nemtomm írta: ↑2023.11.08., szer. 21:30
zoli73 írta: ↑2023.11.08., szer. 18:44
Shimano írta: ↑2023.11.08., szer. 12:48
Egy tipp ezeknek a csatiknak a törésvédelmére.Régóta használok ilyeneket,és bizony többször törtek már a műanyag burkolatok rajtuk.A megoldás az hogy egy megfelelő méretű gyorskötözőt meghúzunk a két csavar közt,aztán ezt beitatjuk pillanat ragasztóval.Nem szép,de olyan erős lesz,hogy a törés kizárt ez után.Egynél kipróbáltam azt hogy csontra amennyire bírtam meghúztam a csavarokat imbuszkulcsal,és bírta.A törötteket is lehet így gyógyítani,nem kell kidobni.
BP-6201BG-bfa-banandugo.jpg
Ez valóban praktikus ötlet!
Biztos van akinek segít. Természetesen én is törtem már el nem egy ilyen dugót, szerintem ez már konstrunkciós hiba. Én is kidobtam őket, és feljebb léptem erre:
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... -banandugo
Precíz kivitelű, jól szerelhető, és a hangra gyakorolt hatása is egyértelműen pozitív.
Az árkülönbözet bőven megéri a Kácsáshoz képest.
Mi az, hogy ha bejáródik akkor sokkal jobb mint a villa de mint mindennél van ennél jobb is a pl Furutech 202g vagy a 212g de innen már a csillagos ég a határ csak a pénztárca szabhat határt ….egy biztos a minőségi csatlakozókat meghálálja a rendszer

Bizony meghálálja!
Nálam az erősítő oldalon villa van, mert csak azt fogad, szeretem, mert stabil, egész pontosan ilyen.:
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... zoro-villa
A hangsugárzó oldalon van ez a banándugó. Persze, határ a csillagos ég, de nálam azért esett erre a dugóra, és villára a választás, mert a hanfalkábelem egy elég speciális szerkezetű, és ezeket lehetett rá legjobban, legstabilabban felszerelni.
Bevallom, korábban, például a lentebb Shimano által említett Kácsás dugóval, és hozzá hasonlókkal nem sokat tudtam kezdeni hangilag. Én azzal a kategóriával nem hallottam, tapasztaltam semmit. Viszont az említett Furutech dugó és villa, nagy meglepetésemre jól hallható, és pozitív változást eredményezett.
Feltételezem, a dragább csatlakozóknál ez még markánsabban jelentkezik. Akár drágábbat is bevállaltam volna, mikor a fent említetteket vettem, de az én kábelemre, szerelhetőségi okokból ezt javasolták.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech