tom mér gáz ez, a sajátjáról csinál egy backupot. Az nem tilos
Éppen ezen vitáztunk a kávézóban, mert másolat nem tilos, viszont a kód feltörése igen! Hogy ne OFF-juk szét a topikot, bővebet a témában ITT!
Lemezre írás
Köszönöm a segítséget , remélem tudok készíteni egy biztonsági másolatot , mert a gyerekek minden dvd-t összefogdosnak , félek hogy tönkreteszik .
-
Vendég
Lemezre írás
Tedd be a lemezt a dvd-be inditsd el a shrinket és kész.
Nem tom mér gáz ez, a sajátjáról csinál egy backupot. Az nem tilos