Szerintem nincs a baj tápkábellel sem.Nemgéza írta: ↑2023.12.05., kedd 17:33Nem tudom pontosan a korát, a típust 1999 óta gyártják, az enyémet 2008-ban vettem, szóval valahol 20 év körül lehet.
Megfogadom a tanácsod, de párhuzamosan azért nézelődöm. Nagyságrendileg 200-250 körül szánnék rá, de nincs köbe vésve.
A hangfalat szintén 2008 körül vettem, a Transportert kb. 7 éve, ezt gomololalaci hozzászólására válaszul
Summa summárum, jöhetnek még a javaslatok + hozzáértő szerelőt is ajánlhatnátok, annyi nehezítéssel, hogy én Hajdú-Biharban élek
BLX írta: ↑2023.12.04., hétf. 19:56
Szerintem nagyon klassz rendszered van és ez a Teac H500i is szépen meg van építve a belső képek alapján. Mennyi idős lehet vajon ez az erősítő? Én lehet max. elvinném egy megbízható és hozzáértő szerelőhöz, hogy nézze át és ha van elfáradt alkatrész esetleg, akkor cserélje ki, állítsa be, stb. Ha aktuális, lehet már önmagában ez a kis karbantartás is hoz némi "előrelépést". Mekkora lenne egyébként a kereted erősítőre?
200-250e Ft körül használtan nem tudom milyen erősítőt vennék a helyedben most, ami egyértelmű előrelépés lenne.
Mivel már a mostani szetted is remek, ezért ne siesd el. Próbálj ki pár dolgot, ha kíváncsi vagy. Aztán simán lehet, hogy a felfrissített Teac is kellő új lendületet ad a zenehallgatáshoz