Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd rom emulátor
Cd rom emulátor
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/[email protected] 2x" width="20" height="20" /> )
-
Vendég
Cd rom emulátor
HI, a demontools megvan de nekem olyan progira lenne szükségem, hogy megmondom neki melyik könyvtárból emuláljon cd-t !!!!!!!!<br />
<br />
tnx
Tegyél fel Alcohol 120-at!!!
valaki külgye el nekem a demon tools nevü progit
ha valakinek megvan
előre is kosz
az [email protected] címre vagy a honlapot ahonnan megszerezhetem
-
Vendég
Cd rom emulátor
HI, a demontools megvan de nekem olyan progira lenne szükségem, hogy megmondom neki melyik könyvtárból emuláljon cd-t !!!!!!!!<br />
<br />
tnx
valaki külgye el nekem a demon tools nevü progit
ha valakinek megvan
előre is kosz
Cd rom emulátor
Végre.
Bakker biztos nagyon boldog, hogy 3 és fél év után megkapta a választ.
Probléma megoldva, topik zárható.
Elkúrtuk
Cd rom emulátor
Na így kell felhozni egy topicot...
-
Vendég
Cd rom emulátor
<br />
tnx
-
Vendég
Cd rom emulátor
HI, a demontools megvan de nekem olyan progira lenne szükségem, hogy megmondom neki melyik könyvtárból emuláljon cd-t !!!!!!!!
tnx