Aszpirin írta: ↑2023.11.17., pén. 07:43
ANDS írta: ↑2023.11.17., pén. 01:25
Van egy Meze Empyrean fejhallgatóm, azt rádugom az ipad pro fejhallgató kimenetére, és youtube videokat hallgatok rajta. Örömmel. Teszik a hang.
Megkérdezhetem, hogy milyen iPad Pro-d van?
Nekem egy 2018-as van, és azon (már) nincs jack kimenet, vagyis önmagában nincs "hangja". Hangja leginkább az USB-C - jack konverternek van, abban van a teljes DAC-"erősítő"-ADC hármas, és az Appple gyártmányú szerintem igen meglepően rendesen szól, nem csak az árához képest.
Viszont vannak egyértelmű (és számomra hallható) korlátai. Meze Empyrean-nal még nem hallottam, lehet, hiogy az kisebb csodákra képes.
…..
Szóval érdekes megközelítés egy Empyrean kategóriájú fejest iPad-re (vagy az Apple USB-C - 3.5mm jack adapterre) dugni, de mivel nem hallottam, ezek után szívesen kipróbálnám (már "csak" az Empyrean hiányzik hozzá

)
2017 év végén vettem, 9,7- es pro. Úgy kezdődött, hogy kíváncsi voltam, hogy szól vele, mert lusta voltam elmenni a másik szobába. Nyilván, hallani bizonyos korlátokat, de nagyon sok mindent meg jól szólaltat meg, a tér elfogadható, hangszerhangok egész elfogadhatók, részletek mennyisége elfogadható. Mélyebb tartományokat is visszaadja.
Ha kíváncsi vagy rá, szívesen látlak, meghallgathatod.
Nyilván, jobban szól, amikor kiteszem az Esoteric D70- es dac- ra, meg akkor hangosabban is lehet hallgatni.
De egész elfogadható a hang így is.
Persze, cd- futómű- Esoteric D70- Violectric V281- es láncnak sokkal jobb hangja van, nem kérdés.
Ami viszont a Macbook- ot illeti, azon is van fejhallgató kimenet, épp tegnap néztem az újakat, 15- ös kijelző, Air, M2- es procival. Most meg akarom hallgatni, azzal jobban fog- e szólni, mint az IpadPro- val?
Nagy előny, hogy akkor képet is látok zenehallgatás közben, imádom

Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása.
“Hülyékkel ne vitatkozz! Lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.”- Mark Twain.