Bizony meghálálja!nemtomm írta: ↑2023.11.08., szer. 21:30Mi az, hogy ha bejáródik akkor sokkal jobb mint a villa de mint mindennél van ennél jobb is a pl Furutech 202g vagy a 212g de innen már a csillagos ég a határ csak a pénztárca szabhat határt ….egy biztos a minőségi csatlakozókat meghálálja a rendszerzoli73 írta: ↑2023.11.08., szer. 18:44Ez valóban praktikus ötlet!Shimano írta: ↑2023.11.08., szer. 12:48Egy tipp ezeknek a csatiknak a törésvédelmére.Régóta használok ilyeneket,és bizony többször törtek már a műanyag burkolatok rajtuk.A megoldás az hogy egy megfelelő méretű gyorskötözőt meghúzunk a két csavar közt,aztán ezt beitatjuk pillanat ragasztóval.Nem szép,de olyan erős lesz,hogy a törés kizárt ez után.Egynél kipróbáltam azt hogy csontra amennyire bírtam meghúztam a csavarokat imbuszkulcsal,és bírta.A törötteket is lehet így gyógyítani,nem kell kidobni.
BP-6201BG-bfa-banandugo.jpg![]()
Biztos van akinek segít. Természetesen én is törtem már el nem egy ilyen dugót, szerintem ez már konstrunkciós hiba. Én is kidobtam őket, és feljebb léptem erre:
https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... -banandugo
Precíz kivitelű, jól szerelhető, és a hangra gyakorolt hatása is egyértelműen pozitív.
Az árkülönbözet bőven megéri a Kácsáshoz képest.![]()
Nálam az erősítő oldalon villa van, mert csak azt fogad, szeretem, mert stabil, egész pontosan ilyen.:https://kacsa-audio.hu/webaruhaz/furute ... zoro-villa
A hangsugárzó oldalon van ez a banándugó. Persze, határ a csillagos ég, de nálam azért esett erre a dugóra, és villára a választás, mert a hanfalkábelem egy elég speciális szerkezetű, és ezeket lehetett rá legjobban, legstabilabban felszerelni.
Bevallom, korábban, például a lentebb Shimano által említett Kácsás dugóval, és hozzá hasonlókkal nem sokat tudtam kezdeni hangilag. Én azzal a kategóriával nem hallottam, tapasztaltam semmit. Viszont az említett Furutech dugó és villa, nagy meglepetésemre jól hallható, és pozitív változást eredményezett.
Feltételezem, a dragább csatlakozóknál ez még markánsabban jelentkezik. Akár drágábbat is bevállaltam volna, mikor a fent említetteket vettem, de az én kábelemre, szerelhetőségi okokból ezt javasolták.